Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Malinowa. Zgadzam się z Rosax za dużą presją może się nie udawać. Trzeba się zluzować i nie doszukiwać
Skorpionek o co tutaj chodzi? Jakieś dziwactwo. Czemu one Ci tak wychodzą?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hej Malinowa. Zgadzam się z Rosax za dużą presją może się nie udawać. Trzeba się zluzować i nie doszukiwać
Skorpionek o co tutaj chodzi? Jakieś dziwactwo. Czemu one Ci tak wychodzą?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Skorpionek spróbuj w środe na bete iść i tyle bo coś te testy są jakieś felerne
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dziewczyny padam na twarz
nick nieaktualnyNo dziewczyny ja uciekam do spania fatalne dziś zmęczenie mnie dopadło mam tylko nadzieje ze to nie przeziębienie.... Odpocząć jest bardzo trudno... Musze jakoś to przetrwać nikt nie mówil ze będzie łatwo, jak się ma już jednego to nie takie proste heh damy rade... Zauważyłam że mdłości mnie łapią jak poczuje lekki głód i jakieś zapachy inne to wtedy zaczyna się wir.. ale dobrze bo dzidziuś daje o sobie znać a jeszcze dzisiaj trochę porobilam w ogrodzie to był moment kiedy mówię o nie kropeczka mówi dość bo poczułam krzyże..
Rosax dobry kawał
Ukija a ty jutro testa sobie zakup
Nadzieja Aurellka jak się czujecie??
Kochane to do jutra ja idę juz spać bo znowu się rozpisuje a oczy same się zamykają.... Dobranoc miłych snów :* -
Magduullina wrote:No dziewczyny ja uciekam do spania fatalne dziś zmęczenie mnie dopadło mam tylko nadzieje ze to nie przeziębienie.... Odpocząć jest bardzo trudno... Musze jakoś to przetrwać nikt nie mówil ze będzie łatwo, jak się ma już jednego to nie takie proste heh damy rade... Zauważyłam że mdłości mnie łapią jak poczuje lekki głód i jakieś zapachy inne to wtedy zaczyna się wir.. ale dobrze bo dzidziuś daje o sobie znać a jeszcze dzisiaj trochę porobilam w ogrodzie to był moment kiedy mówię o nie kropeczka mówi dość bo poczułam krzyże..
Rosax dobry kawał
Ukija a ty jutro testa sobie zakup
Nadzieja Aurellka jak się czujecie??
Kochane to do jutra ja idę juz spać bo znowu się rozpisuje a oczy same się zamykają.... Dobranoc miłych snów :*
Spokojnej nocy dobranocMagduullina lubi tę wiadomość
-
Dobranoc magdulina.
Ja tez juz ide spac. Musze przespac jakos te 14 dni do testowania
Wiem jak jest gdy jest drugie w domu a ty w ciazy, ale staraj sie odpoczywac przy kazdej mozliwej okazji.! Uwazaj na NASZA fasole. Bo pamietaj ze my z forum to ciotki tej malej istotkiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczynki!
Ja wracam z pracy.
Dzis ledwo uchronilam się przed pierwszym pawiem...tak mnie mulilo strasznie, ale miałam migdaly i pomogło
Ale mdli mnie coraz bardziej i wzdęcia mialam takie ze espumisan musialam łykać...no i siku co rusz...ciekawie będzie w pracy...Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dziewczyny chyba nici z tego cyklu. Wieczorny spadek temp źle wróży no cóż trudno. Będzie kolejny cykl i kolejne szanse
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Znowu jakiś dziwny sen miałam. Trochę koszmar i już nie mogę spać
Elaria no tak ja wiem że się nie mierzy wieczorem ale jakaś samokontrola. Mam tak że na podstawie wieczornej mogę mniej więcej określić co to będzie się działo rano. Chociaż dziś się zaskoczyłam
Rosax bij bij bo teraz jestem tak wystraszona i tak przejmuje się że masakra
Aurellka chyba miałaś racje. Muszę się ogarnąć i przestać mierzyć wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 07:58
nick nieaktualnyHej kochane... Ukija nie zmartwiaj się a wieczorem się nie mierzy tempki... Ja się nie wyspalam syn przyszedł do nas na łóżko i tak się wiercil ze szok... Wszystko znowu boli hehe czuje się normalnie jak jakaś staruszka... Ja mam jakieś dziwne sny ale ich nie pamiętam też się nie raz w nocy obudze bo coś się śni dziwnego ale nie pamiętam nic. Jestem ogólnie tak rozbita, nie mogę się nad niczym skupić...
Ukija lubi tę wiadomość
-
Magduullina to silniejsze ode mnie no jesteś w ciąży więc to normalne że skupić się nie możesz i boli wszystko
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"