Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja witam Cie oj to mialas doswiadczenia musi byc w koncu dobrze wierze w to
Ukija to życzę samych
Rosax i jak tam?
Oj a ja jestem zła sama na siebie jakoś mnie naszło bez podstaw i nakrzyczalam na mojego a on taki kochany nie wiem co mnie napadlo az mi teraz głupio
Nadzieja1988!, Szarlotka123, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Dziewczyny, nie wiem co mam o tym myslec. Powinnam miec juz sluz plodny, dzis 14dc. A mam bialy nierozciagliwy. Nie wiem co sie dzieje. Czy to moze byc cykl bezowulacyjny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Magroz, dziś powtarzałam betę, wynik dopiero w poniedziałek po 13.00 to czekanie mnie wykończy jutro rano zrobię test,kupiłam w aptece bo w te z allegro do końca nie wierzę
Trzymam kciuki i za Ciebie -
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Nadzieja witam Cie oj to mialas doswiadczenia musi byc w koncu dobrze wierze w to
Ukija to życzę samych
Rosax i jak tam?
Oj a ja jestem zła sama na siebie jakoś mnie naszło bez podstaw i nakrzyczalam na mojego a on taki kochany nie wiem co mnie napadlo az mi teraz głupio
Widzę, że nick mamy podobnynadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, rozsądnie. Co 2 dni nie ma co zamęczać Męża. Zresztą w tym cyklu to on o baraszkowaniu mówi ale chce Dzidziusia a jak się nie uda to w czerwcu ja zaczynam brać inofem a on idzie do lekarza pójdzie jakoś
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Madziu wszystko będzie w porządku jak się cieszę. Będzie pierwszy dzidziuś w domu
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Dziewczyny, rozsądnie. Co 2 dni nie ma co zamęczać Męża. Zresztą w tym cyklu to on o baraszkowaniu mówi ale chce Dzidziusia a jak się nie uda to w czerwcu ja zaczynam brać inofem a on idzie do lekarza pójdzie jakoś
-
Nadzieja1988! Powiem Ci że mu też jakoś nie szalejemy aż tak bardzo i owu jest co miesiąc a lipa coś nie wychodzi ale w końcu się uda. Nie ma wyjścia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziara0080 wrote:Nadzieja, udało się w 20 miesiącu starań, 3 miesiąc po zabiegu HSG
Madziara ja też 3 miesiące po HSGmadziara0080 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mmm ja tez tego nie rozumiem.. I nie jestem zla ze napisalas.. Denerwuje mnie to juz wszystko. Badania ksiazkowe czesc nawet idealnie idealna a ciaza nie wychodzi..
Beta ponad 200 prawie 300. Jestem w szpitalu z podejrzeniem cp bo w jajowodzie cos widac a w macicy nic.. Mam juz dosc.. Rano bedzie powtorka krwi i wtedy diagnoza.. Podpisalam juz wszystkie papiery co do operacji w razie co jutro.. Placze z bezsilnosci. Nie mam sil juz na nic.. Smutne ze tak sie dzieje.. Ale wyglada na to ze kolejny zabieg usuwania cp przedemna.. A co najgorsze? Prosilam tych skorwysynow o badanie na droznosc.. Kazdy stwierdzil ze nie warto.. Jak kurwa nie warto skoro ja znow tu jestem? Lekarze to idioci. Co im szkodzi dac mi skierowanie na droznoac?? Nie musi kasa chorych pokrywac.. Sama bym sobie za to zaplacila.. Stoje w miejscu. Nic nie wiem.. Na korytarzu tyle brzuszkow i jeszcze wiecej bobaskow.. Slychac ich placz, bo sa przeciez za sciana.. Ahhh
Teraz nie wyjde z gabinetu lejarza puki nie zrobi WSZYYSTKICH WSZYSTKICH WSZYSTKICH badan. Niby zrobil ale jakies musial pominac skoro jest tak a nie inaczej..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp