Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka jedź! To pewnie nic złego ale lepiej sprawdzić. Mocno Cię tulę i czekam na wieści :*
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka sciskam mocno! Dobrze ze od razu pojechałaś daj znać!
Ukija żebym wiedział o której w pracy zaglądaćMagduullina, Ukija, Anka309 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija pieka cie bo cie obgaduje tu haha. Wlasnie mialam pisac bys o 5 test wrzuciala bo ja nie wiem czy w pracy bede jutro zerkac mogla ah schowam sie do kibla po 7 i bede czekac
O boze szarlotka! Czekam na wiesci! Nic sie nie martw bedzie dobrzeMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNo ukija kochana ja też będę jutro wyczekiwac twojego testu i mocno trzymam kciuki za 2 kreseczki...
Szarlotka oby wszystko było w porządku czekam na wieści.... ściskam mocno!!!
Ja uciekam do spania mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie lepszy...i bez bólu głowy... Wrrr...
Dobranoc moje mile Panie do jutra życzę miłych snów :*Ukija, beatum lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mała zmiana o 8 będę robiła testa bo Mój uparł się aby ze mną zrobić mam stres. Boje się że nie będzie 2 krech"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja sìe czuje właśnie normalnie tylko cycki po bokach bolą
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ok dobrze ze uprzedzasz tak Ukija stres nieodzowny jest ja to balam sie spojrzec
Beatum, Anka, Borsuk jak się macie jakoś mało was ostatnioJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Ja sìe czuje właśnie normalnie tylko cycki po bokach boląJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wróciłam.
Z maleństwem wszystko ok, ruszał się, miał czkawkę,serduszko bije, tętno 170.
Łożysko piękne, żadnych polipów, krwiaków też nie, kosmówka się nie odkleja.
Prawdopodobnie było to od wymiotów, może też być od nadżerki bo się powiększyła.
Maluszek ma mniej więcej 3 cm
Mam dużo leżeć i się nie przemęczać. Świetny lekarz był na dyżurze, pośmiałam się z nim jak już było po wszystkim. I na koniec jego słowa "dbać o siebie, żebym Cię już w szpitalu ani na dyżurze nie widział"
Na początku była sama blada krew a w szpitalu już miałam brązowy śluz tylko..
Kładę się spać już na spokojnie, dobranoc KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 23:59
Aurellka, beatum, nadzieja_86, rosax3 lubią tę wiadomość