X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego napisałam w pierwszym poście "raczej".
    Ukija, jakim prawem mówisz mi, czym żyję, aż tak mnie znasz?
    Wiecie, to się coraz mniej przyjemne się tu robi. Cokolwiek nie napiszę, cokolwiek nie powiem, nie skomentuję, zaraz kontra, przytyk. Zero wsparcia, merytorycznej dyskusji.
    To mój ostatni post na tym wątku, możecie sobie odetchnąć.
    Nie będę pisać, co o niektórych z was myślę, bo na szczęście nie znam was osobiście, więc mi to lotto. Żegnam! Możecie dać upust obgadywaniu mnie, spokojnie, nawet tu nie zajrzę. :D

madziara0080 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana bosko jest oby do przodu ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria skoro każdy Twój post według mojej opini jest atakiem w którąś dziewczynę to co się dziwisz? A poza tym co do Twojego życia stereotypami to pozwól żezacytuję co napisałaś: "(...) to wiem, tyle co pokazują w mediach." A wspominając rozmowę o zachowaniach dzieci też nieco bym się mogła odnieść. Jeżeli nie chcesz to nie wchodź. W każdym bądź razie zawistna nie jestem i życzę powodzenia w staraniach i obyś jak najszybciej doczekała się zielonej kropki na 9 miesięcy :)

Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pochodzę z miejscowości gdzie jest kopalnia węgla odkrywkowa nie jest na Śląsku ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja no mam nadzieje ze najgorzej za mną ale dzisiaj nie za dobrze się czuje pierwszy raz czułam skurcze bezbolesne - nie mam plamien ani nic ale cieszę się że jutro mam tą wizytę jeszcze jedna bo mnie to zaniepokoilo..

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro masz wizytę ja mam we wtorek ;)
    Ogólnie dobrze się czuję ale plecy bolą i dziś sluzu pełno mam potop :)
    MADZIARA kiedy beta kolejna ;) jaka reakcja męża ?

madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś tu strzelił focha...

1usaio4p21hbw2ds.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej... przepraszam. Nie wiedziałam ze takim tematem wywolalam burze. Niestety ale media sieją popeline jesli chodzi o górników i stad te kontrowersje. Takze chciałabym zdemontować te nieprawdziwe informacje. Warunki pracy sa ciężkie a kokosow nie zarabiaja. Owszem wystarcza na normalne zycie, nie brakuje nam niczego. Ale i tak ryzykujac codziennie zycie w pracy to sa smieszne pieniadze. Nie klóćcie sie dziewczynki. Nie po to tutaj jestesmy. Powiedzcie mi lepiej co ja mam jeszcze zrobic zeby zajsc w ciaze?

w4sqs65ge24sefoo.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, jutro idę na kolejną betę, akurat będzie 48h a tak słyszałam, że po dwóch dniach się powinno powtórzyć.

A mężowi powiedziałam wczoraj :) Ucieszył się :) Teraz karze mi się oszczędzać ;)

nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ale burzowo sie zrobilo ;D
    Nie przelewajmy swoich problemow na forum i nie obrazajmy innych dziewczyn lub nie mowmy co uslyszalysmy nie znajac jaka jest prawda. Na temat wychowania, pracy czy cuegokolwiek innego.

Dobranoc kochane.

Sandri najlepiej to serduszkowac duuuuuzo ale nie az za duzo ;D hihi i zostac z nami na forum. Dokopiemy kiedy trzeba i dodamy sil. Po to jestesmy ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax piękne testy :) :*

U mnie humorek lepszy. Poszłam pobiegać, to zawsze dobrze robi na głowę ;) a potem <3 O dziwo Mój miał siły i chęci po powrocie z delegacji :)

Spokojnej nocy kochane :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 22:47

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja nie mówię że nie można. Ale jak ktoś wie o czymś lepiej z doświadczenia i to tłumaczy to bez sensu się obrażać. Mnie wkurza takie atakowanie ludzi bez sensu, a ja Was na tyle lubie że nie dam. Nie boje się robić kontrataku :P nie ma co na siłe zwracać na siebie na siłe uwagi :D każda ma prawo do wyrażania opini ale czasami trzeba przemyśleć formę :D to na tyle w tym temacie ode mnie.

Jedziemy z koksem dalej.
    Starania dla nie zaciążonych pełną parą a dla zaciążonych dbanie o siebie i o maleństwa! :D

borsuk, Magduullina, madziara0080, beatum lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się tu porobiło...za dużo złości :(

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Nie wyspalam sie. Oczy mnie pieka tak mi sie spac chce jeszcze.. :(
    Pies nie wiedzial co znaczy nie. Cala noc mi do lozka wlazil i ciezko bylo 53 kg zrzucic z lozka.. Cala noc meczylam sie z psem ;/ aaaa no i widzicie? 53 kg! Kira schudla.! Weterynarz wczoraj pochwalil ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 05:22

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Borsuk no to super ze miał siły :)
    Rosax kochana no to super ze psinka się bierze za siebie :) ale dobra taka poducha w łóżku ;) hihi :) ale też wiem o co chodzi no wystarczy psiakowi raz pozwolić

borsuk lubi tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Ale tu zagrzmiało na tym forum :( Mnie osobiście Elaria też bardzo irytowała swoimi mądrościami i wypowiedziami, nie będę ukrywać, że ulżyło mi, że już się nie wypowiada, a jeśli czyta moją wypowiedź to pozdrawiam :)

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś powtórzyłam betę, dokładnie 48h po pierwszej. Wynik dopiero w poniedziałek :( :(

Ale wiecie co? Trochę się niepokoje bo dziś rano robiłam też zwykły test ciążowy taki z allegro i ta druga kreska powinna być już ciemna a ja jej prawie nie widziałam wcale :( i to jeszcze z porannego moczu :( Strasznie się zdenerwowałam :( Boję się, że moja radość trwała za krótko :( ale w brzuchu ciągnie, więc na prawdę nie wiem o co kaman :( :(

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu może felerny test jąk chcesz się uspokoić to kup w aptekach i zrób będzie dobrze nie zmartwiaj się nam tutaj no co ty!!! ;)

madziara0080 lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a239d8599193.jpg

Dobry humor wrócił :) Dziś test owu również wyszedł pozytywny, więc jest szansa :)

Madziara idź kupić test do apteki, bo tym z allegro to ja nie do końca ufam ;) Zobaczysz, że beta będzie rewelacyjna! Ale kurde tyle kazać nam czekać ;) Ściskam mocno :*

Magduullina, madziara0080, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie 5 dzień spóżnienia @..generalnie w Poniedziałek robiłam test i negatywny ale zmierzyłam dziś tempke i spada wiec nie robie testu kolejnego tylko czekam na @ przy 36,8 ciąży na bank nie ma :( :( :(

‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ