Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli 14 dpo? Powinno już wyjść. Chociaż to różnie bywa. Niestety pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń. Jeśli @ nie przyjedzie w ciągu tygodnia możesz powtórzyć badanie.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Czyli 14 dpo? Powinno już wyjść. Chociaż to różnie bywa. Niestety pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń. Jeśli @ nie przyjedzie w ciągu tygodnia możesz powtórzyć badanie.
-
Makowa_Panna wrote:Skorpionu możesz iść na usg, ale ono może jeszcze nie za wiele pokazać. A jak długie masz zazwyczaj cykle?
-
A czemu bierzeesz i duphaston i luteine? Niestety trzeba czekać. Powtórz badanie za kilka dni tak jak mówiłyśmy i wszystko bedzie jasne. Wtedy wynik juz powinien być miarodajny.
-
Makowa no cycki to mi odpadają ale i tak się nie nakręcam na nic bo po co?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:A czemu bierzeesz i duphaston i luteine? Niestety trzeba czekać. Powtórz badanie za kilka dni tak jak mówiłyśmy i wszystko bedzie jasne. Wtedy wynik juz powinien być miarodajny.
-
Makowa_Panna wrote:Ukija za dwa dni już wszystko bedzie jasne Ale ja wierze, że u Ciebie będą piękne II kreseczki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Witam się popołudniowo leżymy z córą i kotem na trampolinie. ciepełko ja w sukience bez rajstop. córa z krótkim rękawem. Pies poza trampoliną bo ciut za duży żeby go wsadzać . Jak mąż wróci z pracy robimy grilla. Dzisiaj wolne. Posprzątałam w domu, przed domem. pozamiatałam w garażu. chodzę jakaś wściekła jak osa. do mojego okresu jeszcze 10 dni... ehh tyle czasu. Wiecie w pierwszej ciąży miałam, objawy identyczne jak na okres... ale okres spóźnił się 3 dni i ... udało się. bolące piersi, ból brzucha jak na miesiączkę ( powiększająca się macica). No i wyłam bez powodu tak mi hormony waliły :p a robiłam sporą imprezeę plenerową wtedy - dzwigałam ciężary.
Ukija jak nic będzie dziewczynka. mam przeczucie że będa II kreski a moje przeczucią się sprawdzają. ostatnio szwgierka co pisałam wczesniej ze 8 mns sie starają - nie wierzylł że jest ale ja miałam przeczucie i bach udało sięMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Makowa teraz i mnie mdłości dopoadly a dopiero na wieczór przechodzą jak spać idę ehh... A poza tym cały czas bym spała
Dobrze ze niebawem powiem im to juz nie będą na mnie dziwnie patrzećMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Agatka jaka kochana oby nie myliły. Była bym taka szczęśliwa ale coś za pięknie mi to wszystko wygląda
Skorpionek no stres jak nie wiem co i Cię rozumiem... a bete będziesz robiła?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Agatka jaka kochana oby nie myliły. Była bym taka szczęśliwa ale coś za pięknie mi to wszystko wygląda
Skorpionek no stres jak nie wiem co i Cię rozumiem... a bete będziesz robiła?
Nie wiem dzisiaj jeszcze zrobię test i zobaczymy ....Ukija lubi tę wiadomość
-
Skorpionek za bardzo test obsikalas. Zalalas go. Niby jest ta druga ale to rrozmazana krecha jakas. Moze idz raz jeszcze na bete? Pewniejsza. Kurcze zycze Ci by to byla fasola!! I trzymam za was wszystkie mocno kciuki ale ten test dziwny jakis..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp