Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
beatum wrote:Ukija zobaczymy co i jak. Jestem z Tobą.
Magdullina, pięknie to ujęłaś
Rosax a mogłabyś na próbę zignorować wczorajszy pomiar i zrobić screena? Wydaje mi się, że termometr mógł go zafalszowac. A skok faktycznie piękny
Zignorowalam i wyszlo tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4fdc3717111.pngMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witam
Popieram jak dobrze ze czwartek
A mnie stresie lapie przed wizytąMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Ooo i owulke wyznaczyło i to ciągła linią. Teraz się trzymajcie Ty i Kropek albo Fasolinka na wyzynach
Nadzieja jak masz stresy, to nie ma się nad czym zastanawiać. Czasu się nie cofnie, a życie i zdrowie ma się jedno. Dużo zdrówka
Magdullina, Ty też już się pewnie nie możesz doczekaćMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, uważam się za oazę spokoju, nie nastawiam się, ani nic. Po prostu się obserwuję. Dziś 6dpo, piersi miękkie, ale czuję mdłości. Bez sensu, żeby łączyć to z ciążą, jak sądzicie. Mdliło mnie wczoraj rano w samochodzie, co jeszcze rozumiem. Mdliło wieczorem. I mdli dziś rano. Nie są to mocne mdłości, ani nie ciągnie na wymioty.
Czy to efekt podświadomego wkręcania, czy jakaś choroba mnie łapie, czy...?
Jak już pisałam, jeśli nie tu, to w pamiętniku, nie nastawiam się, że się uda w 1 cyklu starań. Ja kończę w tym roku 37 lat, cudów nie ma. Między ciążami miałam 8 lat przerwy, więc nagle nie stanę się płodna, jak królik.
Tak piszę, bo w sumie nie mam się przed kim wygadać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś musze stanąć na nogi wyglądam jak potwór haha stanęłam przed lustrem i się wystraszyłam samej siebie brwi zarośnięte włosy jedynie do mycia i uczesania po twarzy biała jak ściana.... Trzeba się porządnie dziś wziąć w garść bo przez te bóle głowy i mdłości poprostu najchętniej bym schowała się pod kołdrę i wyszła tak jak to minie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:35
-
Wizyta o 17.30 mam po pracy ach już się uspokoilam musi być dobrze
Wystarczy że wczoraj jedna osoba mnie zdenerwowala . Moje dziecko nie powinno już się stresować także olewam sytuacje
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Elaria mnie tez mdlilo juz kilka dni po owulacji, wydawało mi sie ze podchodzę do tego racjonalnie i sobie nie wkręcam, ale jednak siła podświadomości jest niepojęta - oczywiście były to chyba moje uronienia, bo ciąży brak
Magduullina, Elaria lubią tę wiadomość
-
Wiec w nastepnym cyklu juz bede lekceważyć wszystkie możliwe objawy, bo to po prostu nie ma sensu.
Najgorsze teraz to czekanie na @, ciekawe koedy przyjdzie...Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale naskrobałyście!! ufff przeczytałam, ale już zapomniałam co było na początku
Ja we wtorek wróciłam z majówki. Piękne słońce, wszyscy opalenia. Była bardzo fajnie.
Szarlotko ale stracha potrafisz napędzić :* Cieszę się, że wszystko jest w porządku
Makowa_Panna bardzo mi przykro :*
U mnie starania, i obserwacje zeszły na drugi plan. Odeszła od nas babcia i jakoś tak niby jestem w pracy niby jest ok, ale coś nie gra! Jestem taka nieprzytomna. Tak jak ze śmiercią starszej i schorowanej osoby człowiek jest się w stanie w jakimś stopniu pogodzić, to patrzenie w oczy Taty, który stracił swoją mamę jest straszne!! On przecież nigdy nie płacze
Ale z drugiej strony chciała bym dać mojemu tacie wnuka lub wnuczkę -
nick nieaktualny
-
Borsuczku ( że tak ładnie cię nazwę ) tata nie płacze- pewnie płacze jak nikt nie widzi. Bądź z nim to najważniejsze. A jak sie uda i dasz mu wnuka lub wnuczkę to oszaleje z radości! Udało się że moja ukochana babcia zdazyła jeszcze poznać moją Olę... babcia była osobą co nie przepadała za małymi dziećmi ( miała już sporo prawnuków) ale na punkcie mojej Oli oszalała... aż ciotki były zazdrosne. I przed śmiercią dopiero jak ją zobaczyła to umarła.
Dziewczynki czekam na wieści od tych co mają potwierdzić i co czekają na teścik. Trzymam za Wszystkie mocno kciuki.
Co do stresującej pracy - uciekaj kochana na l4 - stres jest najgorszy dla dziecka.
Ja też na początku sobie wkręcałam- nagle czesciej sikałam, piersi inaczej bolały, niedobrze mi było- matko siła podświadomości jest przeogromna. Teraz staram się nie mysleć chociaż łatwe to nie jest. mam 7 dni do @ - i co dziwne nawet piersi nie bolą co zawsze bolą - brzuch też.
W pierwszej ciązy nigdy przed @ nie miałam pms - więc moim jedynym objawem ciązy był ból brzucha ale dopiero w dniu spodziewanej @ - jak na miesiączke - byłam pewan że przyjdzie ale nie przyszła. I to był jedyny objaw. Ciąża była idealna żednych mdłości, wymiotów nic zero. Na zwolnienie poszłam 2 tyg przed porodem. w 8msc ciąży biegałam w szpilkach a brzuch jak z bliźniakami. Teraz wiem że jak coś na zwolnienie pójdę wcześniej... trzeba odpoczyąć. I wam życzę bezobjawowych ciąż i zdrówak zdrówka zdrówka.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Nie martwcie sie wizytami na pewno bedzie wszystko w porządku. Czuje to w kościach :d mnie jeszcze ovu nie wyznaczylo dziś jesCze mam plan męża zmoleścić bo wczoraj sie źle czuł. Śmiałam sie nawet ze jest gorszy niż kobieta bo jak dni płodne to jego cos boli akurat :d mam nadzieję ze to nie jakieś ukryte wątpliwości
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Agatko tak to jest ja w ciąży z synkiem tez miałam wielki brzuch i gdyby nie te szpitalne akcje bo nadciśnienia gęstoza bialkomocz... to do końca bym skakała dobrze się czułam a teraz to we mnie życia nie ma a co będzie później... Czuje się cały czas jakbym miała zaraz pawia wypuścić głowę mam ciężka, nie chce mi się totalnie nic.... Normalnie katastrofa ale najważniejsze żeby dzidziuś się dobrze i prawidłowo rozwijał.