Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Grlui u mnie skok występuje po pozytywnych testach owu. Zazwyczaj 1-2 dni po
Skorpionek czyli jednak biorąc dupka staracie się podtrzymać ciążę. Ja uważam że to bardzo dobry wybór uda się! Idź do lekarza powiedz co i jak i poproś o skierowanie na beteMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Skorpionek a jaka bierzesz dawkę?
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero teraz po dwóch cyklach na monitoringu zorientowałam sie ze wlasnie u mnie tez skok jest jakies 2 dni po owu i był to dla mnie lekki szok, wyglada na to ze zle celowalismy z mężem
-
Ukija podoba mi sie Twoja temp. Ona nie spada. Nadal jest wysoko. Ja tez mierze wieczorem jak spadnie to rano tez nizej. Jak wysoka to rano wyzej
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Grlui wrote:Ja dopiero teraz po dwóch cyklach na monitoringu zorientowałam sie ze wlasnie u mnie tez skok jest jakies 2 dni po owu i był to dla mnie lekki szok, wyglada na to ze zle celowalismy z mężem
-
Hmm no to juz sporo bierzesz.. W takim razie nic tylko czekać co gin doradzi
-
Ale juz bym chciala do domu.. A gdzie tu do 15:45...
Smerfetka a jakiej czulosci masz testy? Mi np 10 wychodzily kiedys ciagle pozytywne i musze miec 25 a nie ktore kobiety przy 25 nie maja w ogole ciemnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:22
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny fajny poradnik ciązowy znalazlam
http://player.pl/programy-online/o-matko-odcinki,1211/odcinek-2,nie-jem-za-dwoje,S00E02,18457.html?atpl#play
w roli glownej Kasia Basacka którą uwielbiam z wiem co jemMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Rosax właśnie a ja miałam wczoraj wieczorem 36.98 i jakoś mi zimno było i stąd takie myśli u mnie ale ten cykl jest jakiś zupełnie odwrotny póki co no temp zaskakująca. Zobaczymy co z testem jak zrobie jutro teraz przed każdym mierzeniem temp czuje stres normalnie
Magduullina ja mam kilka na klatce pirsiowej nie pamiętam abym kiedykolwiek tak miała
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam już żadnych plamień. Mam teraz bóle brzucha.
Ale oprócz tego, że na miesiączkę to jeszcze takie zwyczajne ale podobno tak jest.
Moja lekarka nie przyjmowała w Poniedziałek więc chce iść jutro ale jestem do 18 w pracy więc mam nadzieję, że o 19 mnie przyjmie..
Magdulina, na pewno wszystko będzie dobrze :*
skorpionek, nie obraź się na mnie bo chcę dla Ciebie dobrze.. Nie wiem co Ty robisz z tymi testami, że wychodzą jak wychodzą ale tu ewidentnie ciąży nie ma. Powinnaś jak najszybciej odstawić duphaston i luteinę bo tylko niszczysz sobie tym cykle. Beta na pewno wyszłaby dodatnia a przynajmniej trochę powiększona. Powinnaś dać sobie spokój na jakiś czas ze starankami, żeby odpocząć psychicznie bo na prawdę zaczniesz w końcu wariować od tego. I przede wszystkim- zmień ginekologa bo widać, że temperatury i wykres masz piękne a mimo wszystko coś jest nie tak.
Mam nadzieję, ze Cię nie uraziłam i wybacz moją szczerość ale widzę jak się tym co cykl zamęczasz i na prawde nie powinno tak wyglądać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo lekarz to inaczej mówi, moja z kolei twierdzi, ze to normalne i, że to przez rozszerzającą się macicę..
Miałam tak od początku i w sumie nic się nie działo, no nie wiem. To nie są bóle, które trwają cały czas tylko bóle krótkotrwałe.
Chcę jutro iść bo przez te plamienia, które były to sama mam wielkiego stracha, że usłyszę iż serduszko nie bije..
Mam już głupie sny nawet. Dzisiaj mi się śniło, że mówiłam "jeśli z dzieckiem jest wszystko ok", siada mi to na psychikę ale pocieszają mnie objawy ciążowe non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:33
-
nick nieaktualnySzarlotka rozumiem Cię ja też mam w sobie strach przed tym a w piątek dopiero mam nadzieje usłyszeć serduszko... Denerwuje się bo nos cały czas mam przytkany i kurde wszystko zapominam, taka jestem zakręcona ze za niedługo głowy swojej zapomnę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:45
Szarlotka123 lubi tę wiadomość