Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Flakonik blair i wiele innych, osoba o stu twarzach haha a raczej nickach
Ale wlasnie nie pamietam czy flakonik bywal na rozowej? Czy od razu blizniaki na fioletowej?
Ukija, w końcu! Haha, wiem. Te niektóre aptekarki są na nieodpowiednim miejscu.. U mnie nawet nie wiedziały, że są inne stężenia testów..Magduullina, Ukija, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija to super ze kupiłaś...
Rosax tak kochana masz rację niektóre kobiety niestyty za bardzo się napalaja co powoduje odwrotny skutek tego wszystkiego bo blokują się psychicznie i skorpionek ty naprawdę zmian lekarza bo przez te leki to tylko sobie organizm rozstroisz.. A luteine itd to dopiero wtedy jak zajdziesz w ciążę beta będzie pozytywna wtedy idź po leki żeby ciąża się utrzymała i nie ma opcji żebys była w ciąży i poraniala bo choć trochę beta by się podniosła.. poprostu się zrelaksuj i wycisz a takim nastawieniem to niczego dobrego nie osiągniesz... trzeba wyluzować...Ukija, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka u mnie to samo i tłumaczę im ale one nadal nie rozumiały więc wzięłam tą 25
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina coś się stało? Masz jakiś gorszy humor
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
rosax3 wrote:S ja tez jestem blondynka haha no ale fakt takie ilosci i testy co miesiac.. Dziwne to wszystko.
Magduullina, rosax3, Ukija lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyUkija wrote:Magduullina coś się stało? Masz jakiś gorszy humor
No widzę ze wyczulas tak bo łeb mnie tak boli dzisiaj ze szok.... - nie do wytrzymania juz wzięłam syna na długi spacer ale boli mnie jeszcze bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 19:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak tak teraz przynajmniej juz mnie będzie słuchał jąk będę mówić że coś nie tak z autem.. No ale parę cześći do wymiany... Dziś to chyba się na noc wysmaruje amolem kark i szyję no i ten apap chyba wezmę nie wiem czy coś mnie zbiera czy to przez pogodę...
-
Szarlotka123 wrote:Chyba od razu były bliźniaki No i wycieczki i dom
Ukija, w końcu! Haha, wiem. Te niektóre aptekarki są na nieodpowiednim miejscu.. U mnie nawet nie wiedziały, że są inne stężenia testów..Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A apap mozna?
Mi odradzono dlatego pytam. Ginekolog z pl odradzil.. W tej cp jak mialam plamienia i brzuch zyczynal bolecMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija jutro o której będzie test?
Magdulina oj ciężko dzien masz pewnie smaeuj się i do łóżka zdrowko wasze najwazniejszeMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyrosax, apap to paracetamol a on jest dozwolony w ciąży
Tak , ostatnio jak miałam nieprzespaną noc to czytałam to co ona wypisywała na Grudniówkach.. I później ta sytuacja z mężem.. Masakra.
Magduullina, jasne, wysmaruj się. Chociaż ja niestety od tego smrodu leciałam od razu do wc.. I chyba coś mnie bierze z wymiotów na noc bo przed chwilą mnie przywitała porcelana a myślałam, że już mi daruje dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 20:11
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja no chyba ok 7 albo 8 modle się aby była chociaż blada kreska
Swoją drogą policzki mnie piekąMagduullina, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny