X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana czekam na informacje od ciebie..
    Madziu mi też kreseczki wychodziły takie zobaczysz jaka będzie beta nie zamartwiaj sie

madziara0080 lubi tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulinko, na szczęście i tak jest mocniejsza niż na tych cholernych testach z allegro, więc troszeczkę się uspokoiłam ale mimo wszystko czekam na wynik bety jak na zbawienie :(

Tobie też takie słabe wychodziły a jednak jest wszystko dobrze :) Dajesz nadzieję :)

Magduullina lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara na każdym teście wychodzi coś innego. Nie stresuj się proszę :* Beta wszystko wyjaśni. Zobaczysz, że będzie dobrze :)
    Rosax czekamy razem z Tobą na wyniki :* Ściskam :*

Wczoraj z <3 nici. Firma mojego faceta wygrała duży przetarg który mają zrealizować w przeciągu tygodnia, a jak wiecie przed nami dosyć krótki tydzień pracy :/ Więc jak wrócił do domu to tylko coś zjadł i tyle miałam chłopa w domu :(
    Ciekawe w jakiej formie dziś wróci, bo u mnie z rana taki widok:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3de460a80a99.jpg

Udanej soboty :*

Magduullina, madziara0080, Nadzieja1988!, beatum, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak Madziu teraz ważny jest przyrost bety ;) nie zamartwiaj się!!!

madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ho ho ho borsuk, trzeba dziś koniecznie działać :) dziś nie ma zmiłuj, musisz wziąć chłopa w obroty :)

borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum wzielam ten na 3 miesiące bo za udostępnianie wykresów otrzymujesz punkty a mi zostalo z poprzedniego 40 pkt i przez kolejne 3 m-cy uzbieram jeszcze 60 pkt i 4 miesiąc będę mieć za free

Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia noe martw sie testem. Kupisz inny to jeszcze inna kreske pokarze.. Test testowi nie rowny.

Borsuk dzis to nawet zgwalc meza jak bedzie taka potrzeba.

madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Mmm ja tez tego nie rozumiem.. I nie jestem zla ze napisalas.. Denerwuje mnie to juz wszystko. Badania ksiazkowe czesc nawet idealnie idealna a ciaza nie wychodzi..
    Beta ponad 200 prawie 300. Jestem w szpitalu z podejrzeniem cp bo w jajowodzie cos widac a w macicy nic.. Mam juz dosc.. Rano bedzie powtorka krwi i wtedy diagnoza.. Podpisalam juz wszystkie papiery co do operacji w razie co jutro.. Placze z bezsilnosci. Nie mam sil juz na nic.. Smutne ze tak sie dzieje.. Ale wyglada na to ze kolejny zabieg usuwania cp przedemna.. A co najgorsze? Prosilam tych skorwysynow o badanie na droznosc.. Kazdy stwierdzil ze nie warto.. Jak kurwa nie warto skoro ja znow tu jestem? Lekarze to idioci. Co im szkodzi dac mi skierowanie na droznoac?? Nie musi kasa chorych pokrywac.. Sama bym sobie za to zaplacila.. Stoje w miejscu. Nic nie wiem.. Na korytarzu tyle brzuszkow i jeszcze wiecej bobaskow.. Slychac ich placz, bo sa przeciez za sciana.. Ahhh

Teraz nie wyjde z gabinetu lejarza puki nie zrobi WSZYYSTKICH WSZYSTKICH WSZYSTKICH badan. Niby zrobil ale jakies musial pominac skoro jest tak a nie inaczej.. :(
    Biedna :-( Bądź dzielna i chociaż los wystawia Cię na kolejną próbę walcz! Nigdy się nie poddawaj! W szpitalu są różni lekarze może skonsultuj się z kim$ albo podpytaj położną o jakiegoś dobrego lekarza ginekologa

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Oj Rosax przykro mi... Jednak wierzę że w końcu ci się uda. Jesteś twardą babką i się nie poddasz :-P czekamy na wieści

Tak wogole to dzień dobry w piękny słoneczny poranek

Nadzieja 1988 witaj w naszym gronie
    Dzień dobry Aniu ;-) dziękuję za przywitanie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Witaj Nadzieja1988 :)

Ukija, gdyby była ovu, to i tak się wstrzeliliscie ;) Choć z drugiej strony zastanawia mnie, czemu ovu jej nie zaznaczył, a już by mógł.

Rosax, a może jednak cień nadziei się tli?
    Witaj :-)

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Dzień dobry!
    Rosax aż mi serce pęka... Tulę mocno :*
    Witaj Nadzieja1988! Dobry rocznik hehe ;) Trzymam kciuki aby tym razem się udało. Rozumiem Cię, bo sama jestem po trzech stratach.
    Beatum też dziś na uczelnie jadę. Od 13.00 do 20.00 :/
    Ukija u mnie też dziś wyskok. Trochę później zmierzyłam trudno, ale już wieczorem wiedziałam, że będzie wysoko, bo tak mi było ciepło, że aż wypieki miałam. I jak zmierzyła temp to było 36.58.
    Witaj :-)
    Rozumiem, że też jesteś rocznik 88? ;-)
    Jesteś w 2 tygidniu ciąży? Jak skąd wiesz? Jak można się tak wcześnie dowiedzieć? Powiedz kochana bo ciekawość mnie zjada ;-)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988 dziewczyny ustawiają suwaczki na szczęście :) Oczywiście, że nie jest możliwie, żeby wiedzieć że jesteśmy w 2 tygodniu ciąży bo w praktyce jeszcze w niej o tej porze nie jesteśmy :) to tak na szczęście żeby "wykrakać" sobie tę ciążę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 09:18

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Dzień Dobry :)

Rosax, też jestem za tym, żeby zbadali Tobie drożność, weź tam naciskaj na to badanie. Płodna jesteś, ale coś stoi na przeszkodzie, że tak to się kończy :(

Ja dziś rano zrobiłam test, ale kreska jest słaba, a powinna być już ciemniejsza. Strasznie się denerwuje :(
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2420ceefd90.jpg
    Zrób betę. Ile Ci wyszło jak robiłaś betę pierwszy raz? Kiedy robiłaś betę pierwszy raz i który to był dzień cyklu? I ile wyszła?
    Trzymam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Madziara na każdym teście wychodzi coś innego. Nie stresuj się proszę :* Beta wszystko wyjaśni. Zobaczysz, że będzie dobrze :)
    Rosax czekamy razem z Tobą na wyniki :* Ściskam :*

Wczoraj z <3 nici. Firma mojego faceta wygrała duży przetarg który mają zrealizować w przeciągu tygodnia, a jak wiecie przed nami dosyć krótki tydzień pracy :/ Więc jak wrócił do domu to tylko coś zjadł i tyle miałam chłopa w domu :(
    Ciekawe w jakiej formie dziś wróci, bo u mnie z rana taki widok:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3de460a80a99.jpg

Udanej soboty :*
    działaj! !! :-)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988 pytałaś mnie już o betę, dzień cyklu itd. Napisałam wczoraj, jest na poprzedniej stronie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 09:21

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Nadzieja1988 dziewczyny ustawiają suwaczki na szczęście :) Oczywiście, że nie jest możliwie, żeby wiedzieć że jesteśmy w 2 tygodniu ciąży bo w praktyce jeszcze w niej o tej porze nie jesteśmy :) to tak na szczęście żeby "wykrakać" sobie tę ciążę ;)
    Aaaaaaa :-) ja to czarna magia jestem :-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Nadzieja1988 pytałaś mnie już o betę, dzień cyklu itd. Napisałam wczoraj, jest na poprzedniej stronie :)
    Dopiero teraz jak mi napisałaś to się dopatrzyłam :-)
    Wynik super. Teraz czekamy do poniedziałku na wynik. A testów już nie rób bo zwariujesz chociaż wiem, że łatwo się mówi...

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax przykro mi :( trzymaj sie!

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988, dziś robiłam ostatni test, teraz poczekam już na rozwój sytuacji, na wynik bety i pierwszą wizytę u lekarza :)

ug376iye929i107i.png
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Rosax sciskam Cię mocno! Coś mówili kiedy wyniki?

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ