X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez go z saskoczenia borsuk. Na okres ovu odstawic stresy prosze!!

Magduullina, MMM2016, borsuk lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Rosax no jak bym mógła zapomnieć o danielku nigdy :) hihi :)
    Borsuk a może spróbuj sposobem jakimś do męża

borsuk lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale mam tak, że jak on mnie wku**i (co się wczoraj stało) to nie mam ochoty na <3.
    Zobaczymy co będzie jak wróci z delegacji, i w ogóle o które wróci.
    Ten miesiąc był mało obfitujący w baraszkowanie :( a bez tego logiczne, że dziecka nie będzie.
    Taka piękna pogoda za oknem, a mnie dołek wciągnął! Nie dobrze!

Magduullina lubi tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk to jesteśmy obie w dołku... Starania starania a jak przychodzi ovu to albo <3 za wcześnie albo wcale...Cholera mnie bierze

Wiem co czujesz... Ja też non stop żre się że swoim

1usaio4p21hbw2ds.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz borsuczku nie ma co się dolowac, że mało. Jak dzisiaj zadziałać, to wystrzela jak z procy i drzwi do jajeczka nie wytrzymają naporu ;)

Ukija, a Twoja owu to tak na dniach będzie, czy już była?

Magdullina dobrze, że z babcia i Toba lepiej. Powiedziałaś jej o ciąży?

Nadzieja, to idealna pora na mleko. Zaraz truskawki będą tanie, to koktajle mozesz pić, o ile lubisz i możesz ;) I tak rano kaszka, obiad na ciepło to budyń, na wieczor koktajl :P

Smerfetka, mi coś umknęło chyba. Ty też w ciąży jesteś?

Aaaa pytałam o inofolic, inofem itp mojego gina i mówi, że z pierwszym ma najwięcej zajść w ciążę. No i można go brać z bromkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:46

szczęśliwa łac. beatum
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka chciało by się jak najlepiej, a to samo tak wychodzi!
    Według mojego, wszystko jest ok. Tylko on chyba nadal nie ogarnia, że ja za miesiąc będę miała 30 lat, a możliwość zajścia w ciążę jest przez kilka dni w miesiącu. Mówiłam mu o tym dziesiątki razy, ale chyba jeszcze za mało...
    No nic, jak dziś wróci o normalnej godzinie to mu nie odpuszczę.

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Muszę Wam powiedzieć że mam świwtny humor dziś :D uda się! W swoim czasie ale uda. Ten z góry testuje moją cierpliwość. Wy zaciążone zdałyście! Gratulacje! :) a tak mnie natchnęłyście swoimi ciążami. Cieszę się z każdą z Was :)

Ciesze się z Twojego nastawienia :) i trzymam kciuki :)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Wez go z saskoczenia borsuk. Na okres ovu odstawic stresy prosze!!

Zgadzam się :)
    Stresy na bok i trzeba na wszystko spojrzeć trochę ...z boku...z humorem i bez "spinki " :)
    Uda się !

borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk - rozumiem Cię doskonale. Na własnej skórze doświadczyłam tego samego, często zdarzało się tak, że w dni kiedy miałam dni płodne kłóciłam się z moim i dupa blada z przytulanek, więc doskonale Cię rozumiem, ale popieram słowa Rosax - weź chłopa z zaskoczenia :) Wtedy przyjemne z pożytecznym :)

Anka - proszę nie dołuj się, wiem co czujesz, przechodziłam to samo, ale wszystkie chwile załamania i zwątpienia zostaną nam kiedyś wynagrodzone, pamiętaj o tym i się nie poddawaj !!

Magdullinka - ogromnie się cieszę, że Twoje wyniki się poprawiły :)

Smerfetko - trzymam kciuki :)

A ja powiedziałam wczoraj mężowi :)

Przyjechał z pracy, wszedł do domu i podchodzi do mnie, żeby dać mi buziaka i mówi do mnie "patrz co mam na rękawie... zamykałem bramę i ptak na mnie narobił... ale wierzę, że to na szczęście..." No to ja wyciągnęłam z szuflady ozdobne pudełko z testem w środku i mu daję mówiąc, że mam dla niego niespodziankę ;) Na to on do mnie, bez otwierania mówi "wiem, wiem... to jest test ciążowy a na nim dwie kreski..." po czym otworzył, uśmiechnął się, mocno mnie przytulił i pocałował :) No i tak się poryczałam ;)

beatum, MMM2016, borsuk, Magduullina, Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już 4 dzień po terminie @ a dalej jej nie ma...ostatni test negatywny...jutro rano chyba znowu siusiam no chyba że przyjdzie dzisiaj albo w nocy...

• MMM2016 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Borsuk - rozumiem Cię doskonale. Na własnej skórze doświadczyłam tego samego, często zdarzało się tak, że w dni kiedy miałam dni płodne kłóciłam się z moim i dupa blada z przytulanek, więc doskonale Cię rozumiem, ale popieram słowa Rosax - weź chłopa z zaskoczenia :) Wtedy przyjemne z pożytecznym :)

Anka - proszę nie dołuj się, wiem co czujesz, przechodziłam to samo, ale wszystkie chwile załamania i zwątpienia zostaną nam kiedyś wynagrodzone, pamiętaj o tym i się nie poddawaj !!

Magdullinka - ogromnie się cieszę, że Twoje wyniki się poprawiły :)

Smerfetko - trzymam kciuki :)

A ja powiedziałam wczoraj mężowi :)

Przyjechał z pracy, wszedł do domu i podchodzi do mnie, żeby dać mi buziaka i mówi do mnie "patrz co mam na rękawie... zamykałem bramę i ptak na mnie narobił... ale wierzę, że to na szczęście..." No to ja wyciągnęłam z szuflady ozdobne pudełko z testem w środku i mu daję mówiąc, że mam dla niego niespodziankę ;) Na to on do mnie, bez otwierania mówi "wiem, wiem... to jest test ciążowy a na nim dwie kreski..." po czym otworzył, uśmiechnął się, mocno mnie przytulił i pocałował :) No i tak się poryczałam ;)

Cieszę sie bardzo :)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odpuszczaj :)

Madziara ten Twój mąż to Cię zna i tak najlepiej :)

madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej! Jak slodko madziara! Zazdroszczę! Tez tak chce!

Z moim mężem znowu jest tak ze ma ciężką prace w trudnych warunkach bo jest gornikiem kilometr pod ziemia. Pracuje w 35stopniach, duzej wilgotności i w ogromnym pyle. Jak przychodzi z pracy to sie mu nic nie chce. I rzadko jest baraszkowanie. Wiec nawet nie mowie ze sie staramy bo starania to 2-3 razy w tygodniu. O nas nie mozna tego powiedzieć :/

madziara0080 lubi tę wiadomość

w4sqs65ge24sefoo.png
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum nic o tym nie wiem. Mialam betę w 24 eć i była bliska zera. Dziś powinnam dostać @ zobaczymy :) ale wątpię bo temperatura niska

• borsuk Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara - aż mi się oczy wilgotne zrobiły :) :) :) Ptasia kupa przyniosła Twojemu mężczyźnie wieeeelkie szczęście :*

madziara0080 lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak powiedziałam babci ucieszyła się ale ona to jakoś taka ostatnio nie swoją wszystko jej przeszkadza no ale i tak bardzo ja kocham. Madziu no super ze tak zareagował hehe czyli coś przeczowal :) a jeszcze ten ptak hihi

madziara0080, beatum lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara az ja sie poplakalam ;D

madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara super :D
    Pięknie mu to oznajmiłaś :)
    a nasze ciężarówki jak się czują?:D

madziara0080, Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę z synkiem spać teraz bo poprostu oczy się mi same zamykaja trochę posprzątalam ale tak czy siak musze się zregenerować i dalej ruszyć do sprzątania hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Dziewczynki ja walczę ze wzdeciami i sennością. Reszta ok, czasem trochę mdli, ale nie bardzo, wiec chyba będzie chłopak :) czekam na kolejne usg 9 czerwca :)
    Czytam Was kilka razy dziennie i ciesze się, że po tych smutnych postach, nastał znów wesoły czas.
    Ukija, Makowa czekam z Wami na owu :)
    Gratuluję nowym Mamom :)
    Juz niebawem wszystkie będziemy na fioletowej :)
    Buziaki i wiruski wysyłam :*

Kochana ja tez mam kolejna wizyte 9 czerwca:-) hih
    Dzis bylam tez, wszystko z dzidzia super. Rosnie zdrowo. Ma juz 10 cm:-)
    Dzis wszystkie pomiary robil itp.
    A dzis dzidzia tak ladnie nozkami sobie machala ...ach.....bosko:-)
    Mowil ze przy nast wizycie moze juz bedzie widac co dzidziu ma pomiedzy nozkami-)
    Narazie ulozona miednicowo.
    Lekarz mowil dzis ze czas by cos przytyc :p (bo ja jeszcze nie mam nic na plusie) a ja do niego ze ma dzidzia z czego jeszcze brac hihih i sie smial:-)

magroz26, beatum, Aurellka lubią tę wiadomość

‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ