Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Szarlotka ale stacha mi napędzają ta Twoja fasolka! Nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam jak przeczytalam, że wszystko dobrze. Najwidoczniej domaga się żeby mamusia odpoczywała.
Ukija no kurde. Temperatura jest taka obiecująca... Eh...
U mnie temp cały czas w dół i brzuch mnie strasznie boli. @ już lada moment nadejdzie.
Pisałam Wam ostatnio, że moja ciocia jest ciężko chora. Wczoraj zmarła ;(
-
Przykro mi z powodu cioci ;( ale pomysl, ze przynajmniej juz sie nie meczy...
A jak szybko macie u siebie w labie wyniki bety? Bo mi powiedzieli ze dzisiaj ale najwcześniej o 20 to dopiero moja druga beta wiec jestem jeszcze niedoświadczona -
nick nieaktualny
-
Makowa współczuję i tulę :*
Dziewczyny sama nie wiem mam mieszane uczucia. Jakoś mi przykro ale głównie ze względu znowu na mojego. Na bete nie pojde chyba raczej
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa no niestety choroba nie wybiera, musimy sie z tym pogodzić i żyć dalej czasem po prostu jesteśmy bezsilni
Czyli nie takie zle to moje laboratorium, a juz zła byłam ze tak długo trzeba czekać -
Ukija mój w zeszłym miesiącu tez mówił, ze nie ma sensu isc na betę bo juz plamilam, ale miałam go w nosie i poszłam dla świetego spokoju, Ty tez idz zamiast sie martwić
-
Hej Dziewczyny!!!
Czy któraś z Was też ma opory przed robieniem bety? ja mam...bo musiaabym robić w miejscu pracy, a wiadomo, że takie info, nawet o ujemnej, bardzo szybko rozchodzą się wśród ludzi...
Z jednej strony coś mi mówi, że się udało, a z drugiej...temp spada...ale na @ się nie czuję -
nick nieaktualny
-
Nie stresuj się na pewno nie masz ku temu powodów
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wiecie co? Nie idę na betę. Póki co nie ma @ ale dam jej jeszcze teoszkę czasu bo 2 dni temp spakowa. W 15 dpo o ile będzie zrobię powtórkę testu i umówię się do lekarza i da mi skierowanie na bete"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa przykro mi z powodu cioci! Ściskam mocno.
Castangus powinno się brać od początku cyklu u mnie tak nie wyszło bo później zamawialamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:35
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”