X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ;D tez mniewam czasem takie bole. Ni z gruszki ni z pietruszki przychodza..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka kurcze tak myślę co powie lekarz o Twojej ciąży. Jakby nie patrzeć leci Ci 7 tydzień :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka mąż Cie w domu wysciskal ??

Rosax to ja cały czas ja :) Ulcia83

Ja mam porąbane sny. Dzisiaj śpiewałam razem z przystojnym mężczyzną, który miał piękny głos. I tak przeskoczyłam do snu w którym miałam spiłowanego zęba. U mnie zawsze w ruch idzie Google i sennik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Aurellka kurcze tak myślę co powie lekarz o Twojej ciąży. Jakby nie patrzeć leci Ci 7 tydzień :D

Właśnie też się nad tym zastanawiałam :)

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ja też korzystam z sennika biz najczęściej :D staram się interpretować sny :D chociaż ostatnio zaczęłam panować nad snami. Zwracam uwagę na szczegóły. Np. Śniło mi się że leżałam z moim w łóżku i mu mówiłam że miałam koszmar. Nagle patrzę za barierki łóżka a ono nie przy ścianie tylko jeszcze kawałek pokoju i okna na taras i mówie jestem w śnie. Patrzę na mojego i mówię a to przynajmniej mogę mieć przyjemność bez marudzenia. Tak zaczął się sen erotyczny :D Kilka razy miałam też sen w śnie :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaśnie chyba w czwartek postaram się dostać na usg. Moja babciowa pani dr się nie zdziwiła za bardzo, ale myślę że na usg będzie widać, bo Maleństwo ma 2 tyg ciaza 7 tyg...jak to liczyć hahaha.
    Nadal szukam ginekologa któremu się powierze...
    Do babci ginekolog mam przyjść kolo 16 mają, ale koniecznie muszę iść na usg i pogadać z jakimś ginem na temat wieku ciąży :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż gra w piłkę. Jeszcze sie nie widzieliśmy. On się cieszy ale jeszcze nie wierzy hehe :) pyta czy jak jutro zrobię betę to wyjdzie czy na 100% jestem w ciąży hehe :) mój Kochany :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sen w śnie dobre ! Ty zmniejsz dawkę tego czego bierzesz :):):)

Czytam właśnie opis po laparoskopii. Zdjąć szwy po 5 dniach. Pamiętam jak zaszłam do przychodni na zdjęcie, a tam ich wcale nie było !!! Tylko opatrunek na pępku :) Oni tak może dokładnie zrobili mi ten zabieg jak te szwy założyli :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka bo napewno będzie młodsza ciąża :P ale to nie ważne ile ma. Najważniejsze aby się dobrze rozwijała fasoleczka :)

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Mąż gra w piłkę. Jeszcze sie nie widzieliśmy. On się cieszy ale jeszcze nie wierzy hehe :) pyta czy jak jutro zrobię betę to wyjdzie czy na 100% jestem w ciąży hehe :) mój Kochany :)

Och widzę jak mój mąż będzie się cieszył kiedy oznajmię, że nam się udało :) Pamiętam jak rok temu, wracaliśmy od lekarza uśmiechając się do siebie w milczeniu. Choć było widać po nas, że chcieliśmy krzyczeć z radości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:56

Ukija, Aurellka, beatum lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia jak słodko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie :) Czy któraś z Was korzystała może z bezpłatnej pierwszej wizyty lekarskiej w klinice Invicta po 3 miesiącach regularnego prowadzenia kalendarza ovufriend?

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ja nie, bo to mój drugi cykl z ovu...A Twój który?
    Bo teraz zajdziesz to nie wiem czy się zalapiesz :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Ulcia ja nie, bo to mój drugi cykl z ovu...A Twój który?
    Bo teraz zajdziesz to nie wiem czy się zalapiesz :)

hahhaha drugi :) masz rację nie załapię się :):)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie!

Ulcia83 lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)
    Jak noc minela?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki kochane :) ale się rozpisałyście trochę lektury się uzbieralo :) rosax ukija no to wiadomo ze będą bliźniaki.
    Ulcia uda się wam.
    Aurellka i nadzieja a powiedzcie jak się czujecie?
    Mnie nie mogą opuścić wzdęcia i szczerze martwi mnie to wczoraj wieczorem czułam w krzyżu jakby takie gorące mrowienie.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) znowu piękna pogoda za oknem. Czyżby szykowała się piękna majóweczka? :)

Magduullina może weź espumisan? Jego chyba można w ciąży brać o ile się nie mylę :)

Magduullina lubi tę wiadomość

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki:)

Magdulina mi nic nie dolega tylko podbrzusze czuje az syrach hehe co to tak bez niczego
    Dziś mam wizytę a Ty kiedy ?

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie 6maja i to mnie wkurza dziewczyny czy jak pojde dla swojego swietego spokoju dzis na wizyte prywatnie i jak powiem ze poprostu chce sprawdzic czy ok bo wizyte mam dopiero 6 maja u lekarza ktory bedzie prowadzil ciaze itd?

beatum lubi tę wiadomość

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ