Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeee borsuczku Twoje endorfinki podzialaly aż na Twojego hi hi Dacie radę poprawić jeszcze dzisiaj?
Madziara dokładnie, pewnie wadliwy. A poprzedni tez był z allegro? Może kup jeszcze dzisiaj dwa takie same, zrób dzisiaj i jutro, tak jak Rosax Chociaż nie wiem, co będzie bardziej stresujące, a Ty przecież w ciąży jesteś i nie powinnaś się denerwować Twój mąż widzi zmiany,wiec z pewnością jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:31
borsuk, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum -ginekolog mi mówił, aby się kochać co 2-3 dni, żeby dać się nagromadzić nowej i silnej ekipie plemników! Więc sama nie wiem, czy dziś znów męczyć mojego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:44
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
No w sumie racja, mój też mi tak mówił, ale przed owulacja. W poprzednim cyklu, kiedy owu wypadała w weekend, to powiedzial, żeby działać na maksa. Grunt, żeby staranka były przyjemne. Kto wie, może to Twój dzisiaj będzie prowodyrem
Dokładnie jak Madziara pisze, nie ma to jak doświadczenie
A mi ovu wyznaczyl owulacje i jest szok. Bo my tak troszkę ten cykl na bok odstawilismy i nie wiem, czy się wstrzelilismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:56
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Szarlotka a jaki test polecasz?
Płytkowy? Strumieniowy? Jakiej firmy?
Ostatnio robiłam strumieniowy Amil i kreska była wyraźna.
Pierwszy który robiłam to był z allegro i wyszła blada druga krecha i to po godz. 16.00 więc na prawdę mam mieszane uczucia co do tych testówWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:31
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBorsuk tak tak działaj działaj nie ważne ze dzień po dniu
Magdziu z apteki jakoś lepsze są moim zdaniem a jeżeli chodzi o firmę nie wiem ale płytowe lub strumienioweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:45
Szarlotka123, borsuk, madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziara, mnie fajnie wykazał bobo test strumieniowy
Te z rossmana są do dupy i te pink testy super czułe.
Kiedyś nie byłam przekonana do tych strumieniowych a okazują się lepsze niż paskowe.
I paskowy bobo test też jest fajny, ale w niektórych aptekach w ogóle go nie ma.
Quixx test też jest fajny- ten jest paskowy.
Magduullina, nadzieja, rosax a co u was? Jak się czujecie?
Ukija, Ty kiedy testujesz?madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
;(
Mam dosc..
Brak slow..
Zaraz jade na ip...
Pojawila sie krew..
Ludze sie ze moze ta cysta pekla i stad te plamienia i krew..
Ludze sie ale mysle juz inaczej..
Tak strasznie sie boje.. Tak bardzo wierzylam ze teraz wlasnie sie udalo..
Kurwa za co mnie to spotyka?! Mam juz serio dosc. Denerwuje mnie fakt ze moj syn chce siostre (dzidzie w domu) od kad zobqczyl malenstwo od brata meza..? Ciagle gada o tym.. Ostatnio gdy robilam test zapytal "a kopie cie w brzuszku juz moja siostra?" kurwa przykre i niesprawiedliwe.. Zaluje ze rozmawialam z moim trzy latkie na temat siostry i co robi dzidzia w brzuchu.. On sie tego docuekac nie moze kiedy zobaczy mamusie z pilka w ktorej bedzie rodzenstwo a ja? A ja jestem jakas wybrakowana.. Plakac mi sie chce. Tylko tyle.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax wiem, że łatwo się mówi, ale bądź dobrej myśli kochana i tak jak piszesz jak najszybciej na ip i sytuacja będzie jasna. Trzymam bardzo, bardzo, bardzo mocno kciuki aby wszystko z dzieciątkiem było dobrze!!!! I czekam na dobre wieści jak tylko czegoś się dowiesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:15
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:;(
Mam dosc..
Brak slow..
Zaraz jade na ip...
Pojawila sie krew..
Ludze sie ze moze ta cysta pekla i stad te plamienia i krew..
Ludze sie ale mysle juz inaczej..
Tak strasznie sie boje.. Tak bardzo wierzylam ze teraz wlasnie sie udalo..
Kurwa za co mnie to spotyka?! Mam juz serio dosc. Denerwuje mnie fakt ze moj syn chce siostre (dzidzie w domu) od kad zobqczyl malenstwo od brata meza..? Ciagle gada o tym.. Ostatnio gdy robilam test zapytal "a kopie cie w brzuszku juz moja siostra?" kurwa przykre i niesprawiedliwe.. Zaluje ze rozmawialam z moim trzy latkie na temat siostry i co robi dzidzia w brzuchu.. On sie tego docuekac nie moze kiedy zobaczy mamusie z pilka w ktorej bedzie rodzenstwo a ja? A ja jestem jakas wybrakowana.. Plakac mi sie chce. Tylko tyle.
Jedź na IP....
naprawdę nie wiem co powiedzieć....staram się do końca myśleć pozytywnie.... nie mam wyjścia...
Trzymam kciuki, żeby była to ta cholerna cysta.......