Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj jaaa, jaka lista. U mnie niby tez progesteron w normie, ale estradiol w górnej normie i mój gin twierdzi, że miał pacjentki, którym to przeszkadza, bo przeszkadza progesteronowi, stad bromergon u mnie. Ale jakie tego efekty są póki co, to sama widzisz. Ale ogólnie tak z tymi normami to trzeba ostrożnie.
Oby ta dobra wieść przyszła
Magroz a film o Temple Grandin widziałaś? Polecam wszystkim
Smerfetka, ale owu była o czasie tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 19:54
magroz26 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Znajde go gdzies w necie? Moze w szpitalnym lozku poogladam sobie cjociaz cos.. Zanudze sie to raz. Dwa zajebiiscie boli mnie brzuch i plecy od kosci ogonowej w gore..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jak macie konto na zalukaj, to można oglądnąć. Na torrentach jest. Jest to film o rodzinie, otoczeniu dziewczyny chorej na autyzm. Cała swoja rodzinę nim uraczylam i rycze na nim ze wzruszenia kilka razy. Mój syn jest zachwycony, zobaczył, że można postrzegać świat inaczej i co więcej wziął coś dla siebie. Ale najpierw ogladnijcie same, bo mój to ma 9 lat, a i tak podczas oglądania juz 5 raz ma mostów pytań i boi się niektórych momentów. Początek może nie wciąga, ale po 30min, a może i wczesniej juz się oderwać nie można.
Mam ten film, ale nie wiem, jakbym mogła go Wam udostępnić. Wstyd się przyznać, ale ciut zielona jestem w tych sprawach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 21:52
rosax3 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Nadzieja1988 tak rocznik 88 Dokładnie tak jak Madziara piszę suwaczek ma szczęście, żeby zwizualizować cel A w ciąży jestem od wczoraj hehe taka autosugestia
Madziara proszę nie zamartwiaj się. Będzie dobrze kochana :* -
nick nieaktualnyUkija wrote:Boże Dziewczyny jacy ludzie potrafią być zjebani. Wymieniamy opony w aucie i patrzymy a ktoś nam przerysował całe auto od strony pasażera. No w głowie się nie mieści. Ludzie kupują auta za swoją ciężko zarobioną kase a ktoś tak po prostu niszczy ;/ jak zobacze jak ktoś rysuje auto to jak łupnę w łeb to pożałuje (a zdolna do tego jestem bo jestem sfrustrowaną kobietą)
Sami mieliśmy taką sytuację, że kupiliśmy samochód i w drodze do domu wjechaliśmy do Tesco a jak wyszliśmy to bok auta był cały ryśnięty coś jakby gwoździem -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Beta spadajaca. Z 288 spadla do 160 Chca mnie czyscic.. Ale poczekamy do jutra.. Gdyby nie jedna mloda lekarka to ta stara raszpla wzielaby mnie na czyszczenie juz dzis nie widzi ze spada juz??? Teraz sie modle by do jutra bylo zero.. A chca mnie czyscic tyljo dlateggo bo mam delikatne plamienia. Prawie w ogole i zero jakiegokolwiek bolu..
-
nick nieaktualnyUkija wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1580ce9b46b.jpg
No to trzeba dziś podziałać
Rosax masz moc! Myśl pozytywnie. Uda się! Nadal jesteś testowana tak jak ja :* -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Rosax kochana jesteś zajebista silna babka!!! Kuzwa życie jest niesprawiedliwe jak nie wiem co ty jesteś poprostu dla mnie autorytetem i napewno dla wielu innych kobiet!!! Twoja siła i pozytywne nastawienie są dla mnie poprostu jak promienie słońca!!! Dziewczyno uda Ci się wkoncu uda bo na to zasługujesz!!! Aż mi łzy lecą
beatum, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Musialam nadrobić czytanie.
Dzieki Rosax. Mam nadzieje ze jest jak mowisz z moja owulka ze będzie później. Strasznie ci wspolczuje i przesylam uściski mocne! Jezeli moge cos zasugerować. ... Mam znajoma ktora tez ciagle poraniała, jedno dziecko umarlo jej w 8miesiacu, jedno w 5, i miala 2 poronienia wcześniej. Tez niby miala wszystko ok. Okazalo sie po latach ze ma ogromnego pasozyta w sobie, ktory między iinnymi powodowoqal ze nie mogla donosic ciazy. Wyleczyli ja i ma 3 dzieci Wiec moze warto przebadac sie pod tym katem. Ale wiem ze jest bardzo trudno wykryc robaki w organizmie. -
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Margoz przykro mi mój mąż jest pedagogiem specjalnym i pracuje z chorymi dzieciaczkami. Mała jest juz objęta jakąś terapią?
U mnie dziś dużo przezroczystego śluzu. Nigdy tyle nie miałam. @ sie spóźnia juz 2 dzień -
nick nieaktualnybeatum wrote:Nadzieja1988 a dawno miałaś auto porysowane? Bo jeżeli Tesco to był monitoring i do 5lat możesz ubiegać się o rekompensatę
-
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Aaa film jest z 2010. Nie oglądajcie wykładów tej babki na youtub, to później
Rosax z pewnością odciagnie od Ciebie myśli. A dalej tylko lekkie plamienie masz?
Godzina juz taka a ja przestalam plamic. Sa bole, skorcze i plecy bola a plamien nie ma od 19.. Ale strasznie boli...
Ide sprobowac spac. Dobranoc kochane.
Dziekuje, ze was tu mambeatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Przed chwilą wróciłam z koncertu Urszuli a tu tyle naskrobane.
Tyle bo nadrabiamy poprzedni cykl Było miło i zazwyczaj dość spontanicznie
Rosax nie mogew się nadziwić jak jesteś dzielna. Trzymaj się kochana :* Mam nadzieję, że badania wyjaśnia przyczyny.
Coś mnie zaczyna podbrzusze boleć.
Ukija e związku z pozytywnym testem owu dużo przyjemności życzę
Magroz powiem Ci, że najlepszy kumpel mojego ma cukrzyce od 12 roku życia. Maja jedno dziecko. Ale jego żoną byla dwa razy w ciąży. W pierwszą zaszła w 2 sc (niestety zarodek przestał się rozwijać w 9 tc) a w drugą (szczęśliwie zakończona) w 1 cs po dwumuesięcznej przerwie. Więc cukrzyca niekoniecznie musi mieć wpływ na płodność.
Dobranoc kochane :*beatum lubi tę wiadomość
-
Pewno Rosax jak Ci się tylko uda, to śpij i odpocznij
Kochane, tak sobie myślę, może podzielicie moje zdanie? Może nasza matka założycielka dopisałaby do nazwy wątku " i urodze zdrowa Kruszynke w 2016/2017" albo coś w tym stylu, oczywiście, jeżeli się da. Chodzi o to, że samo zajście w ciążę, to troszkę mało
Ja też się dziwnie czuje. Mam mdłości i wczoraj już wymiotowalam, może to zatrucie, bo dzisiaj nadal mnie mdli. I mam takie piersi, ale chyba troszkę za wcześnie na napięcie przedmiesiaczkowe? Nie wkręcam sobie nic, bo ten cykl to zagadka i było mało. Ale trzymają mnie słowa Ukiji, że wystarczy ten właściwy razWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 23:41
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum