Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax chudzinka jesteś! A małemu spodobało się na gokardach fajny dzień ojca
Ja już jestem wkurzona tym wszystkim...Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina no jak mam się nie zamartwiać? Jakieś to wszystko podsrane
Na dodatek śniło mi się dziś w nocy że zmarła moja Mama i tak strasznie płakałam i było mi tak przykro i mówię do Mojego "dlaczego ona zmarła? Przecież miała nam pomóc dziecko wychować jeszcze"Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Rosax super
Ukija co za sen.
Magdulina a jak Twoja babcia?
A widzisz kochana zapomniałam wam tutaj napisać.... Wczoraj dzwoniłam do cioci i mówiła ze wyniki się poprawiają w poniedziałek będzie w domu jak dalej będą wyniki ok. jest dużo lepiej z nią także kamień z serca i podobno lekarz powiedział ciotce Ze babcia się wyciszyla i uspokoiła co pomogło nabrać jej sił po niedzielnej wizycie i pytała mnie kto u niej był a byłam tam ja... Nie wiem dlaczego tak akurat ale no jako jedna wnuczka jestem tak z nią zrzyta...beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa właśnie z ta temperatura różnie bywa.Tylko skąd te plamienia sabo juz nie wiem co myśleć o tym.Magdulinka cieszę sie ze z babcia juz wszystko dobrze i oby tak dalej.Ukija sen proroczy oby z dzieckiem sie sprawdzilo natomiast żeby śmierć mamy się nie sprawdziła.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax czyli majstrowałas Ty to po pupie powinnaś dostać za to marudzenie o tuszy. Zgrabna i piękna jesteś
Magdullina a mówiłaś babci o ciąży? Taka terapeutka z Ciebie? Ile bierzesz za wizytę, zapisze się Tylko wycyrkluj tak pomiędzy nudnosciami
Makowa, a jakie witaminki i termometr? Chwal się
Nadzieja gdzieś Ty? Rodzicom pojechaliscie się pochwalić.
Ja jutro na wieczór wyruszam w trasę,bo w sobotę chrzciny. 600km Myślicie, że powinnam brać ze sobą psa? Mama zaproponowała,ze się nią zajmie,ale sama nie wiem. Ona ma dopiero 9mcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 20:31
szczęśliwa łac. beatum -
Malinowa90: 90 to Twój rocznik????jesli tak to jestesmy z tego samego rocznika.Mam nadzieje ze nie przyjdzie ale to różnie bywa.Co ma byc to bedzie-nie mam na to wplywu.Lekkie bole brzucha co jakiś czas mam o dziwo piersi nie mam bolących co rzadko sie zdarza.Nic pozostaje czekać
-
nick nieaktualnyBeatum nie mówiłam jej o ciąży... Wiesz ja rozmawiałam z nią poprostu jak zawsze z troską i sercem przytylalam a wszyscy tylko a będzie dobrze i lez itd ja ze spokojem i powiedziałam jej Ze jak wróci do domu przyjadę z Danielem bo ostatnio jak byliśmy u niej siedziała na ławce w ogrodzie a mały nosił jej kamienie hehe co ja bardzo bawiło nie kwiatki tylko kamienie.... ona tak strasznie się śmiała wtedy... Powiem wam że Aż szkoda słów na takie rzeczy jak widzę ze ktoś do niej Jedzie bo musi wiecie o czym mówię!?? Ja jako jedyna mieszkałam z nią tyle lat później przthezdzala do nas wszystko skończyło się po rozwodzie rodziców jak miałam 15 lat ale wtedy to ja do niej jeździlam co weekend... Babcia ma 11 nas razem wnokow ale to zawsze ja byłam najbliżej - jak trzeba było jakaś kasę od babci wszyscy piersi a teraz kiedy jest chora żaden z wnokow o niej nie pamięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 20:48
beatum lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to był straszny sen. Było mi okropnie przykro
Gdzie jest Nadzieja?Magduullina lubi tę wiadomość
Dziewczyny jestem tel mi padł a dopiero zjechalam do domu.
Wszystko w porzadku fasolka ma 7 tygodni na usg i 8 mm, widziałam serduszko jak bije 124 uderzeń hehe jakie szybkie
Dostałam zaświadczenie o ciąży pokaże po weekendzie w pracy i też ulotkę fajna i cenne informacje ale to już jutro się podzielę jak podladuje tel a tu Pan lub Pani fasolka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19c205d38fac.jpgMagduullina, magroz26, Anka309, beatum, Aurellka, madziara0080, borsuk, Tulipanowa, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
A bicie serduszko przy następnej wizycie pod koniec maja jak będzie większa fasolka po co ja obciążać już ale wyraźnie widziałam jak bije to mi wystarczylo
Magduullina, magroz26, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja cieszę się że wszystko w najlepszym porządku.Sliczne zdj.Aż chce się żyć jak czyta sie takie wiadomości.Teraz czekamy na wizytę Magduliny ktora jest jutro.Nie moge się doczekać kolejnych dobrych wiadomości.
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Nadzieja cudna fosolinka albo fasolinek dbajcie teraz o siebie.
Ukija taka ze mnie porąbana pesymistka.
Życie mnie nauczyło że nie można mieć wszystkiego naraz. Wiesz ze ja po rozwodzie jestem od 4 lat ale nie wszystkie sprawy mam do końca zakończone. Do października muszę sprzedać dom... Nie ma chętnych więc mam nie mały problem. Więc fasolce stres by nie sprzyjał i dlatego jej jeszcze nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 21:59
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja! Piękna fasolka. Pokazałam zdjęcie Mojemu i tak się uśmiechnął. Zazdrości troszkę 124 uderzenia. Jak pięknie
Anka no wszystkie sprawy się wyjaśnią niebawem i fasolce będzie przyjemnie u Mamusinadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"