Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka kurcze tak myślę co powie lekarz o Twojej ciąży. Jakby nie patrzeć leci Ci 7 tydzień"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyAurelka mąż Cie w domu wysciskal ??
Rosax to ja cały czas jaUlcia83
Ja mam porąbane sny. Dzisiaj śpiewałam razem z przystojnym mężczyzną, który miał piękny głos. I tak przeskoczyłam do snu w którym miałam spiłowanego zęba. U mnie zawsze w ruch idzie Google i sennikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:30
-
nick nieaktualny
-
Ulcia ja też korzystam z sennika biz najczęściej
staram się interpretować sny
chociaż ostatnio zaczęłam panować nad snami. Zwracam uwagę na szczegóły. Np. Śniło mi się że leżałam z moim w łóżku i mu mówiłam że miałam koszmar. Nagle patrzę za barierki łóżka a ono nie przy ścianie tylko jeszcze kawałek pokoju i okna na taras i mówie jestem w śnie. Patrzę na mojego i mówię a to przynajmniej mogę mieć przyjemność bez marudzenia. Tak zaczął się sen erotyczny
Kilka razy miałam też sen w śnie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wlaśnie chyba w czwartek postaram się dostać na usg. Moja babciowa pani dr się nie zdziwiła za bardzo, ale myślę że na usg będzie widać, bo Maleństwo ma 2 tyg ciaza 7 tyg...jak to liczyć hahaha.
Nadal szukam ginekologa któremu się powierze...
Do babci ginekolog mam przyjść kolo 16 mają, ale koniecznie muszę iść na usg i pogadać z jakimś ginem na temat wieku ciąży
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnySen w śnie dobre ! Ty zmniejsz dawkę tego czego bierzesz
Czytam właśnie opis po laparoskopii. Zdjąć szwy po 5 dniach. Pamiętam jak zaszłam do przychodni na zdjęcie, a tam ich wcale nie było !!! Tylko opatrunek na pępkuOni tak może dokładnie zrobili mi ten zabieg jak te szwy założyli
-
Aurellka bo napewno będzie młodsza ciąża
ale to nie ważne ile ma. Najważniejsze aby się dobrze rozwijała fasoleczka
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyAurellka wrote:Mąż gra w piłkę. Jeszcze sie nie widzieliśmy. On się cieszy ale jeszcze nie wierzy hehe
pyta czy jak jutro zrobię betę to wyjdzie czy na 100% jestem w ciąży hehe
mój Kochany
Och widzę jak mój mąż będzie się cieszył kiedy oznajmię, że nam się udałoPamiętam jak rok temu, wracaliśmy od lekarza uśmiechając się do siebie w milczeniu. Choć było widać po nas, że chcieliśmy krzyczeć z radości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:56
Ukija, Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki kochane
ale się rozpisałyście trochę lektury się uzbieralo
rosax ukija no to wiadomo ze będą bliźniaki.
Ulcia uda się wam.
Aurellka i nadzieja a powiedzcie jak się czujecie?
Mnie nie mogą opuścić wzdęcia i szczerze martwi mnie to wczoraj wieczorem czułam w krzyżu jakby takie gorące mrowienie. -
Hej Dziewczynki
znowu piękna pogoda za oknem. Czyżby szykowała się piękna majóweczka?
Magduullina może weź espumisan? Jego chyba można w ciąży brać o ile się nie mylęMagduullina lubi tę wiadomość
Dzień dobry kobitki:)
Magdulina mi nic nie dolega tylko podbrzusze czuje az syrach hehe co to tak bez niczego
Dziś mam wizytę a Ty kiedy ?Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyno wlasnie 6maja i to mnie wkurza dziewczyny czy jak pojde dla swojego swietego spokoju dzis na wizyte prywatnie i jak powiem ze poprostu chce sprawdzic czy ok bo wizyte mam dopiero 6 maja u lekarza ktory bedzie prowadzil ciaze itd?
beatum lubi tę wiadomość