Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skorpionek popieram Magduullinę. Ale idź jutro zrób ta bete i wynik który na niej wyjdzie jest w 100% pewny. Nie ważne co tam będzie
Dorotka przyjdzie, spokojnieMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina wrote:masz plamienie??macica rozpulchniona to poprostu zaczyna sie miesiaczka,,,,
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskorpionek82 nie sądzisz że po tak długim czasie to już powinno się wszystko wyjaśnić beta spokojnie wyszła by dodatnia. Biorąc luteinę i dupka zatrzymuje się krwawienie. Ja na twoim miejscu poszłabym na bete i czym prędzej odstawić dupka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 16:46
-
nick nieaktualnyskorpionek82 wrote:No lekarka nie była tego na 100% pewna że to @ czy po prostu plamienie niektóre kobiety tak mają na początku ciąży. Moja mama miała w 2 ciążach 4 miesiące obfitej @
TY CHCESZ NA SILE BYC W CIAZY TO CI DOLEGA WYLUZUJ KOCHANA!!! CZAS ROZWIEJE TWOJE WATPLIWOSCI!!! I JUTRO BETA DA WYNIK NA 100%Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
No kurwicy dostane!
Termometr mial slabe baterie.. Ja do mierzenia a on co chwile taki sam wynik jak rano. A wiec chce wymienic baterie i jak na zlosc zlamalam ten plastik. Okazalo sie ze nie mam jednak takiej bateri tylko mniejsze. Ale zakleilam tasma i dziala. A zaraz wybiore sie po baterie
Ukija idz na bete.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyno Rosax wiem o tym sama tez mialam bzika na tym punkcie no ale ileż można?? no jak juz jest ujemne badanie to po co sobie wmawiac?? nosz.... jak dalej sie tak dziewczyna bedzie nakrecaC to najszybciej wyladuje ale w psychiatryku z poduszka pod koszulka... KOCHana na siłe w ciąży nie będziesz a sama przez swoje nastawienie i te leki ktore lekarz przepisujac ci je tak naprawde tylko rozregulowywuje twoja gospodarke hormonalna... tylko to wszystko oddala sie w czasie ...
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa przykro mi
Ukija jeszcze nic nie przesądzone.
Apropos pogody, to wczoraj mi się nagle spać zachciało, a za 10 minut lunal deszcz...tez mam więc organizm wrażliwy na pogodę.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnykochane boli mnie cos w pachwinach raz w jednaj a raz w drugiej jak chodze i jak nagle wstane z pozycji siedzacej... CO jesy grane?
no a mnie chyba taz na zmiane bolala ta lepetynka bo cisnienie swoja droga.. glowa mnie przestala tak bolec i pada na polu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 17:27
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem 4 dni przed planowana @.
Czuję się prawie jak co miesiąc przed @.
Niepokoi mnie lekko podwyższona temperatura- nie jestem przeziębiona ani nic podobnego.
Czy podwyższona tempka przed @ jest normalna, wydawało mi się że powinna być niższa.
Chyba już zaczynam schizowac z nadziei że okres nie przyjdzie:(
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
nick nieaktualny
-
Magdullina rozciągasz się
Makowa przykro mi... tyle mocno
Ukija przypomnij mi, bierzesz jakieś leki na podtrzymanie ciazy, które musisz odstawic? A Twoja fl to 14dni?
Aurellka ja nie w ciąży, a też śpię na stojącoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 17:41
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny