Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdulina, ja miałam w 1 ciąży podobnie. Ciągle paw, od tego napinania popękane naczynka, plamy na twarzy,latem doszły przebarwienia od słońca. Koleżanka z pracy mnie poinformowala, że będę miała córkę, bo zabrała mi urodę. Mąż na szczęście nie komentował. Pod koniec spuchłam, bo doszła gestoza. Ale córke mam piękną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 10:19
beatum lubi tę wiadomość
-
Oczywiście wszystkim ciężarnym współczuję tych mdłości, przeczulenia na zapachy, wyprysków i innych tego typu dolegliwości... i pewnie tez bym na nie trochę narzekała, ale na chwilę obecna tak bardzo bym chciała być w ciąży i to odczuwać
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Udało się ! W 34 dc zrobiłam 2 testy,dwie grube krechy. Prawdopodobnie owulke miałam w 19 dc bo kuly jajniki i strasznie wodnisty sluz, tylko pytanie. Data pierwszego dnia ostatniej miesiączki to 31 marzec,dziś 6 maj więc który to tydzień? Wizyta na usg na 13 maja. Strasznie się denerwuje ,jestem w Niemczech i muszę czekać na zjazd do Polski. Pomóż któraś określić w którym tygodniu mogę być ?
Magduullina, nadzieja_86, beatum, Aurellka, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama gdy dojdzie do owulacji, to dzień-dwa później kończy się drugi tydzień ciąży, a więc około 19 kwietnia miałaś owulację, to termin masz na 12 stycznia 2017. Dziś masz skończony 4 tc i 1 dzień. Czyli jesteś w 5 tc. To tak w przybliżeniu oczywiście Na wizycie będziesz miała skończony 5 tc, czyli będziesz już 6 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 13:22
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Czekoladowa gratulacje
Magdulina pięknie a coś więcej napisz o wizycie i swoim kropkuMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyA no co by więcej jest mniejszy niż z miesiączki ale to pewnie wina późnej owulacji. Pani doktor mi pogratulowała ze maleństwo śliczne i ze wszystko jest w jak najlepszym porządku kartę ciąży będa mi zakładac 17 mają. Dała mi badania do zrobienia no i co więcej a i luteine 100 bo miałam 50. No i nie tak jak do tej pory 2 tabletki 2* tylko 2 * 1tabletka no ale to w sumie na jedno wychodzi
borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie się stresuje ,boję się ze to tylko puste jajo bądź nie daj Boże ciaza pozamaciczna. Test robiłam 34 dc,z niedowierzania za chwilę drugi, dziś robiłam przed chwilą za dużo nic nie wysikalam a wyszła druga gruba krecha, modlę się żeby wszystko było w porządku, piersi nie bola już jak N początku zaczynam się obawiać ze coś jest nie tak, ah swiruje już
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny