Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka dzis dam znać jakość z wami tu jestem bardzo Zyta i mi dobrze
Dziś napiszę po wizycie na pewnoMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja czekamy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Boli mnie głowa nagła zmiana pogody. Wczoraj deszcz a dziś słońce...
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo ukija kochana ja miałam tak wczoraj tyle ze u nas dzień dziś pokrecony rano myślałam że będzie padać później wyszło słonko a niedawno burza... Teraz powietrze jest boskie takie świeże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 17:40
Malinowa90 lubi tę wiadomość
-
Witam Was.Niestety tyle naskrobane ze nie ogarne tego wszystkiego.Ale w wielkim skrócie napisze.Wiec tak gratuluje kolejnym przyszłym mamusią 2kreseczek a tym ktore maja wizytę u lekarza zycze powodzenia żeby wszystko bylo dobrze.Witam także nowo przybyle staraczki.
-
Dostałam dzis jakiegoś plamienia i to kawy z mlekiem można nazwać,kilka kropelek dosłownie.Nigdy takiego czegos nie miałam.Nie wiem o co chodzi w tym wszystkim.Testu nie robiłam bo sadzilam ze rozwinie sie z tego @ a tu nic.
-
Gratulacje młodej mamusi. Różnie to może być z brzuchem. Może jeszcze nie być widoczny
Nadzieja Ty już pewnie oglądasz swoją Kruszynke, serduszko Cudowne uczucie, tez tak chce
Rosax co tak zamilkłas? Pochwal się co dziś zmajstrowalas? Oprócz tego, że dzieciaczki, bo to juz wiemMagduullina, Malinowa90 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Mona24- Mona Wielkie Gratulacje, wspaniała nowina!!!
Kochana opowiedz czy miałaś jakieś inne wrażenia niż przed okresem- chodzi mi o objawy:)
Mi drugi dzień tempka wręcz idzie w górę nie wiem co mam o tym myśleć czy to normalne??
Już robię sobie nadzieję(
Czuje że mam gorączkę, tak jeszcze nie miałam.
za 2 dni ma przyjść @- mam regularne miesiączki, oby tym razem nie przyszła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 19:18
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
nick nieaktualny
-
Mona moje gratulacje!!!! Szczęściara
Niestety w tym cyklu znów mega mało sluzu płodnego. Do tego przy owu według aplikacji niebylo tylko w przed dzień. Zobaczymy.
Dziś mnie opętały dziwne smaki. Dziewczyny dosłownie jak smieciarka wsuwam co popadnie nawet ciasto dziś zrobiłam kinder country teraz leżakuje w lodówce.
Zapraszam na CoffeeMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście
Przykro mi że czarna seria trwa nie podoba mi się to
Anka serduszko dzień przed to bardzo dobrze. Masz szanse na chłopcaMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Gratuluje kolejnej zafasolkowanej!
Jak nadzieja po wizycie?
Anka na pewno strzeliliscie
Ukija ja nadal wierze ze twoja zolza nie przylezie!
My wlasnie wrocilismy do domu.. O 12 jak wyjechalismy swietowac dzien ojca to do teraz gokardy standardowo byly, pozniej grill u znajomych i mialobyc kino ale niestety o godzine za pozno przyjechalismy i wiecej bajek nie ma..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/265ac8deaa2f.jpg
Teraz moj poszedl zamowic pizze i kebaby i jeszcze moze gdzies ruszymy.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej dziewczyny
Przyszły moje witaminki i nowiućki termometr
Mona gratulacje!!! Niech beta i fasolka pięknie rośnie!
Ukija mnie boli głowa od trzech dni. Dziś to już nawet rano się obudziłam z bólem @ jakoś wyjatkowo mizerna dziś drugi dzień i zazwyczaj mnie zalewało a tu ledwo co. Dziwne ale podoba mi się
Magroz tempka pięknie się pnie.
Nadzieja czekam z niecierpliwością na wieści.
Elaria przykro takie wiadomości czytać.
My z mężem dziś po pracy walczymy w ogrodzie Piękna pogoda jest.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Anka a co Ty tak czarno widzisz wszystko? Ty nawet mi tak tutaj nie mów! Ma być u Ciebie zielono! No wiesz... jak uważasz że te pół roku to nie strata czasu to poczekaj
Popatrz jaką ja mam sytuację. Jedna wielka niewiadoma. Dwa dni temu test negatywny. Temp spada a @ brak i jakichkolwiek objawów na @. Wkurzam się bo nic nie wiem a jak nie jestem zafasolowana to już by mi kolejny cykl leciał. Frustruje mnie to jak nie wiem coWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 19:43
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"