Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduullina a powinny się odezwać bo prawo bardzo to egzekwuje. Ja tam jak w koncu zajdę to będę w pełni ze wszystkiego korzystała. Dura lex, sed lex
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija no oczywiście ja bynajmniej w tych sprawach również nie będę się patycZkowac.. Jacie ale mi tak głupio busem jechać a myślałam wczoraj ze poprostu go udusze za to auto juz mu miałam powiedzieć ze po jaką cholerę wogole się za to brał jak wiedział ze nie zrobi z tym nerwy na maksa ale szczerze dzieciątko mnie chamuje bo jak się wydre albo jestem wkurzona to zaraz albo mnie mdli albo kluje w podbrzuszu... Ale jak się nie denerwować?
-
Magduullina fasolka nie pozwala denerwować się na Tatusia jak słodko a co do praw kobiet w ciàży w pracy polecam każdej z Was się z tym zapoznać i korzystać
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo tak tak ale sama w szoku jestem ze tak się dzieje przez to jestem spokojniejsza ale i tak mój potrafi mnie do złości doprowadzić nawet jakaś blachostka... Wczoraj mi powiedział ze się zmieniłam ze jestem taka jakaś dziwna i ze zbrzydlam... Hę!?? Wiecie jak mi podniósł ciśnienie??
beatum lubi tę wiadomość
-
Oj ale bym się wkurzyła na mojego jak by mi tak dowalił. Chyba bym zabiła a w ciąży nie jestem
Ja postanowiłam od dziś ćwiczyć a co mi tam. W końcu wakacje i trzrba zrzucić nieco zbędnego balastu. Póki co mam plam 4 kg dieta i ćwiczeniaMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHehe no takie to ukija ja wczoraj miałam co najmniej ochotę go udusić... no ale się nie katuj ćwiczeniami i dieta czasami bo wiesz ze za dużo to tez nie fajnie ja też sobie zacznę ćwiczyć i spacerować dużo itd bo nie chce dużo przytyć... W 1 ciąży 20 kg i szczerze w tej mam nadzieje tyle nie przybrać....
-
Ukija przykro mi, ale uda, zobaczysz. Choć chciałoby się prędzej niż później. Za to powiem Ci, że masz piękna fazę lutealna, to tylko dzięki magnezowi?
Ale z tymi badaniami, to racja. Tyle badań jest refundowanych. Chociażby u dentysty raz do roku ściąganie kamienia, a u dzieci do 8 roku życia lakowanie zębów.Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Ukija dziękuję poczytam z pewnością do pracy mam zamiar chodzić także dobrze wiedzieć. A ja pracuje 8h przy komputerze to coś mnie dotyczy jeszcze?
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Magdullina co też on wygaduje. Brak słów. Oj odwaliłabym się tak, że hej i poszłabym na spotkanie z koleżankami wieczorem o! Jeszcze na odchodne rzuciłabym, że idę tam, gdzie mnie doceniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 08:18
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyUkija wrote:A jeżeli chodzi o prawa w ciąży to warati poczytać artykuły na necie. Prawo stoi po stronie kobiet i ja bym wszystko to wykorzystywała
Czyli za 1.5 tygodnia polezę do gina i zobaczymy na co da mi skierowanie w związku z tym że nie mogę zajść już "9" miesięcyMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ukija ja też zrzucam 4kg. W końcu sezon bikini za pasem Albo nie, zrzucam jeden rozmiar, bo ostanio tak ćwiczyłam i sie odchudzalam, ze z tego wszystkiego utrzymałam wage, a rozmiarowo zlecialam 1,5 rozmiaru. Tylko u mnie wyznacznikiem są stare, sprane spodnie sprzed ciąży
szczęśliwa łac. beatum -
Magdullina albo jeszcze inaczej. Podejdź do niego odstrzelona do pracy pod jakimś pretekstem. Wiesz, głęboki dekolt ( teraz w ciąży to już w ogóle pewnie maszczęśliwego czym bujać ) i te sprawy Niech kolegom szczęki opadną, to inaczej w domu będzie śpiewał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 08:23
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyBeatum no tu to masz rację ale nie mam czym podjechać hehe szczerze w dekoltach nie nawidze chodzić zawsze miałam duże cycory a teraz już wogole no i mnie osobiście denerwowalo jak ktoś ze mną rozmawiał i zamiast na mnie patrzył mi w przrdzial haha ale już zdążyłam się odwdzięczyć mówiąc mu ze teraz będzie córka jak zbrzydlam bo ponoć dziewczyny odbierają urodę matce to już się nie oddzywal raczej powiedział to nie zrecznie bo widziałam jak się zamotal ale szczerze powiem wam że sama patrzeć na siebie nie mogę haha jakieś krostki na twarzy naczynka powychodzily i blada jak trup.... A dziś od ponad 2 tygodni sieglam po kosmetyczkę żeby się umalowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 08:41
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny