X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wstawię :)

Magduullina lubi tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja
    Magdulina
    Piekne te wasze fasoleczki!!!

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp

Wysłany: 6 maja 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten w srodku jest z dziś,robiłam pół godziny temu .
    20160506-144538-1.jpg

Aurellka, Magduullina, nadzieja_86, Ukija, magroz26, madziara0080, rosax3, borsuk lubią tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa Mama gratuluję!

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa super!!!!! Gratuluję fasolki :-D

1usaio4p21hbw2ds.png

Wysłany: 6 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane ! Wydaje mi sie ze ten test dzisiejszy w srodku ma grubsza kreskę od tych dwóch ,mam rację? :)

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda na najciemniejszy

• Malinowa90 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama Gratulacje!!!! I zazdroszczę oh:)Wszystko na pewno jest w najlepszym porządku!! :)

Malinowa90

ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url]

Wysłany: 6 maja 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26- Tak kochana to mój rocznik:)
    Niestety tym razem nie mam za dużych nadziei..
    Oprócz podwyższonej temperatury, wszystkie objawy jak na @.
    Mam silne kłucia w dole brzucha w tym miesiącu nawet bardziej intensywne.
    - piersi bolą tylko przy ucisku.

Nie wiem co z wykresem bo dopiero uczę się go prowadzić:)
    Mam nadzieje że wszystkie zafasolkujemy:)

Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość

Malinowa90

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne fasolki. Zazdroszczę. Zwłaszcza że złośnica się zameldowała.

Beatum tak biorę tylko magnez i piję nasiona chia w różnych koktajlach i nic więcej a fl coraz bardziej się wydłuża ;)

Ojejku kochana ja już na ostatniej wizycie powiedziałam że 7 miesięcy więc teraz 9 nie ściemnie już ale powiem że czuje się jak bym traciła czas :P

Ogólnie warto poczytać o prawach kobiet cieżarnych w pracy. Polecam taką lekturkę każdej z Was :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja poprostu czuje się jak we śnie.. Dalej nie mogę uwierzyć że to się dzieje ze znów mam w sobie maleńka kruszynke której bije juz serduszko ❤ gdyby nie to jak się czuje okropnie ciągle mnie mdli jeszcze jutro obowiązkowe zajęcia.. Jak mnie będzie wymiotowac to wykorkuje normalnie...

beatum lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Malinowa to jestesmy z tego samego rocznika a z którego jesteś miesiąca???ja z wrzesnia.Ja niestety od dzis zaczynam mowy cykl choc jakiś dziwny bo zawsze @ obfita a tu znośnie i praktycznie bez bolu-może castagnus tak zadzialal.

Wysłany: 6 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z kwietnia:)

magroz26 lubi tę wiadomość

Malinowa90

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija witaj w klubie.Niestety wielkie rozczarowanie choc pocieszam się tym ze kiedys może się uda a nawet jak nie to trudno jedną pociechę juz mam.Co ma byc to bedzie-nie mam na nic wpływu.Trzymam kciuki za nowy cykl Ukijs.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula piekna fasoleczka.Ciesze sie ze wszystko w porządku to najważniejsze a swoimi niedoskonałościami sie nie przejmuj tez tak miałam ale mimo to cieszylam sie ze nosze w sobie nowe życie i ze wkrótce bede mama,po porodzie buzia bedzie jak pupa niemowlaka hi hi.Nieciekawie z tymmi wymiotami oby byl to jednorazowy epizod.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz ja też mam pociechę w domu - kota. Moje Dziecko. A tak poważnie nie mam jeszcze ani jednego :( Ty chociaż wiesz że możesz...

Magduullina, Malinowa90 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa mama gratuluje 2kreseczek.Ostatni test nie pozostawia żadnych wątpliwości 2grube krechy ze w oczy sie rzuca.Teraz dbaj o siebie i maluszka.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija kochana tak do konca nie wiadomo czy moge miec może przez te prawie 5lat mogli cos się zmienić.Ostatni raz bylam u giną rok i 3miesiace temu i niby wszystko ok bylo nawet cytologia pozostaje sprawa mojego bo nie ma dzieci a ma juz 35lat czyli 10lat różnicy miedzy mną a moim.Wiec różnie to bywa szczególnie ze ciezko przechodził świnkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej nie był to jednorazowy taki numer bo teraz o mało co nie byłoby powtórki.... Hmm... A no w życiu się nie będę przejmować co tam na twarzy wyskakuje może w 2 trymestrze minie. Teraz najważniejsze są dla mnie dzieci jedno pyskate, lobuzowate, uparte a drugie które się we mnie rozwija.. Ciężko z takim samopoczuciem okiełznać rozbrykanego 2 latka no ale musze dać radę :) ale naprawdę kiedy pani doktor dala posłuchać mi serducha jak bije czułam jak po całym ciele przechodzą mi dreszcze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:12

magroz26, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka rozumiem Cie.Jak tu normalnie żyć gdzie człowiek ledwo chodzi i caly czas albo wymioty albo nudności.Jeszcze w domu ogarnąć i dzieckiem sie zająć.Szczerze to jestem ciekawa jakby moja Niki zareagowala na dzidzi.Czasami sie zastanawiam jakby to bylo dziecko malutkie i Niki .Co prawda Niki lgnie do dzieci a szczególnie malych tylko w tym problem ze jak dziecko zaczyna jakies plakac to ona zatyka uszy i chcąc zagluszyc placz wydaje z siebie takie decybele ze słysząc ja z daleka.

‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ