X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dużo się dzieje. Makowa, bardzo współczuję z powodu śmierci cioci.:( Ukija ja bym też bety nie robiła. Nie dajmy się zwariować.

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria szkoda mi troszkę kasy. Jak mam słuchać miałczenia mojego Mąża że głupio kasę wydaje to odechciewa mi się. Spokojnie poczekam a jak @ nie przylezie do piątku to skoczę po skierowanie do gina i zrobie w sobotę ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa przykro mi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ukija tak zrób a może temperatura cie zaskoczony i podskoczy :) ojj głowee to najchętniej bym sobie normalnie oderwala :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Magduulina marzę. Bo póki co jakiegoś pecha na majówkach w koło przynoszę. Przede mną dziewczyna z @, obok i za mną też... czy dołączę do ich grona?

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :*
    Madgulina dosonale Cię rozumiem. Wczoraj miałam atak migreny. Masakra. Wziełam dwie tabletki i nic. Mdlić już mnie zaczynało. Dopiero kolejne dwie pomogły.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa wczoraj było niskie ciśnienie i niekorzystny biometr. Wszystkich bolały głowy, chciało się spać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym biometem jest taka sprawa, że w Polsce dużo się o tym mówi i dużo tym tłumaczy, a np. w UK nie zauważyłam, żeby ktoś tym tłumaczył złe samopoczucie. Zwykle ludzie się dziwili, jak mówiłam, że głowa mnie boli bo ciśnienie niskie.
    Ciekawe, czy to nasza cecha narodowa. Naród meteopatów ;)
    Ja akurat czuję się bardzo dobrze. Bólem głowy reaguję na stresy. A teraz mam tydzień wolnego, więc stresów prawie wcale.
    Co dzień mam frajdę przy mierzeniu tempki, bo jak w pierwszej fazie wychodziły Tatry, tak teraz łagodnie pnie się w górę. Nie chcę sobie za dużo obiecywać, ale cieszy mnie, że mierzenie w gębie jednak potrafi dać regularną linię wykresu. No i zasugerowałam się poradami na forum, żeby nie kończyć pomiaru po sygnale dźwiękowym, ale potrzymać dłużej. Zwykle zezuję i widzę, że tempka jeszcze trochę rośnie, ok. 0,02 -0,03 stopnia. Niewiele, ale dla obserwacji to istotne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no coź czas rozwieje wszystkie wątpliwości ... a ja juz znam przyczyne i napewno przez cisnienie mnue tak glowa boli rano mialam 110 /70 a U MNIE NORMALNE CISNIENIE 130/80 MNIEJ WIECEJ ...

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria ja jestem niskociśnieniowcem i może dlatego tak sobie to tłumacze. Na ogół jestem senna i zmęczona. Wyżyny mojego ciśnienia to 90/50 a nie pijam kawy bo nie lubie jej smaku więc nie bardzo mam czym powyższyć. Wydaje mi się że skoro ja mam niskie ciśnienie to niskie ciśnienie otoczenia jest dla mnie odczuwalne. A poza tym w każdym kraju są jakieś dziwactwa. Ja się spotkałam z opiniami samych mieszkańców uk że są ponurzy przez pogodę ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina to tak czy tak dobre ciśnienie w normie :D tak jak pisałam ja mam 90/50 normalne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, to naprawdę masz bardzo niskie ciśnienie. Ja mam bliżej 130/80.

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria zazdroszczę może bym nie chodziła jak jakieś zombi i miała bym więcej siły :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak Ukija ale tylko troche mi spadnie a czuje sie okropnie i na wymioty zbiera przez ten ból głowy masakra poprostu...

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna :* musisz wypoczywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zrobie sobie kawe i z kocykiem na tarasie sobie klapne ogarne tylko co trzeba i bede czekac az synus wstanie z drzemki bo śpi teraz ...

Ukija lubi tę wiadomość

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie byłam dzisiaj w szpitalu u ginekologa i zrobił mi usg powiedział że macica jest rozpulchniona i dał mi skierowanie na badanie krwi, które mam zrobić jutro.Co oznacza rozpulchniona macica?

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpulchniona macica może oznaczać jak i zbliżającą się Miesiaczke jak i wczesna ciążę tak ze dlatego wczoraj pisaliśmy ci ze teraz usg nic ci nie powie jak byś juz rano zrobiła betę to byś wiedziała...

Ukija lubi tę wiadomość

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Rozpulchniona macica może oznaczać jak i zbliżającą się Miesiaczke jak i wczesna ciążę tak ze dlatego wczoraj pisaliśmy ci ze teraz usg nic ci nie powie jak byś juz rano zrobiła betę to byś wiedziała...
    Niestety nie miałam możliwości iść dzisiaj na bete a czy przy plamieniu/krwawieniu w ciąży macica też jest rozpulchniona ?

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz plamienie??macica rozpulchniona to poprostu zaczyna sie miesiaczka,,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 16:30

Ukija lubi tę wiadomość

‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ