Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax! To od tabletki! nie zmaratwiaj się. Mialy być bliźniaki w maju i są!
A jakoś mam świetny humor. Sama nie wiem czemu. Jestem taka pełna optymizmu
Zdaje mi się że owu w sobote powinno być. No przyznam się testy już robie bo jestem zalewana ciągnącym śluzem
Makowa tak właśnie czekam co tamten wymyśli bo Mój to sknerusek i nie wyda tyle kasy. Musiała bym zapłacić z mojego miesięcznego osobistego przydziału
UWAGA UWAGA UWAGA!
Apel do wszystkich nie zaciążonych. DZIAŁAMY i gonimyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 22:05
nadzieja_86, madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziwne ale mam ochotę tańczyć
nadzieja_86, Makowa_Panna, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyRosax, też czasami mam taki śluz i wszystko jest ok wydaje mi się, że to od lutki. Na pewno nie jest groźne
Makowa, nie obraziłam się ani mnie nie uraziłaś no co Ty. Zobaczysz, że ten cykl będzie idealny tak jak dla reszty ;*
Madzia jest najlepszym przyjładem na to, że nie można się poddawać i walczyć, warto! Tak sie cieszę ;*madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatum z babcia ok została na obserwacji ale wyniki dobre. Dzięki ze pytasz :*
Rosax tez tak myśle że to tabletka będzie dobrze!!!
No wróciła kochana silna Ukija!! ja trzymam kciuki za was wszystkie bo uda się!!! Nie ma innej opcji!
Ja uciekam spać dobranoc kochane -
Ukija pięknie jaki optymizm !!! to bardzo mi sie podoba !!!!
Odnośnie badania to mój robił prywatnie w laboratorium Synevo to były podstawowe parametry nasienia badane. także materiał do badania albo możecie dowieść w przeciągu 30 min lub na miejscu. Mój tam się trochę krępował i chwilke mu zajęło........... ale nie bylo innej opcji bo daleko mieszkamy zeby dowieść
Beatum jakoś sie mam za to mleko mi pachnie i mogłabym całyczas jakieś mleczne zupki kakao a dziś miałam kaszę manne z truskawkami
Ukija każdy ma swoją kolej także wszystkie zazielenią się !!! Każda lub większość borykała się z jakimś problemem a tiu takie cudeńka się dzieją w grupie jest siła.
Pamiętam jak w lutym pierwszy raz napisałam do was bez sił załamana a tu cud się stał Jestem wam wdzięczna za wszystko az brak słow zeby to opisaćbeatum lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja skąd ja to znam. Też miałam już wszystkiego dość i dlatego znalazłam to forum. I dzięki Wam wyszła z dołka :* Dziś sobie nawet czytałam początkowe strony
nadzieja_86, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja walczę ze wzdeciami i sennością. Reszta ok, czasem trochę mdli, ale nie bardzo, wiec chyba będzie chłopak czekam na kolejne usg 9 czerwca
Czytam Was kilka razy dziennie i ciesze się, że po tych smutnych postach, nastał znów wesoły czas.
Ukija, Makowa czekam z Wami na owu
Gratuluję nowym Mamom
Juz niebawem wszystkie będziemy na fioletowej
Buziaki i wiruski wysyłam :*Magduullina, madziara0080, Tulipanowa lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Czesc kochane!
Kurcze ale sie ciesze ze ukija wrocila! Oby i dzis chciala tanczyc.!
A puki co ide sobie wsadzic i po malu zbieram sie do pracy.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Heeej!
Dziś spadeczek formy ale nie ma co się stresować. W nocy poprzytykałam się z moim o . Powiedziałam mu że miało być co 2 dni. Po czym on odpowiedział niby z żartem "jakaś presja?" I poszedł do toalety i wraca i juź chce . Ale mi nie chodziło o presje tylko o przypomnienie o tym że owu na horyzoncie. I ja nie miałam ochoty i mu mówie że nie chce i z presji to nic nam nie wyjdzie. To walnął fochem. Ale później przed snem już się tulkał do mnie
Taaaakże witamy w pochmurny czwartek i czekamy na niedzielę kiedy ma być 25 stopni! trzymamy optymizmMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHehe no takie to Ukija pamiętam te sytuacje będzie dobrze teraz bo wiesz ze wszystko ok i z twoim mężem tez będzie wpozadku.
A ja zapomniałam wam powiedzieć wczoraj powtarzałam badania moczu i wszystko jest ok białka nie ma i wsio wpozadku jeszcze babeczki z laboratorium pytały mnie czy wtedy nie miałam jakiegoś wysiłku czy stresów no może i były ale najważniejsze że teraz wszystko wyszło wpozadku.rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina swietne wiadomosci! Nic tylko sie cieszyc i uwazac na malenstwo i siebie no i nie zapominac o Danielku.
Ukija jak sie ciesze ze powrocilas taka jaka bylas!!!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bf846c016a2.jpg
Taki piękny teścik owu z rana.
Wczoraj się pożarłam z moim, więc jesteśmy kolejny miesiąc w plecy!! Kurde jak te starania na mnie wpływają! Koszmar!!! Prosić się o przecież nie będę. Nie to nieMagduullina, madziara0080, beatum, Aurellka, nadzieja_86 lubią tę wiadomość