Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mówie do Mojego że dziś trzeba jechać po test bo ja się stresuje i już nie wytrzymam. A on tak? To ja Ci pomogę i nie pojedziemy
haha wredna małpa. Ale i tak pojedziemy bo też chce wiedzieć na czym stoimy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyKurde z synem w ciąży to potrafiłam się skupić wszystko pamiętalam i rozmawiałam z kimś wiedziałam co ktoś obok robi czy mówi nic mi nie dolegalo a teraz to jakaś tragedia gadam z kimś yhym yhym a poprostu się wyłączamy i nie wiem co ktoś do mnie powiedział
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka stanowczo musisz się wyluzować bo zwariujesz do reszty
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka no mam nadzieję że to poczuje w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 15:12
Ukija o której kupujesz tego testa
!
Szarlotka dobrze idź na wizytę będziesz wszystko wiedziała i przede wszystkim spokojniejsza
Magdulina hehe ja aż jutro boję iść do pracy bo nie wiem jak po Ty wolnym tak to mogłam się położyć i wyjść na dwór kiedy chce a tak 8h komp i biurko
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Pisałam do mojego gina teraz czekam na odpowiedź. Czy zwiększyć dawkę duphastonu czy nie .2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
skorpionek82 wrote:Hej ja jutro idę na usg ponieważ zaczynam plamić jednak uważamy z mężem że jeśli to jest jednak ciąża to nie chcemy podtrzymywać na siłę chcemy by było silne by nie było chore.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja zachodzę w głowę co ty mu piszesz do tego gina, ze robisz testy i ci wylewaja ze moze jestes w ciazy bo maz cos widzi, i on na tej podstawie kaze ci brac duphatoni luteine w wiekszych ilosciach, zastanawiam sie czy ty jestes blondynką mało dojrzałą czy twój lekarz konczył medycynę w azerbejdzanie ;/
Nie jestem blondynka a mój lekarz kończył medycyne w Polsce i ma wiele lat praktyki.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:usg ? pewnie juz pecherzyk bedzie i dziecko w srodku i pewnie z serduszkiem, masakra nie moge czytac co ty dziewczyno wypisujesz juz od dobrych paru miesiecy , co miesiać jesteś w ciąży , ale chyba urojonej
Hej ale to nie jest forum na którym się obrazamy...
Dziewczyna pragnie dziecka i jest to normalna reakcjaca na takie testy...moze za bardzo bierze sobie pewne rzeczy do siebie ale jesteśmy tolerancyjne .
Jutro poprostu skorpionek idź na betę i wszystko się wyjaśniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 15:51
-
Magduullina wrote:Hej ale to nie jest forum na którym się obrazamy...
Dziewczyna pragnie dziecka i jest to normalna reakcjaca na takie testy....
Jutro poprostu skorpionek idź na betę i wszystko się wyjaśni
Ja się nie obraziłam tylko denerwuje mnie takie podejście. Nie chce na siłę ciąży ponieważ jestem szczęśliwą mama 2 letniego synka i nie chce by musiał się kiedyś opiekować rodzeństwem przez to że na siłę chciałam dla niego rodzeństwa. Będę szczęśliwa jeżeli okaże się że jest ciąża a jak nie to po prostu będziemy się starać na jakiś czas bez żadnych leków itp.może się ewentualnie na wakacjach uda. Kto to wie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem nie ma tu nawet co iść na betę.
Na prawdę, powinnaś sobie dać spokój Skorpionku na jakiś czas.
Gdyby była ciąża, przy takim cyklu (jak zresztą pisałam powyżej) beta już wyszłaby dodatnia.
testy wychodzą takie Ci co cykl, coś musisz robić nie tak i dlatego wychodzi Ci taka krecha a Ty niestety robisz sobie tym nadzieję.
Trzymaj się Kochana i życzę Ci upragnionego dzieciątka ale daj sobie na luz -
Magduullina wrote:Hej ale to nie jest forum na którym się obrazamy...
Dziewczyna pragnie dziecka i jest to normalna reakcjaca na takie testy...moze za bardzo bierze sobie pewne rzeczy do siebie ale jesteśmy tolerancyjne .
Jutro poprostu skorpionek idź na betę i wszystko się wyjaśniMagduullina lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
S1985 my nie widzimy jej poprzednich wykresów bo nie jest bynajmniej jako moja przyjaciółka
Ukija to prawda co pisze s.
Miesiac w miesiac zalane testy.. Albo zle sika albo no nie wiem, moze za duzo tych tabletek dupek i lutka...Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
smerfetka_k wrote:Rosax dobre pytanie mi zadalas w sumie to nie wiem jakiej czułości są te testy kupowałam je na allegro dostałam bez opakowań zewnętrznych tylko w folijkach ale poszukam informacji bo pewnie masz rację
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp