Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Antykoagulanty to leczenie przeciwko krzepliwosci krwi chyba? Czy jakos tak..
-
Ukija wrote:Magroz mam nadzieję że będą pozytywy urodzinowe kurcze ale chciałam wytracić w tym cyklu wszystkie testy owu... a się chyba nie uda
No ale coś jak to dziś Mój mi napisał "mam tę moc" -
rosax3 wrote:Cos czuje ze do lekarza pujde z teczka a nie z kartka
-
Ukija ja dopiero będę testowac 4-5czerwca ale i tak czuje ze szans nie ma-ze względu na to ze mój M byl u lekarza i dostal skierowania na badania przesiewowe i wykazalo ze cukier podniesiony a co za tym idzie problem z płodnością bedzie lub już jest.Powtórzyć na cukier i odrazu na obciążenie i zdrozone będzie leczenie.
-
No nigdy nie mów nigdy. Ja testuje 5 czerwca póki co
Nadzieja1988!, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:No nigdy nie mów nigdy. Ja testuje 5 czerwca póki co
-
magroz26 wrote:Napisze tak z tum konflikten jest tak ze zanim organizm się "spostrzeże"to ciąża jest wysoko i nie ma zagrożenia dla dziecka tylko po porodzie matka dostaje imunoglobuline żeby w razie drugiej ciazy nie bylo niespodzianek.Jesli matka ma plus a ojciec minus a dziecko odziedziczy po ojcu to jest problem.Moja mama miala ze mną konflikt serokogiczny bo ja inna grupa a ona inna.
No wiem wiem
Juz obczytalam wszystko.
Ale nie pamietam jaka grupe ma moj mezus. Musze poszukac.
A konflikt juz wpisalam na kartke. I serio sie wkorwie jak wystarczyl by tylko jeden zastrzyk wykonany juz dawno temu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax idź nawet i z wielkim segregatorem, najważniejsze żebyś się wszystkiego dowiedziała
Ukija to piątego będą dwie krechy
A u mnie w tym cyklu musi wystarczyć jedno Nie będę naciskać i wymuszac. A jak zaskoczy to przynajmniej będę wiedziała kiedy się udałoUkija lubi tę wiadomość
-
magroz26 wrote:Im wiecej badan bedzie tym wiecej będziesz wiedziała o swoim zdrowiu i gdzie tkwi problem.Moja przyjacolka zerezygnowala ze starań póki nie bedzie wiedziała na czym stoi.Szczegolnie ze trzy razy byla w ciazy.Ostatni raz ciąża zakonczona w 5,5miesiacu szyjka skrocona i dziecko urodzilo sie żywe niestety nie miało dużych szans na przeżycie -pamiętam jak dzis ze plakalam razem z nią ,czułam jakbym to ja utraciła dzieci.Koniec wspominania bo na sama myśl plakac mi sie chce;( Teraz u Ciebie wazne sa badania i wyniki.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Sex bedzie ale nie jakos mega na ciaze. Raczej dla rozluznienia.. Odpoczniemy po prostu. Poczekamy na wyniki. W piatek ide do ginekologa wiec oddam mu od razu krew tyle ile bedzie trzeba. Badania ktore moze niech robi on a te co nie moze noech mnie gdzies wysle. Nawet oplace te ktore bedzie trzeba.
-
smerfetka_k wrote:To super. Mam nadzieję ze terapie przyniosą dobre efekty
Test robiłam dwa dni temu wieczorem u był negatywny. Pewnie jutro rano powtórzę. Jeszcze czuje takie dziwne rozważanie w jajnikach. Strasznie dziwne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 18:58
-
Magroz przykro mi ze takie cos spotkalo akurat twoja coreczke. Ale wierzmy ze bedzie dobrze.!
U mnie chyba sie zaczyna koniec. Zaczal sie niby wczesniej ale dopiero teraz zaczynam odczuwac.. Boli.. Brzuch boli.. Czasem napierdalaja mnie skorcze jak bym rodzic miala... Szpilki mi wbija ktos w brzuch.. Ale krew nie leci.. Od rana kilka kropel.. Prosze niech sie rozkreci juz szybko co bol minie, nowy cykl sie zacznie i bedzie dobra wiadomosc ze nie musze byc czyszczona..
07.11.2012 Julian
Rosax wspolczuje bolu.Z drugiej strony lepiej bedzie jak samoistnie sie wyczyscisz niz przy pomocy operacji.Porobisz badania wyniki otrzymasz wdrożą odpowiednie leczenie i za kilka miesięcy pokażesz zdj bobasków swoim forumowym cioteczką;* Bo kto inny jak nie Ty da rade.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 19:39