Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax przykro mi ale mogą się jeszcze mylić. Jeszcze nic straconego to tylko ludzie i to tylko sprzęt. To nie fair! ;( miały być bliźniaki! Wcale tego nie lubie!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax ale będą! Jestem tego pewna! Jesteś super płodna i za każdym razem Ty i Twój organizm szybko stajecie na nogach! Nie zamartwiaj się a wszystko samo się ułoży. Zobaczymy co będzie jutro. Może zamiast gorzkich łez będą takie ze szczęścia? Lekarze mogą się mylić. Już nie raz się mylili i w Twoim przypadku i w przypadku nie jednej dziewczyny z forum. Nosek do góry! :*
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
rosax3 wrote:Mmm ja tez tego nie rozumiem.. I nie jestem zla ze napisalas.. Denerwuje mnie to juz wszystko. Badania ksiazkowe czesc nawet idealnie idealna a ciaza nie wychodzi..
Beta ponad 200 prawie 300. Jestem w szpitalu z podejrzeniem cp bo w jajowodzie cos widac a w macicy nic.. Mam juz dosc.. Rano bedzie powtorka krwi i wtedy diagnoza.. Podpisalam juz wszystkie papiery co do operacji w razie co jutro.. Placze z bezsilnosci. Nie mam sil juz na nic.. Smutne ze tak sie dzieje.. Ale wyglada na to ze kolejny zabieg usuwania cp przedemna.. A co najgorsze? Prosilam tych skorwysynow o badanie na droznosc.. Kazdy stwierdzil ze nie warto.. Jak kurwa nie warto skoro ja znow tu jestem? Lekarze to idioci. Co im szkodzi dac mi skierowanie na droznoac?? Nie musi kasa chorych pokrywac.. Sama bym sobie za to zaplacila.. Stoje w miejscu. Nic nie wiem.. Na korytarzu tyle brzuszkow i jeszcze wiecej bobaskow.. Slychac ich placz, bo sa przeciez za sciana.. Ahhh
Teraz nie wyjde z gabinetu lejarza puki nie zrobi WSZYYSTKICH WSZYSTKICH WSZYSTKICH badan. Niby zrobil ale jakies musial pominac skoro jest tak a nie inaczej..
Słów brakuje......
Rosax ja Ci współczuję......faktycznie porozmawiaj z lekarzem, wymuś tę drożność.....juz nie wiem.......
Nie moze tak być, ze w kółko jest to samo...test / radość / koniec radości.......
Chyba dla lekarzy nie ma ludzi...są tylko przypadki.....
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Jak sie czujecie?
Ja czekam az przyjda krew pobierac..
Taki ladny poranek. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af67f9d1f66f.jpg Sloneczko sie przebija a ze mnie ucieka cale szczescie..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zapomialam sie przywitac z nowa dziewczyna z tego wszystkiego..
Witaj nadzieja1988!
Ukija widzialam testy. Robia sie ciemniejsze a wiec pewnie ovu juz za rogiem!
I w ogole przeczytalam was i nadrobilam i nie mam pojecia co jeszcze pisac bo juz wiekszosc zapomialam..
O nadzieja jeszcze Cie pamietam i bete w poniedzialek. mam mocno zacisniete kciuki!!
Dziewczyna ktorej niku zapomialam ale ma w poniedzialek wizyte chyba monitoring? To chyba Ty pisalas o sluzie ze bialy i nie rozciagliwy? Wiec moze faktycznie cykl siie przesunie i ovu bedzie pozniej, ale sluz nie zawssze musi sie rozciagac. Sluz jest pomocny dla plemniczkow sie ladnie przedostac i przezyc. Z innym maja trudniej ale nadal moga
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny jest nieco zawiedziona. Nie rozumiem mojej temp. Nie możliwe aby było już po owu a tutaj taki skok
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witaj Nadzieja1988
Ukija, gdyby była ovu, to i tak się wstrzeliliscie Choć z drugiej strony zastanawia mnie, czemu ovu jej nie zaznaczył, a już by mógł.
Rosax, a może jednak cień nadziei się tli?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dzień dobry!
Rosax aż mi serce pęka... Tulę mocno :*
Witaj Nadzieja1988! Dobry rocznik hehe Trzymam kciuki aby tym razem się udało. Rozumiem Cię, bo sama jestem po trzech stratach.
Beatum też dziś na uczelnie jadę. Od 13.00 do 20.00
Ukija u mnie też dziś wyskok. Trochę później zmierzyłam trudno, ale już wieczorem wiedziałam, że będzie wysoko, bo tak mi było ciepło, że aż wypieki miałam. I jak zmierzyła temp to było 36.58.
Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Rosax, też jestem za tym, żeby zbadali Tobie drożność, weź tam naciskaj na to badanie. Płodna jesteś, ale coś stoi na przeszkodzie, że tak to się kończy
Ja dziś rano zrobiłam test, ale kreska jest słaba, a powinna być już ciemniejsza. Strasznie się denerwuje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2420ceefd90.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 08:26
Magduullina, Nadzieja1988!, Szarlotka123 lubią tę wiadomość