Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Rosax jestem z Tobą ! 3 mam za was kciuki !Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Pierw musialam 2 godziny czekac w rejstracji no kurwica mnie zaraz wezmie.. I mysle o najgorszym... Kurde czemu akurat ja i to tak czesto... Dlaczego badania ksiazkowe??? Nie rozumiem...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax..ja nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć....................
Aż zła jestem bo (nie gniewaj się) ale coś jest nie tak! Piszesz, że masz wyniki książkowe..... no i (dzięki Bogu) masz już syna.........................ale o co chodzi??????????
To można zejść na zawał przy takich krwawieniach na początku ciąży!
Psychicznie można się wykończyć....
Jestem załamana .......
-
Witajcie.Rosax trzymaj sie Kochana,ja wierze ze wszystko bedzie dobrze.Tylko zastanawia mnie jedno niby wszystko książkowe a jednak ciąża się nie utrzymuje.I tu jest problem.A nie masz czasami konfliktu serologicznego???bo cos czuje ze może tu tkwi problem
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 6 tygodni i 2 dni (7 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:18
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Witaj Nadzieja 1988.Tez widzę przeszlas.Trzymam kciuki żeby teraz w koncu sie udalo:)a miałam badania na trombofilie,antykoagulanty???
-
Hej hej! Jestem. Testu robie już 3 dzień. Oto one:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/963794420db6.jpg
Lipa. Chodziaż dziś miałam tyle śluzu że szok myślałam że sikłam w majtki...
Rosax! Trzymam kciuki! :* nie poddawajcie się!Nadzieja1988!, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"