X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wstawię :)

Magduullina lubi tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja
    Magdulina
    Piekne te wasze fasoleczki!!!

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp

Wysłany: 6 maja 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten w srodku jest z dziś,robiłam pół godziny temu .
    20160506-144538-1.jpg

Aurellka, Magduullina, nadzieja_86, Ukija, magroz26, madziara0080, rosax3, borsuk lubią tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa Mama gratuluję!

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa super!!!!! Gratuluję fasolki :-D

1usaio4p21hbw2ds.png

Wysłany: 6 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane ! Wydaje mi sie ze ten test dzisiejszy w srodku ma grubsza kreskę od tych dwóch ,mam rację? :)

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda na najciemniejszy

• Malinowa90 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama Gratulacje!!!! I zazdroszczę oh:)Wszystko na pewno jest w najlepszym porządku!! :)

Malinowa90

ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url]

Wysłany: 6 maja 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26- Tak kochana to mój rocznik:)
    Niestety tym razem nie mam za dużych nadziei..
    Oprócz podwyższonej temperatury, wszystkie objawy jak na @.
    Mam silne kłucia w dole brzucha w tym miesiącu nawet bardziej intensywne.
    - piersi bolą tylko przy ucisku.

Nie wiem co z wykresem bo dopiero uczę się go prowadzić:)
    Mam nadzieje że wszystkie zafasolkujemy:)

Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość

Malinowa90

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne fasolki. Zazdroszczę. Zwłaszcza że złośnica się zameldowała.

Beatum tak biorę tylko magnez i piję nasiona chia w różnych koktajlach i nic więcej a fl coraz bardziej się wydłuża ;)

Ojejku kochana ja już na ostatniej wizycie powiedziałam że 7 miesięcy więc teraz 9 nie ściemnie już ale powiem że czuje się jak bym traciła czas :P

Ogólnie warto poczytać o prawach kobiet cieżarnych w pracy. Polecam taką lekturkę każdej z Was :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja poprostu czuje się jak we śnie.. Dalej nie mogę uwierzyć że to się dzieje ze znów mam w sobie maleńka kruszynke której bije juz serduszko ❤ gdyby nie to jak się czuje okropnie ciągle mnie mdli jeszcze jutro obowiązkowe zajęcia.. Jak mnie będzie wymiotowac to wykorkuje normalnie...

beatum lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Malinowa to jestesmy z tego samego rocznika a z którego jesteś miesiąca???ja z wrzesnia.Ja niestety od dzis zaczynam mowy cykl choc jakiś dziwny bo zawsze @ obfita a tu znośnie i praktycznie bez bolu-może castagnus tak zadzialal.

Wysłany: 6 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z kwietnia:)

magroz26 lubi tę wiadomość

Malinowa90

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija witaj w klubie.Niestety wielkie rozczarowanie choc pocieszam się tym ze kiedys może się uda a nawet jak nie to trudno jedną pociechę juz mam.Co ma byc to bedzie-nie mam na nic wpływu.Trzymam kciuki za nowy cykl Ukijs.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula piekna fasoleczka.Ciesze sie ze wszystko w porządku to najważniejsze a swoimi niedoskonałościami sie nie przejmuj tez tak miałam ale mimo to cieszylam sie ze nosze w sobie nowe życie i ze wkrótce bede mama,po porodzie buzia bedzie jak pupa niemowlaka hi hi.Nieciekawie z tymmi wymiotami oby byl to jednorazowy epizod.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz ja też mam pociechę w domu - kota. Moje Dziecko. A tak poważnie nie mam jeszcze ani jednego :( Ty chociaż wiesz że możesz...

Magduullina, Malinowa90 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa mama gratuluje 2kreseczek.Ostatni test nie pozostawia żadnych wątpliwości 2grube krechy ze w oczy sie rzuca.Teraz dbaj o siebie i maluszka.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija kochana tak do konca nie wiadomo czy moge miec może przez te prawie 5lat mogli cos się zmienić.Ostatni raz bylam u giną rok i 3miesiace temu i niby wszystko ok bylo nawet cytologia pozostaje sprawa mojego bo nie ma dzieci a ma juz 35lat czyli 10lat różnicy miedzy mną a moim.Wiec różnie to bywa szczególnie ze ciezko przechodził świnkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej nie był to jednorazowy taki numer bo teraz o mało co nie byłoby powtórki.... Hmm... A no w życiu się nie będę przejmować co tam na twarzy wyskakuje może w 2 trymestrze minie. Teraz najważniejsze są dla mnie dzieci jedno pyskate, lobuzowate, uparte a drugie które się we mnie rozwija.. Ciężko z takim samopoczuciem okiełznać rozbrykanego 2 latka no ale musze dać radę :) ale naprawdę kiedy pani doktor dala posłuchać mi serducha jak bije czułam jak po całym ciele przechodzą mi dreszcze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:12

magroz26, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka rozumiem Cie.Jak tu normalnie żyć gdzie człowiek ledwo chodzi i caly czas albo wymioty albo nudności.Jeszcze w domu ogarnąć i dzieckiem sie zająć.Szczerze to jestem ciekawa jakby moja Niki zareagowala na dzidzi.Czasami sie zastanawiam jakby to bylo dziecko malutkie i Niki .Co prawda Niki lgnie do dzieci a szczególnie malych tylko w tym problem ze jak dziecko zaczyna jakies plakac to ona zatyka uszy i chcąc zagluszyc placz wydaje z siebie takie decybele ze słysząc ja z daleka.

‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ