Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobietki
Bol minal w nocy ale krwawienia nie ma.. Czekam na meza teraz bo za nie dlugo kolejne badanie.. Krew juz oddalam wlasnie. Oby bylo negatywne..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Hej. Mój organizm zgupial. Test ciążowy negatywny. Za to skok temperatury w górę i test owulacyjny z dwiema kredkami :d nie wiem o co chodzi bo cykl powinien trwać 29 dni a owy myślałam ze juz była :d
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Jak leci? Myśmy poszaleli i czekamy na potomkaovu wyznaczy mi owulacje na 2 dni wcześniej ale ja jestem pewna źe owu dziś będzie
Smerfetka późna owulacja. Mi się tak wydaje. Aurellka też tak miała w szczęśliwym cyklu
Rosax mam nadzieję że beta będzie bliska 0 i zaraz zaczniecie starankaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie of wyznaczył owu na 16 dcPlanowany termin @ przesunięty na 2.06. Czyli cykl skrócony do 29 dni. Nigdy jeszcze tak nie miałam. To chyba zasługą niepokalanka. Niesamowity jest ten cykl i mam nadzieje, że równie niesamowicie się skończy
Za 9 miesiecy haha.
Ukija w takim razie życzę spontanun i duuużooo przyjemności
Rosax trzymaj się kochana :*
Tulipanowa jak patrzebna Twój suwaczek to nie mogę się nadziwić, że czas tak leciSzarlotka123, Nadzieja1988!, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
Rosax ale wiesz jak to jest? Jak czlowiek odpuści to akurat zaskakuje tak na dobre 9 miesięcy
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bole brzucha nic nie daly..
Hcg beta
20.05 godz 17. 288,0
21.05 godz 8:30 160,2
22.05 godz 7:44 185,0
Beta urosla.. Gdyby nie bylo spadku moznaby pomyslec ze ciaza rozwija sie po malu ale wedlug lekarzy ciaza nie umala do konca i resztki ktore walcza moga mi zaszkodzic.
Na usg macica czysta nadal. W jajowodach czysto. Tylko przy wyjsciu jajowodu z jajnika tam gdzie wychodzi komorka jest cos widoczne.
Czekam na tabletke po ktorej zasne, przewiaza mnie na sale operacyjna i uspia do konca.
Przez brzuch sprawdza pierw jajniki i jajowody. Jak nic nie znajda beda czyscic mi macice.. Gdy ani to ani to nie pomoze by beta spadla (mozliwosc ze ciaza jest brzuszna czy jakos tak) zastosuja chemie. Nie wiem co sie pod nazwa chemia kryje ale lekarz mowil cos ze jak raz sie nie uda bedzie trzeba powtorzyc.. (moze chodzi o te zastrzyki) Nie sluchalam dokladnie. Z oczu lalo sie morze.. Jakie morze.. Z nerwow i bezsilnosci i kolejnej straty to juz byl ocean. Dzis humor spadl. Nic mnie nie bawi.. Mam dosc.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax bardzo mi przykro. Mam nadzieję że nie trzeba będzie żadnej chemii. Jesteśmy razem z Tobą i trzymamy mocno kciuki aby się udało łatwo i szybko :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A tak aby rozweselić troszkę sytuacje wrzucam mój test owu dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba92f35a5e03.jpgbeatum, Nikiana, rosax3, nadzieja_86, Aurellka, madziara0080, Nadzieja1988!, MMM2016 lubią tę wiadomość
Cześć dziewczyny, mogłabym się przyłączyć? Bardzo podoba mi się postanowienie w tytule wątku, też takie posiadam. W tym miesiącu mija 2 lata naszych starań, powoli mnie to przytłacza , ale mam jeszcze w sobie pokłady energii by walczyć o nasze szczęście i o tę upragnioną, wyczekiwaną ciąże.
Rosax strasznie mi przykroNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Ukija Ty to masz wyczucie, a jak wczorajsze starania? Miło i przyjemnie tak jak powinno być?
Rosax przykro mi, serce płacze.
Powiedzcie jak to jest, jak ovu zmienia termin owulacji? Ja wiem, że moja była w pon/wt, ale dzisiejsza tempke musialam dać jako zaburzona, bo zmienia mi na czwartekszczęśliwa łac. beatum