Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDlatego napisałam w pierwszym poście "raczej".
Ukija, jakim prawem mówisz mi, czym żyję, aż tak mnie znasz?
Wiecie, to się coraz mniej przyjemne się tu robi. Cokolwiek nie napiszę, cokolwiek nie powiem, nie skomentuję, zaraz kontra, przytyk. Zero wsparcia, merytorycznej dyskusji.
To mój ostatni post na tym wątku, możecie sobie odetchnąć.
Nie będę pisać, co o niektórych z was myślę, bo na szczęście nie znam was osobiście, więc mi to lotto. Żegnam! Możecie dać upust obgadywaniu mnie, spokojnie, nawet tu nie zajrzę.madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria skoro każdy Twój post według mojej opini jest atakiem w którąś dziewczynę to co się dziwisz? A poza tym co do Twojego życia stereotypami to pozwól żezacytuję co napisałaś: "(...) to wiem, tyle co pokazują w mediach." A wspominając rozmowę o zachowaniach dzieci też nieco bym się mogła odnieść. Jeżeli nie chcesz to nie wchodź. W każdym bądź razie zawistna nie jestem i życzę powodzenia w staraniach i obyś jak najszybciej doczekała się zielonej kropki na 9 miesięcy
Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Jutro masz wizytę ja mam we wtorek
Ogólnie dobrze się czuję ale plecy bolą i dziś sluzu pełno mam potop
MADZIARA kiedy beta kolejna jaka reakcja męża ?madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jej... przepraszam. Nie wiedziałam ze takim tematem wywolalam burze. Niestety ale media sieją popeline jesli chodzi o górników i stad te kontrowersje. Takze chciałabym zdemontować te nieprawdziwe informacje. Warunki pracy sa ciężkie a kokosow nie zarabiaja. Owszem wystarcza na normalne zycie, nie brakuje nam niczego. Ale i tak ryzykujac codziennie zycie w pracy to sa smieszne pieniadze. Nie klóćcie sie dziewczynki. Nie po to tutaj jestesmy. Powiedzcie mi lepiej co ja mam jeszcze zrobic zeby zajsc w ciaze?
-
Jeju ale burzowo sie zrobilo
Nie przelewajmy swoich problemow na forum i nie obrazajmy innych dziewczyn lub nie mowmy co uslyszalysmy nie znajac jaka jest prawda. Na temat wychowania, pracy czy cuegokolwiek innego.
Dobranoc kochane.
Sandri najlepiej to serduszkowac duuuuuzo ale nie az za duzo hihi i zostac z nami na forum. Dokopiemy kiedy trzeba i dodamy sil. Po to jestesmymadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax piękne testy :*
U mnie humorek lepszy. Poszłam pobiegać, to zawsze dobrze robi na głowę a potem O dziwo Mój miał siły i chęci po powrocie z delegacji
Spokojnej nocy kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 22:47
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Nie no ja nie mówię że nie można. Ale jak ktoś wie o czymś lepiej z doświadczenia i to tłumaczy to bez sensu się obrażać. Mnie wkurza takie atakowanie ludzi bez sensu, a ja Was na tyle lubie że nie dam. Nie boje się robić kontrataku nie ma co na siłe zwracać na siebie na siłe uwagi każda ma prawo do wyrażania opini ale czasami trzeba przemyśleć formę to na tyle w tym temacie ode mnie.
Jedziemy z koksem dalej.
Starania dla nie zaciążonych pełną parą a dla zaciążonych dbanie o siebie i o maleństwa!borsuk, Magduullina, madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzien dobry.
Nie wyspalam sie. Oczy mnie pieka tak mi sie spac chce jeszcze..
Pies nie wiedzial co znaczy nie. Cala noc mi do lozka wlazil i ciezko bylo 53 kg zrzucic z lozka.. Cala noc meczylam sie z psem ;/ aaaa no i widzicie? 53 kg! Kira schudla.! Weterynarz wczoraj pochwalilWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 05:22
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ale tu zagrzmiało na tym forum Mnie osobiście Elaria też bardzo irytowała swoimi mądrościami i wypowiedziami, nie będę ukrywać, że ulżyło mi, że już się nie wypowiada, a jeśli czyta moją wypowiedź to pozdrawiamMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Dziś powtórzyłam betę, dokładnie 48h po pierwszej. Wynik dopiero w poniedziałek
Ale wiecie co? Trochę się niepokoje bo dziś rano robiłam też zwykły test ciążowy taki z allegro i ta druga kreska powinna być już ciemna a ja jej prawie nie widziałam wcale i to jeszcze z porannego moczu Strasznie się zdenerwowałam Boję się, że moja radość trwała za krótko ale w brzuchu ciągnie, więc na prawdę nie wiem o co kamanMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a239d8599193.jpg
Dobry humor wrócił Dziś test owu również wyszedł pozytywny, więc jest szansa
Madziara idź kupić test do apteki, bo tym z allegro to ja nie do końca ufam Zobaczysz, że beta będzie rewelacyjna! Ale kurde tyle kazać nam czekać Ściskam mocno :*Magduullina, madziara0080, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny