Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Tak w gorze ladnie oby tak dalej
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dorotka jak @ nie przylezie to idę po skierowanie na betę do gin i może jakiś progesteron póki co czuję się spoko. Dziś lekko bolał mnie brzuch i krzyż ale przeszło oby nie na @
Rosax Ty jak zawsze masz przygody ale działa i to najważniejsze. Ja bym chyba nowy kupiła. Nie wiedziałam że da się wymienić baterie w termometrze
Aurellka ja już się modlę o to. Jak to mówią jak trwoga to do Boga
Beatum ja najdłuższą fl jak do tej pory miałam 13 dniową więc jutro dzień sądu. Chociaż jem ten magnez na wydłużenie a nie biorę żadnych leków bo moja lekarka idiotka twierdzi że mam progesteron w porządku
Magduulina kochana nie stresuj się. Jesteś w ciąży więc musi bolećMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
beatum wrote:Rosax i co z wykresem? Mógł przełamać wczorajsza temperaturę?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ah ukija ukija haha da sie
O tu zakleic musialam tasma bo mi peklo to co przytrzymuje baterie
Ale dziala
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85516a28f558.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Padam na pysk. Koleżanka z pracy jednocześnie szwagierka przyniosła zwolnienie bo jest w 9 tc. Lek nie Bardo chciał dać bo wszystko ok ale wyprosila. A cała jej robota zleciala na mnie. Wymiekkam. Mam tyle roboty że nawet nie mam siły myśleć o staraniach i dziecku. Kochane nie wyrobie i nie mam siły żeby wczystac się q wasze posty ale za każdą trzymam kciuki. Postaram się być na bieżąco. Buziako
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:09
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyEhh, skorpionek, posłuchaj nas, my nie chcemy dla Ciebie źle..
rosax, złota rączka
Magdulina, nie możesz się denerwować, pamiętaj.
Ukija, no takie piękne są te tempki, ze nie wierzę, że tu nic nie będzie.
Elaria, piękny suwaczek
Makowa, nowy cykl przed wami, zostaje się cieszyć :* Ile macie jeszcze tych antybiotyków?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka ja się nie denerwuje tylko martwię o dzidziulka jak każda mam nadzieje usłyszeć zobaczyć przytulic w grudniu i do 2 trymestru to człowiek siedzi jak na bombie..
A tobie szarlotka przeszło???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:59
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrach mi nie przeszedł niestety
Dzisiaj boli mnie brzuch i mam leciutkie plamienia ale powiedział, że tak może być więc się nie zamartwiam. Kolejne USG mam 11, no i zapisałam się dzisiaj w końcu na prenatalne- 17 Maja o 9Magduullina lubi tę wiadomość
-
By ta temperaturka tak została i zwiastowała wielkie szczęście, trzymajcie kciuki Kochane.
Muszę się czymś zająć bo zacznę testowanie i boje się rozczarować
Tym razem testować nie będę przed planowaną @
Tylko martwią mnie te objawy jak zawsze przed @..
- kłucie w okolicach miednicy..
- senność
- ogólny spadek formy.
- jedyne co w tym miesiącu jest inne to tempka i brak bólu piersi.
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
Malinowa a ile sie juz staracie?
Mnie wczoraj i przedwczoraj pobolewal brzuch jak na okres, ale tak delikatnie, dzisiaj cisza i tempka leciutko w gore, oczywiście juz sobie wkręcamMagduullina, Malinowa90 lubią tę wiadomość
-
Grlui- Słońce, też bardzo się wkręcam... wykresów uczę się dopiero, nigdy tego nie robiłam dopiero od 2 miesięcy.
A staramy się już trochę:
-2 lata temu jakieś 6-7 miesięcy, później przerwa (praca za granicą, i trochę załamanie)
- A teraz od stycznia, ale w grudniu były już jakieś próby nie patrząc dokładnie na owulke. Można liczyć że to mój 5 cykl starań.
Wyniki badan mam wszystkie dobre, od tego miesiąca między 20 a 25 dniem cyklu brałam luteinę.
Tak to bez wspomagaczy bo lekarz powiedział że na to jest jeszcze czas.
Mój narzeczony się nie badał- bardzo się boi i wstydzi oddać nasienie.
Nie chcę go naciskać, ale ta niewiedza jest dla mnie stresująca.
- mam też stresującą pracę więc może to też dla tego, sama już nie wiem co może być nie tak:((Magduullina lubi tę wiadomość
Malinowa90
U nas od lipca 2015, ale to było tak na luzie, bardziej na chybił - trafił, od dwoch cykli "na powaznie" z monitoringiem i dupkiem/luteiną.
Niestety wlasnie odebralam wynik bety, pozostaje tylko czekanie na @
-
Grlui- mi gin powiedziała że bete najlepiej po terminie spodziewanej @, także coś się dowiedziałam- że można wcześniej
Nie poddawajmy się , a wyniki badań u Ciebie ok? Twój ukochany był badany?
I co to jest "dupek"- bo jestem mało doinformowana;)
Ja czuje że z tego cyklu też nic nie będzie bo wszystkie objawy wskazują na @, a tempka może jakieś wirusy mnie atakują (odpukać).
Już po prostu boję się mieć nadzieje czasami bo rozczarowanie bardziej boli.
Jednak dalej będę próbować
Malinowa90
Malinowa nawet małe czynniki i to najgorzej jak się powtarzają maja wplyw tak jak praca sterująca ehh stres nieodzowny jest ale za nadmiar dziękujemy.
Mnie dziś tak wyprowadzono z równowagi w pracy ze az brzuch zaczal bolec ale jeszcze kilka dni i powiem w pracy po weekendzie jak tak dalej będzie to idę na zwolnienie nie będę mojego wyczekiwanego i upragnionego dziecka wystawiać na takie sytuacje ! Zgadzacie się ze mną?
Dziś loda chipsy jadłam i cola popilam nie wiem co mnie tak napadlo gdzie normslnie nie jem chipsów i coli nie toleruje hehe teraz rewolucja.
Jutro mam wizyte stresuje mnie to
Magdulina to masz pojutrze dobrze pamietam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 21:36
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”