Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja1988 tak rocznik 88 Dokładnie tak jak Madziara piszę suwaczek ma szczęście, żeby zwizualizować cel A w ciąży jestem od wczoraj hehe taka autosugestia
Madziara proszę nie zamartwiaj się. Będzie dobrze kochana :*madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Madziu Madziu! Koniec zamartwiania się i sprawdzania. Przecież to w obłęd możesz popaść a tego bardzo bym nie chciała! Jest dzidzia w brzuszku i jej tak nie sprawdzaj. To jak sprawdziany w szkole
A ja czuję owu. Boli mnie podbrzuszek tylko nawet nie umiem powiedzieć czy któraś strona bardziejmadziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa ile serduszek no no no bawicie się my dalej na chillu. Jak ma się udać to nawet jedno starczy
beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Boże Dziewczyny jacy ludzie potrafią być zjebani. Wymieniamy opony w aucie i patrzymy a ktoś nam przerysował całe auto od strony pasażera. No w głowie się nie mieści. Ludzie kupują auta za swoją ciężko zarobioną kase a ktoś tak po prostu niszczy ;/ jak zobacze jak ktoś rysuje auto to jak łupnę w łeb to pożałuje (a zdolna do tego jestem bo jestem sfrustrowaną kobietą)
rosax3, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Makowa łącze się z Tobą w bólu. Ale chociaż pospalas? Bo ja to na 8:30 mialam, to ciężko było się zwlec Zwlekłam się, dotarłam z lekkim poślizgiem, a okazało się, że zjazd mam za tydzień, blondi
Madziara a jaki test w końcu kupiłaś? Nie wiem czy pamiętasz, jak pisałam o swojej ciąży, o której dowiedziałam się będąc w 9tc. Zanim poszłam do lekarza, zrobiłam test. Ok po południu, ale spóźnienie było znaczne, wiec robiłam. Kreska nie pokazała się od razu i nawet po 5 min nie była taka mocna jak testowa. Całe szczęście 2 dni później na wizycie zobaczyłam serduszko, wiec byłam spokojniejsza. Teraz sobie myślę, że dobrze, że wcześniej nie wiedziałam, bo bym szalała, może nawet by sugerowano, że ciąża się nie rozwija, a tak było w rytmie synka Miałaś piękna betę i kolejna będzie równie piękna, bo jesteś w ciąży :*
Ukija masz rację, wystarczy ten jeden raz i tego się trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:11
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum Ty to jesteś agentka, pojechałaś na zajęcia,których dziś nie miałaś Przynajmniej się przewietrzyłaś od rana, bo ja jeszcze nawet na dworze nie byłam
Beatum, kupiłam w aptece Amil płytkowy, taki mi pani doradziła. Porównywałam ten co robiłam w 15 d.p.o Amil strumieniowy i ten dzisiejszy w 18 d.p.o Amil płytkowy i kreski są identyczne. Najważniejsze, że nie jest bledsza, tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:36
beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Beta spadajaca. Z 288 spadla do 160 Chca mnie czyscic.. Ale poczekamy do jutra.. Gdyby nie jedna mloda lekarka to ta stara raszpla wzielaby mnie na czyszczenie juz dzis nie widzi ze spada juz??? Teraz sie modle by do jutra bylo zero.. A chca mnie czyscic tyljo dlateggo bo mam delikatne plamienia. Prawie w ogole i zero jakiegokolwiek bolu..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusisz szukać innego ginekologa bo ten widać, że gówno się zna..
Wierzę, że jak znajdziesz w końcu porządnego to przepisze Ci skierowanie na wszystkie badania, sprawdzi w środku czy wszystko w porządku i urodzisz przy nim kolejne, zdrowe dziecko. Wierzę w to bardzo mocno. -
Ukija wrote:Boże Dziewczyny jacy ludzie potrafią być zjebani. Wymieniamy opony w aucie i patrzymy a ktoś nam przerysował całe auto od strony pasażera. No w głowie się nie mieści. Ludzie kupują auta za swoją ciężko zarobioną kase a ktoś tak po prostu niszczy ;/ jak zobacze jak ktoś rysuje auto to jak łupnę w łeb to pożałuje (a zdolna do tego jestem bo jestem sfrustrowaną kobietą)
To ja to ja to ja Ci auto porysowalam! wraca mi humor. Dosc placzu w poduszke i meza. Beta spada a wiec plus jest. Martwie sie jeszcze by nie bylo koniecznosci zabiegu.. Ale mysle pozytywnie ze samo sie wszystko wchlonie. A pozniej wezme lakarza w obroty i od a do z ma powtorzyc wszystko i nawet hinskie litery od a do z zrobic bym miala pewnosc ze jest dobrze. A jak bedzie potrteba to jade do polski robic wszystkie badania. Chociaz bym miala sie zadluzyc i nabrac kretydow na leczenie to warto.
A jak juz mowa o samochodzie to zaplacilam za swoj te 600 co mialam zaplacic.. Okazalo sie ze jeszcze 800 wiec cala naprawa razem z kupnem auta wyszla 5200 euro.. Wczoraj pojechalam go odebrac i sie okazalo ze licznik nie funkcjonuje.. Ale to naprawi juz za free. Dzis mialam go odebrac ale niestety szpital.madziara0080, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurcze boli. Ale co zrobic? Na sile nie da rady nic zrobic. Tak musialo byc. Albo nie musialo.. No nie wiem. Staram sie byc silna ale po kazdej stracie jakas czesc odpada.. Boli ale mam duzo jeszcze pozytywnej sily i mysli! Bedzie dobrze!
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax przykro mi aj czemu to takie niesprawiedliwe ale cieszy mnie ogromnie Twoje nastienie ! Musi być w końcu dobrze jak weźmiesz w obroty tego lekarza uff to juz nie wiem co pozostanie z niego hihiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1580ce9b46b.jpg
No to trzeba dziś podziałać
Rosax masz moc! Myśl pozytywnie. Uda się! Nadal jesteś testowana tak jak ja :*nadzieja_86, Szarlotka123, rosax3, borsuk, madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"