Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Nadzieja ktosik cudowyn! Rośnie jak na drożdżach
Madgulina to mąż się postarał! I spóźnione Wszystkiego nsjlepszego :*
Borsuk, Ukija, Beatum teraz kolej na nadze II
Borsuk, Beatum kiedy macie zamiar testować. Ukija to wiem planowana @ na 5.06.
Sandri to supet. Plemniczki teraz będą miały jak w niebie
Rosax jak się czujesz :* Odpiczywaj teraz dużo. Choć wiem, że przy takim małym szkrabie to trudne.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Magduullina ale prezent Kurcze, takie niespodzianki to ja rozumiem
Makowa jeśli @ się nie pojawi, to 1 czerwca nasikam na patyk Jakby w tym cyklu ,,zaskoczyło" to to będzie wielki fart, bo z jednego strzału
My na weekend jedziemy na działkę niedaleko Częstochowy. Cisza i spokój Tylko najpierw muszę tam dojechać pociągiem... a jeszcze nigdy sama nie jechałam!! Stara a głupia i ma stresMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Borsuk widziałam już takie wykresy gdzie z jednego była zielona kropka. To dzień przede mną Doskonale Cie rozumiem z tym pociągiem. Ja może jechalam trzy razy w życiu i to zawsze z kimś. A teraz muszę do Otwocka jechać na szkolenie i to z przesiadka. Boje się, że nie wysiada na właściwym przystanku.
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa no to mamy te same obawy
Też widziałam takie wykresy, dlatego się łudzęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 09:01
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Dziewczyny , jeśli mam regularne cykle 27-28 dni. A dziś kończę 31 dzień i test po południu (mimo to ze stezonego moczu) wyszedł negatywny to możliwe że mimo wszystko jestem w ciąży ? Czy już pozamiatane ?
Pomimo negatywnego testu jasne że jest szansa na ciążę
-
Magdullina oj to smutne, że zapomnieli, ale za to mąż odkupił się za wsze czasy. Pewnie już od dluzszego czasu planował i zostawał po godzinach, żeby go odpicowac
Za to ode mnie sto lat sto lat niech żyje żyje nam ... Wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia, zrozumienia i bliskości z tymi, których chcesz miec blisko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bf6895cbdba.jpgMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Makowa chyba w poniedziałek/wtorek, jakoś mi się nie spieszy tym razem. Teraz muszę zadzwonić do giną, bo mi wczoraj jakaś gulka się zrobiła na szyjce,zaraz przy otworze. Jakieś zapalenie, termometrem się dzgnełam, bo z nim przysnelam, czy jaki czort? Oj jak nie urok to ...no. Ide się przespać, bo chyba coś ciśnienie poleciałoszczęśliwa łac. beatum
-
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Rosax nareszcie będziesz mogła się do swojego przytulić, o ile jest w domu. Jak nie do niego to chociaż do synusia
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:Dzień dobry dziewczyny no widzę że plany na weekend juz macie
Ja wczoraj byłam nieobecna trochę mi smutno się zrobiło ze mój ojciec nawet nie pamiętał ze mam urodziny...
Ale zostało mi to wynagrodzone... mąż wrócił z pracy dostałam kosmetyki bombonierke a w bombonierce kluczyk nigdy w życiu nie spodziewałam się ze może mnie tak zaskoczyć dostałam samochodód bardzo bardzo się cieszę..
Wszystkiego najlepsiejszego co mogloby cie jeszcze spotkac! I aby auto caly czas bylo sprawne!! HihiNadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija widze ze sie doczekalas kreski ovu na wykresie hihi a nasza szarlotke najlepiej juz na grudniowkach szukac hihi
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny