Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulcia z tego co pamietam to ureaplasma (zeby sprawidzic czy się wyleczyliśmy) i mycoplasma, tsh czynnik le, p-ciała p-mitochondrialne, p-ciała p-plemnikowe w surowicy, p-ciała p-jądrowe, p-ciala przeciwko tkankom łożyska, przeciwciala antykardiolipinowe, chlamydia. Uff... Chyba wszystki wymieniłam
Miałaś któreś robione? -
Rosax marzę o bliźniakach tak samo jak Ty
romantyzm
ja z moim poznałam się na impreze i gadaliśmy o... kotach
kocia mama ze mnie
Ulcia ja frytki też mogła bym codziennie ale Mój jakiś plan żywieniowy wprowadził i koniec z tłudzczami transno tak możesz mieć teraz czworaczki, nie zdziwiła bym się
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Ulcia z tego co pamietam to ureaplasma (zeby sprawidzic czy się wyleczyliśmy) i mycoplasma, tsh czynnik le, p-ciała p-mitochondrialne, p-ciała p-plemnikowe w surowicy, p-ciała p-jądrowe, p-ciala przeciwko tkankom łożyska, przeciwciala antykardiolipinowe, chlamydia. Uff... Chyba wszystki wymieniłam
Miałaś któreś robione?
Miałam ureaplasme i mycoplasme, tsh ale Nie wiem co to za czynnik le, dodatkowo cytomegalie. Wybieram się i wybrać nie mogę na te p-ciała p-plemnikowe - ale też i na wrogosc sluzu. -
nick nieaktualny
-
Aurellka Po antykach niby większa możliwość ale pewnie to jakaś ściema"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyMiałam też badania na toxoplazme IgM i IgG i te drugie miałam bardzo podwyższone. Musiałam przeleczyc to. Brałam 12 (!!) tabletek dziennie. Koszmar. Sprawdziłam czy miałam rozyczkę, zaszczepilam się na WZW typu B.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze wynalazłam badania na glistnice, poziom przeciwciał przeciwko Gliadynie, i poziom przeciwciał przeciwko transglutaminazie tkankowej. Chodziło o celakie, która również ma wpływ na płodność. A ja z racji tego, że jestem uczulona na pszenicę to była obawa, że i na gluten.
-
Ulcia właśnie jesteśmy!
nie ma innej opcji
Ulcia83 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Zmieniacie te awatary jak skarpety
gubie sie juz ktora to ktora hihi
Ukija. Nie po antykach. U nas juz tak bedzei!! Taka nasza natura blizniacza.!
No nic ja mam dosc. Ide spac. Zmevzona jakas jestem. Ale mawet nie po winie..
Zobacze juutro po temp czy wino sie dalo czy nie. Bo w sumie nic nie czuje...
DZIEWCZYNY! Boje sie snic dzis! Te testy mnie przerazaja... A ostatnio o nich tylko snie... Szkoda ze czlowiek nie moze nagrac snu... Jak bym wam puscila nie zla zabawa by bylaod komedii po horror. I tak kazdego dnia... A dziwne jest ze moja mama i siostra nic nie snia... Tylko ja i tata
a moj tato nawet w nocy potrafi do mnie dzwonic i sen opowiadac
albo ja do niego haha
ale teraz u nich nocuje a ja glodomor jakis nocny wiec jak slysze na dole dzwiek otwieranej lodowki to od razu na dol biegne
najem sie poopowiadam tacie sny on mi i spac a rano przed praca znow opowiesci bo inny sen
Ahhh rozpisuje sie... Wino wzielo chyba haha
No nic dobranoc mamuski! Bo wszystkie juz nimi jestesmy!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:18
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Oooo Rosax moja kochana pocieszjako! :* sentymenty walisz
nie no ja też mam dużo snów. Tylko ja mam bardziej fantastyczne. Zapisuje na kartkach i czekam aż przyjdzie wena do pisania i może w końcu jakąś powieść skrobnę
Idź idź już spać aż do jutrzejszej temperatury"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:Właśnie widziałam kilka zielonych wykresów z antybiotykiem w roli głównej
rosax3 lubi tę wiadomość
W ogóle dziś mnie tak strasznie 3 razy brzuch zabolał że myślałam że zemdleje
zupełnie jakim skrętu kiszek dostała i zaraz miała mieć sraczke. Ale nic się nie wydarzyło oprócz bólu
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"