Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No podobno każda ciąża jest innna - aż się boję
Najważniejsze zdrowie maleństwa.
Smerfetka molestuj molestuj - dla nich to sama przyjemność - mój mi nigdy nie odmówi ... aby wspomnę to gotowy do działania
Gorzej ze mną bo mi się mało kiedy chce ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 12:26
Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka zazdroszczę. Ja to niewyrzyta jestem i mogła bym codziennie a nawet kilka razy dziennie a mam w domu Męża babe. Humorki, bolaca glowa czy nawet presja
A ja nadal nie dostałam @... dziwna sprawaMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć dziewczyny
Od 3 miesięcy staramy się o dziecko. Mam cykle 33 dniowe, okres spóźnia mi się 3 dzień.. Rano zrobiłam test i po 3 minutach druga kreska była bladziutka, pojechałam od razu do szpitala na b-hcg i o 14 będą wyniki hmmm.. 3majcie kciuki!!!borsuk, Szarlotka123, Magduullina, nadzieja_86, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Mona hej! Powodzenia. Napisz nam od razu. Mi się spóźnia jeden dzień... ale temp niższa
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Mona hej! Powodzenia. Napisz nam od razu. Mi się spóźnia jeden dzień... ale temp niższa
Czas się bardzo dłuży, napisze na pewno . Ja nigdy nie mierzyłam sobie temperatury, jedynie sprawdzałam codziennie śluz. Cykle zawsze miałam regularne mimo iż mam problem z podwyższonym testosteronem. UKIJA a przeważnie masz regularny cykl?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka no marzenie by się spełniło ale dziś cierpliwie czekam a jutro już się pomyśli ale temp spada
Mona i jak tam?Magduullina lubi tę wiadomość
Mona gratulacje!
Magduullina, Mona24 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny