Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz ukija dla mnie to nowość bo w 1 ciąży nie czułam nic żadnych dolegliwości nie miałam tylko rosnący brzuszek i ruchy... Później dopiero od około 6-7 miesiąca różne rzeczy się działy... A teraz to jest masakra dawno tak źle się nie czułam... Wiem ze to związane z ciążą itd.... Dziewczyny ale mam przeczucie jakieś dziwne ze to będzie dziewczynka...
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ukija ze się martwisz i zastanawiasz znam to uczucie i chyba każda z nas tutaj ale musi być dobrze.... Pierwszy strach czy się udało czy znowu będzie kolejny cykl później strach czy wszystko jest ok a jeszcze później strach przed tym żeby do 14 tygodnia nie wydarzyło się nic a jeszcze później co z porodem i jak to będzie kiedy maleństwo się urodzi my to mamy juz w sobie nieustanny strach i martwimy się co będzie...
A co z szarlotka??? Chyba miała iść do lekarza w poniedziałek???Ukija lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Aurellka migdały podjadasz sobie to pomaga? a jeszcze znacie jakieś sposoby na mdlosci?
Jutro do pracy po wolnym nie wiem jak dam rade bo mnie też muli
Magdulina jak się czujesz?
Ukija jak ten test do jutra mamy czekać?Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej kochane
Ukija proszę mi się tu nie denerwować! Tempka pięknie się trzyma!
U mnie za to spadek oznaczał nadejście @. Rano jak sprawdzałam śluz to był już z krwią, więc dziś albo jutro się że rozkręci @. Przyjdzie jak w zegarku. Cieszy mnie to, bo każdy dzień czekania oddala od kolejnej owu.
Magdulina trzymaj się. Staraj się jak najwięcej odpoczywać.
Miłego dnia Wam wszystkim życzę ;*Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Magduullina też chciała bym mieć takie 6 miesięcy później 3 to już zlecą. No ia właśnie teraz przeżywam drugi stres. Czy to już to czy nie
Nadzieja no niestety nie mam testu. Chyba wieczorem kupie na jakimś dyżuże apteki jak już wrócę do miasta ja też jutro do pracy a tak mi się nie chce jak nie wiem co. Ale w sobote ponoć ok 25 stopni ma być więc te 3 dni zlecą szybkoMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tak w ogóle hej Smerfetka. Co się dzieje że tak mało napisałaś?
Makowa no jakoś ciężko mi się nie denerwować. Teraz każdy dzień mierzenia temp to stres dla mnie. Cieszę się że masz takie podejście. Teraz będzie dobry cykl a do kiedy bierzecie antybiotyki? Czy już po? Może coś przeoczyłamMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Hehe podobnie mam piecz tych piersi
Dziś tak ładna pogoda to dworze można spędzić trochę czasu odpocząć. Kochana to połóż się na trochęUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Kochane moje ciężarówki :*
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ehh cały czas praca ja też tak mam ze więcej do zrobienia niż godzin w dobie ale trzeba z tym skończyć i tyle czasami i sobie pomyśleć i dzidziusiu
Ukija Ty lepiej apteki szukaj
Smerfetka masz innego testa?
To jak dziewczyny co znacie na mdłości?Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja to dopiero jak wroce do miasta to jakąś pewnie znajdę otwartą
Ukija antybiotyky już nie bierzemy dawno. Mieliśmy dwie serie po 3 tabletki z tygodniową przerwą. Teraz musimy zrobić badania kontrolne + ja wiele innych. Byliśmy umowieni na 6.05 ale przez nadciągającą @ musze przełożyć, bo do jednego z badan potrzeby jest wymaz który pobiera gin.
-
Ukija tak jakoś wyszło u mnie testy owy na razie negatywne. Wczoraj pojawił sie cień drugiej kreseczki liczę że dziś zacznie ciemniec choć mi nigdy nie wychodzą jednoznaczne za to dziś temperatura spadła wiec owu tuż tuż
-
Makowa to ja musiałam się gdzieś po drodze zawiesić bo nie zajerestrowałam tego info ale teraz już na pewno jesteście zdrowi i w tym cyklu zachodzicie! chociaż może już nie będziecie musieli. To dopiero plamienie
Smerfetka to nic tylko się cieszyć jak nie wychodzą jednoznaczne to musisz się pilnować bo wtedy najciemniejsza będzie oznaczała owu
Skropionek to jest Wasz wybór. Ale może być zdrowa tylko możesz mieć niedobory hormonów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 11:26
Skorpionek duzo kobiet ma plamienia, moze to świadczyć wlasnie o niedoborze progesteronu, wcale nie oznacza, ze dzidziuś jest słaby! Trzeba tylko szybko działać, ja bym od razu pojechała..
Dziewczyny, ktore mierzą temp i robią testy owu czy skok następuje Wam przed po czy w trakcie owu?Magduullina lubi tę wiadomość