Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc nikiana!
Ukija rozumiem ze dzialacie?
Ja nadal czekam na fartuch i tabletke. Ale juz mnie sie glowa kreci po kroplowce.. Lekarze z gory zadzwonia jak gotowi beda. I wtedy dostane jaśka i pujde spac.Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Beatum kochana i wczoraj i dziś. Jesteśmy w Gościach i były ciche
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
beatum wrote:Makowa niesamowity cykl na niesamowite 9mc
Witaj Nikiana, rozgosc się A masz już dzieci? -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Dzień dobry
U mnie of wyznaczył owu na 16 dc Planowany termin @ przesunięty na 2.06. Czyli cykl skrócony do 29 dni. Nigdy jeszcze tak nie miałam. To chyba zasługą niepokalanka. Niesamowity jest ten cykl i mam nadzieje, że równie niesamowicie się skończy Za 9 miesiecy haha.
Ukija w takim razie życzę spontanun i duuużooo przyjemności
Rosax trzymaj się kochana :*
Tulipanowa jak patrzebna Twój suwaczek to nie mogę się nadziwić, że czas tak leciNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Ukija to takie z ukrycia z adrenalinka dodadzą żołnierzykom powera
Pewno, że się uda Nikiana. Uda i donosisz Jakieś leki bierzesz?
Rosax jak się trzymasz?
Tulipanowa a skoro nie masz kg na plusie, to pewnie na ciężarna nie wyglądasz? ;Cała rodzina juz wie?Ukija lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikiana wrote:Cześć dziewczyny, mogłabym się przyłączyć? Bardzo podoba mi się postanowienie w tytule wątku, też takie posiadam. W tym miesiącu mija 2 lata naszych starań, powoli mnie to przytłacza , ale mam jeszcze w sobie pokłady energii by walczyć o nasze szczęście i o tę upragnioną, wyczekiwaną ciąże.
Rosax strasznie mi przykroNikiana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Ukija to takie z ukrycia z adrenalinka dodadzą żołnierzykom powera
Rosax jak się trzymasz?
Tulipanowa a skoro nie masz kg na plusie, to pewnie na ciężarna nie wyglądasz? ;Cała rodzina juz wie?
No narazie kg na plusie brak ale brzuszek juz sie zaczyna pokazywac wiec dzidzia chyba z mojej oponki bierze ;p Przyjaciolka mowi ze brzuszek mi wyszedl teraz ale to moze dlatego ze ona wie ale ci co nie wiedza to pewnie mysla ale ta przytyla haha a mieszkam na wiosce wiec pewnie plotki juz sa hahha. Rodzina wie. Nikomu wiecej nie mowilam. Jak ktos sie zapyta to pewnie ze potwierdze:-)
Z Olka jadlam duzo slodkiego itp a tutaj wogle na slodkie nie mam ochoty. Duza ochote mam na owoce pochlaniam je codziennie teraz zaczna sie truskaweczki od tescia, potem czeresnie:-) Wszystko nie pryskane , wiem ze moge je wcinac:-)
Wiec moze dlatego te kg nie ida w gore bo nie objadam sie , jem tyle ile przed ciaza. Chociaz zapewne jeszcze troche i kg pojda w gore bo przeciez dzidzia rosnie:-)
beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Skąd ja to znam, takie gadanie jest wszędzie. Czy to osiedle w miescie, czy m wiosce. Jedno mam w roku szkolnym, drugie w wakacje. Odkąd mam psa, dowiaduje się ile o mnie wiedzą
Ale z owocami Ci zazdroszczę, tez tak chcę Na zimę jakieś zapasy robisz pewnie co?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:Ukija to takie z ukrycia z adrenalinka dodadzą żołnierzykom powera
Rosax jak się trzymasz?
Tulipanowa a skoro nie masz kg na plusie, to pewnie na ciężarna nie wyglądasz? ;Cała rodzina juz wie? -
Juz po.
Nie dostalam tabletki pojechalam od razu na sale operacyjna tam czekal pan ktory mnie uspal
Pogadal ze mna, okryl mnie goracym kocem, podlaczyl do wszystkich urzadzen i kazal myslec o wakacjach poczym nagle przylozyl mi maske. Cialo zaczelo dretwiec az w koncu zasnelam.
Ale do rzeczy.
Lekarze znalezli cos w lewym jajowwodzie i to wycisneli. Obylo sie bez rozcinania. Szczypcami wycisneli to dalej. I jesli to wlasnie byla ciaza to dobrze jesli nie to jutro po hcg jak wynik nie spadnie bede lyzeczkowana.. Skomplikowana ciaze mam teraz.. Nie wiado.o nawet gdzie jest..
Jak sie czuje? Fatalnie. Tak bardzo mnie boli wszystko ale bylam w stanie wstac i ubrac koszulke. najgorszy ten wezyk w pipie do siusiow.. Jak on mnie denerwuje.. Na nodze mam wielkiego siniaka niewiadomego pochodzenia.. Brzuch boli a najbardziej ta rurka z brzucha https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b113e69709d.jpg w tym miejscu boli najmocniej.
Aaa i mialam zle wsadzony ten ?welfron? Tzn niby dobrze ale bolalo i jak zglaszalam pigulom to zadna nie reagowala a dzis jak powiedzialm w trakcie usypiania to pan powiedzial ze jak zasne to mi wyciagnie i wsadzi nowy w inne miejsce no i wsadzil. Teraz mnie juz reka nie boli i nie przeszkadza mi on.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnybeatum wrote:Skąd ja to znam, takie gadanie jest wszędzie. Czy to osiedle w miescie, czy m wiosce. Jedno mam w roku szkolnym, drugie w wakacje. Odkąd mam psa, dowiaduje się ile o mnie wiedzą
Ale z owocami Ci zazdroszczę, tez tak chcę Na zimę jakieś zapasy robisz pewnie co?beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosax kochana ja poprostu nawet nie wiem co mam napisać czytam na bieżąco i poprostu łzy mam w oczach.
Bardzo dobrze że obyło się bez rozcinania zobaczysz co będzie jutro... A ja bardzo mocno trzymam kciuki.
Ukija no to super ze było
Ja miałam trochę urwanie głowy od piątku była u mnie mama i rodzeństwo czas leciał trochę odpoczelam a jestem zmęczona siostra zajęła się trochę Danielkiem pobawili się ładnie z nim pogoda piękna pierwsze musniecia slonka synuś cały Czerwony mam nadzieje ze będzie spokojnie spał wysmarowalam go bo raczusie i buziak najbardziej chwyciło...
Witaj nowa koleżankoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:30
beatum lubi tę wiadomość
-
Tulipanowa wrote:Tak zawsze konfitury kompociki i inne pyszności. Truskawki mroze na koktajle potem. Trzeba sobie w zimę dogadzac hihih
Tulipanowa lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Magdullina dziś taka ładna pogoda, że aż żal było nie skorzystać Ty z mama mogłaś poplotkowac na spokojnie A jakoś chyba przeoczylam, jak rodzinka przyjela wieść o drugim dziecku?
Nikiana tez jesteś po przejściach, ale tu Ci się uda. Ostatnimi czasy większość dziewczyn do 2 Cs tu zaszła i Tobie tego zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:34
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dobra ja to mykam dziś juz spać. Cały dzień dziś śpię i wyspać się nie mogę Także dobranoc i spokojnych snów
Aaa no i Madziara jutro dobre wieści i upragniony spokojWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:38
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyBeatum no tak No rodzinka rodzice wiedzą cieszą się dziadkie wyczekuje wnuczki bo od strony męża jest nasz danio i 2 wnuków od siostry M a moi rodzice mają tylko danonka mama moja się z moim sprzeczala na żarty ze ma być dziewczynka a on jej na to ze nie bo dziewczynka będzie 3 taaa pomyslalby kto
rosax3, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosax kochana tak bardzo mi przykro z Twojego powodu ale wiem że się podniesiesz i zaraz będziesz śmigać i się starać po raz kolejny :* muszę Ci coś napisać o nie obrażaj się. Czytałam wszystko tak troszkę z boku i rozmyślałam na Twój temat. Dziwne było dla mnie to że zrobili Ci bete i nic nie było a po chyba 3 dniach taki mocny test ciążowy. Nie to że nie wierzyłam, bo zaciskałam za Ciebie z całej siły kciuki, ale to było dziwne no ale w końcu się uda! Bardzo zasługujesz na szczęśliwy finał i on będzie, jeszcze troszkę :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"