Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elaria szkoda mi troszkę kasy. Jak mam słuchać miałczenia mojego Mąża że głupio kasę wydaje to odechciewa mi się. Spokojnie poczekam a jak @ nie przylezie do piątku to skoczę po skierowanie do gina i zrobie w sobotę
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ach Magduulina marzę. Bo póki co jakiegoś pecha na majówkach w koło przynoszę. Przede mną dziewczyna z @, obok i za mną też... czy dołączę do ich grona?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziękuje dziewczyny :*
Madgulina dosonale Cię rozumiem. Wczoraj miałam atak migreny. Masakra. Wziełam dwie tabletki i nic. Mdlić już mnie zaczynało. Dopiero kolejne dwie pomogły.
-
Makowa wczoraj było niskie ciśnienie i niekorzystny biometr. Wszystkich bolały głowy, chciało się spać
nick nieaktualnyZ tym biometem jest taka sprawa, że w Polsce dużo się o tym mówi i dużo tym tłumaczy, a np. w UK nie zauważyłam, żeby ktoś tym tłumaczył złe samopoczucie. Zwykle ludzie się dziwili, jak mówiłam, że głowa mnie boli bo ciśnienie niskie.
Ciekawe, czy to nasza cecha narodowa. Naród meteopatów
Ja akurat czuję się bardzo dobrze. Bólem głowy reaguję na stresy. A teraz mam tydzień wolnego, więc stresów prawie wcale.
Co dzień mam frajdę przy mierzeniu tempki, bo jak w pierwszej fazie wychodziły Tatry, tak teraz łagodnie pnie się w górę. Nie chcę sobie za dużo obiecywać, ale cieszy mnie, że mierzenie w gębie jednak potrafi dać regularną linię wykresu. No i zasugerowałam się poradami na forum, żeby nie kończyć pomiaru po sygnale dźwiękowym, ale potrzymać dłużej. Zwykle zezuję i widzę, że tempka jeszcze trochę rośnie, ok. 0,02 -0,03 stopnia. Niewiele, ale dla obserwacji to istotne. -
nick nieaktualny
-
Elaria ja jestem niskociśnieniowcem i może dlatego tak sobie to tłumacze. Na ogół jestem senna i zmęczona. Wyżyny mojego ciśnienia to 90/50 a nie pijam kawy bo nie lubie jej smaku więc nie bardzo mam czym powyższyć. Wydaje mi się że skoro ja mam niskie ciśnienie to niskie ciśnienie otoczenia jest dla mnie odczuwalne. A poza tym w każdym kraju są jakieś dziwactwa. Ja się spotkałam z opiniami samych mieszkańców uk że są ponurzy przez pogodę
Magdullina to tak czy tak dobre ciśnienie w normie tak jak pisałam ja mam 90/50 normalne
nick nieaktualny
-
Elaria zazdroszczę może bym nie chodziła jak jakieś zombi i miała bym więcej siły
nick nieaktualny
-
Biedna :* musisz wypoczywać
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Rozpulchniona macica może oznaczać jak i zbliżającą się Miesiaczke jak i wczesna ciążę tak ze dlatego wczoraj pisaliśmy ci ze teraz usg nic ci nie powie jak byś juz rano zrobiła betę to byś wiedziała...
-
nick nieaktualny