Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No podobno każda ciąża jest innna - aż się boję
Najważniejsze zdrowie maleństwa.
Smerfetka molestuj molestuj - dla nich to sama przyjemność - mój mi nigdy nie odmówi ... aby wspomnę to gotowy do działania
Gorzej ze mną bo mi się mało kiedy chce ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 12:26
Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka zazdroszczę. Ja to niewyrzyta jestem i mogła bym codziennie a nawet kilka razy dziennie a mam w domu Męża babe. Humorki, bolaca glowa czy nawet presja
A ja nadal nie dostałam @... dziwna sprawaMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć dziewczyny
Od 3 miesięcy staramy się o dziecko. Mam cykle 33 dniowe, okres spóźnia mi się 3 dzień.. Rano zrobiłam test i po 3 minutach druga kreska była bladziutka, pojechałam od razu do szpitala na b-hcg i o 14 będą wyniki hmmm.. 3majcie kciuki!!!borsuk, Szarlotka123, Magduullina, nadzieja_86, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Mona hej! Powodzenia. Napisz nam od razu. Mi się spóźnia jeden dzień... ale temp niższa
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Mona hej! Powodzenia. Napisz nam od razu. Mi się spóźnia jeden dzień... ale temp niższa
Czas się bardzo dłuży, napisze na pewno. Ja nigdy nie mierzyłam sobie temperatury, jedynie sprawdzałam codziennie śluz. Cykle zawsze miałam regularne mimo iż mam problem z podwyższonym testosteronem. UKIJA a przeważnie masz regularny cykl?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka no marzenie by się spełniło ale dziś cierpliwie czekam a jutro już się pomyśli
ale temp spada
Mona i jak tam?Magduullina lubi tę wiadomość
Mona gratulacje!
Magduullina, Mona24 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny