Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magroz26- Tak kochana to mój rocznik:)
Niestety tym razem nie mam za dużych nadziei..
Oprócz podwyższonej temperatury, wszystkie objawy jak na @.
Mam silne kłucia w dole brzucha w tym miesiącu nawet bardziej intensywne.
- piersi bolą tylko przy ucisku.
Nie wiem co z wykresem bo dopiero uczę się go prowadzić
Mam nadzieje że wszystkie zafasolkujemy:)Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
Dziewczyny piękne fasolki. Zazdroszczę. Zwłaszcza że złośnica się zameldowała.
Beatum tak biorę tylko magnez i piję nasiona chia w różnych koktajlach i nic więcej a fl coraz bardziej się wydłuża
Ojejku kochana ja już na ostatniej wizycie powiedziałam że 7 miesięcy więc teraz 9 nie ściemnie już ale powiem że czuje się jak bym traciła czas
Ogólnie warto poczytać o prawach kobiet cieżarnych w pracy. Polecam taką lekturkę każdej z WasMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyDziewczyny ja poprostu czuje się jak we śnie.. Dalej nie mogę uwierzyć że to się dzieje ze znów mam w sobie maleńka kruszynke której bije juz serduszko ❤ gdyby nie to jak się czuje okropnie ciągle mnie mdli jeszcze jutro obowiązkowe zajęcia.. Jak mnie będzie wymiotowac to wykorkuje normalnie...
beatum lubi tę wiadomość
-
Witam.Malinowa to jestesmy z tego samego rocznika a z którego jesteś miesiąca???ja z wrzesnia.Ja niestety od dzis zaczynam mowy cykl choc jakiś dziwny bo zawsze @ obfita a tu znośnie i praktycznie bez bolu-może castagnus tak zadzialal.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Madziula piekna fasoleczka.Ciesze sie ze wszystko w porządku to najważniejsze a swoimi niedoskonałościami sie nie przejmuj tez tak miałam ale mimo to cieszylam sie ze nosze w sobie nowe życie i ze wkrótce bede mama,po porodzie buzia bedzie jak pupa niemowlaka hi hi.Nieciekawie z tymmi wymiotami oby byl to jednorazowy epizod.
-
Magroz ja też mam pociechę w domu - kota. Moje Dziecko. A tak poważnie nie mam jeszcze ani jednego Ty chociaż wiesz że możesz...
Magduullina, Malinowa90 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija kochana tak do konca nie wiadomo czy moge miec może przez te prawie 5lat mogli cos się zmienić.Ostatni raz bylam u giną rok i 3miesiace temu i niby wszystko ok bylo nawet cytologia pozostaje sprawa mojego bo nie ma dzieci a ma juz 35lat czyli 10lat różnicy miedzy mną a moim.Wiec różnie to bywa szczególnie ze ciezko przechodził świnkę
-
nick nieaktualnyNo raczej nie był to jednorazowy taki numer bo teraz o mało co nie byłoby powtórki.... Hmm... A no w życiu się nie będę przejmować co tam na twarzy wyskakuje może w 2 trymestrze minie. Teraz najważniejsze są dla mnie dzieci jedno pyskate, lobuzowate, uparte a drugie które się we mnie rozwija.. Ciężko z takim samopoczuciem okiełznać rozbrykanego 2 latka no ale musze dać radę ale naprawdę kiedy pani doktor dala posłuchać mi serducha jak bije czułam jak po całym ciele przechodzą mi dreszcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:12
magroz26, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Magdulka rozumiem Cie.Jak tu normalnie żyć gdzie człowiek ledwo chodzi i caly czas albo wymioty albo nudności.Jeszcze w domu ogarnąć i dzieckiem sie zająć.Szczerze to jestem ciekawa jakby moja Niki zareagowala na dzidzi.Czasami sie zastanawiam jakby to bylo dziecko malutkie i Niki .Co prawda Niki lgnie do dzieci a szczególnie malych tylko w tym problem ze jak dziecko zaczyna jakies plakac to ona zatyka uszy i chcąc zagluszyc placz wydaje z siebie takie decybele ze słysząc ja z daleka.