Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A moze tak zatestujesz 31 maja? Bo cos mi za dlugo do tego 2 czerwca hihi aaaaa juz sie kolejnych testowan doczekac nie moge! Kiedy ktora teraz?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyborsuk wrote:Makowa- cierpliwa z Ciebie kobieta. ja owulacje miałam później od Ciebie a test robię wcześniej. Wymyśliłam sobie dwie kreski na Dzień Dziecka, będzie wtedy 11dpo A co mi tam! najwyżej później powtórzę
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Ja marzyłam ze mojemu dam test z dwoma krechami ma problemu 3 rocznice 4maja... Nie udalo sie. Ale jestem teraz pelna nadzei, bo mam tyle śluzu.... Jestem pewna że przez jego brak nie moglam przez rok zajść w ciąże. I mysle ze w tym lub następnym cyklu na pewno sie wreszcie uda! Uswiadomilam sobie ze ja nie wiedzialam co to znaczy miec śluz. Szok.
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Brzuch boli troche, najbardziej te ciecie w pepku.. A najbardziej to bola ramiona pluca zoladek i cycki.. Nadmuchali mnie powietrzem i teraz mam takie jak oni to nazwali "zakwasy" i przez to ciezko mi sie oddycha ale daje rade.
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Tak mielismy wolne na dzien ojca a tydz pozniej tez dluzszy weekend bo bylo 50 dni po wielkanocy ale nie wiem jak to swieto sie nazywa
Kupilismy buty dla tatusia zeby nam uciekal haha (nie wierze w ten przesad akurat) ja kupilam sobie spodnie i spodenki a synek kupil sobie koparke taka duza do zabawy w piasku, statek i rolki rolki oczywiscie by siniaki mial haha -
Nadzieja1988! wrote:Biedna szkoda, że nie możemy Ci pomóc i chociaż zrobić ciepłej herbatki
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Aaaaaa! Woooolne zakupy, ludzi w sklepach pelno! A mnie bola jajcory no oficjalnie jestem już w ciąży
rosax3, madziara0080, Magduullina, beatum, Nadzieja1988!, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
O kuczę, to tu wielkie testowanie się szykuje kolejne fotki się pojawia, już nie mogę się doczekac
Rosax, no to faktycznie zaszaleliscie. Ale fajnie, że o tatusiu nie zapomnieliście A ja pierwsze słyszę o takim przesadzie
Ukija jesteś hi hi
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
A co się będę! Już czuję ruchu! Fasola obija się po brzuszku
Nadzieja1988!, beatum, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
W zyciu nie chcialam miec wiele znajomych albo raczej przyjaciolek.. Mam dwie. Sa wspaniale i najlepsze pomimo odleglosci.. Zycie bym im oddala a one mi. Jestesmy w trzy jak siostry. A dzis spadla taka wiadomosc.. Szok niedowierzenie.. Moja jedna z najlepszych przyjaciolek ma goza mozgu.. Nie wie ze trzeba jesc pic. Schudla maxymalnie. Lekarze nie daja jej szans za duzych. Mowia ze nie da rady wyleczyc.. Z dnia na dzien stracila pamiec i zwariowala.. Wyslali ja do psychiatryka a po dwoch miesiacach okazalo sie ze nie jest glupia tylko chora! Moja siostra jest chora a ja nie moge jej pomuc... Placze bo stracilam 5 ciaz. Mysle ze to najgorsze co moze spotkac a jednak nie. Moja siostra moze umrzec... Rodzina i przyjaciele szukaja klinik jakichkolwiek.. A ja jestem 1000 km dalej i nic nie moge zrobic
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:W zyciu nie chcialam miec wiele znajomych albo raczej przyjaciolek.. Mam dwie. Sa wspaniale i najlepsze pomimo odleglosci.. Zycie bym im oddala a one mi. Jestesmy w trzy jak siostry. A dzis spadla taka wiadomosc.. Szok niedowierzenie.. Moja jedna z najlepszych przyjaciolek ma goza mozgu.. Nie wie ze trzeba jesc pic. Schudla maxymalnie. Lekarze nie daja jej szans za duzych. Mowia ze nie da rady wyleczyc.. Z dnia na dzien stracila pamiec i zwariowala.. Wyslali ja do psychiatryka a po dwoch miesiacach okazalo sie ze nie jest glupia tylko chora! Moja siostra jest chora a ja nie moge jej pomuc... Placze bo stracilam 5 ciaz. Mysle ze to najgorsze co moze spotkac a jednak nie. Moja siostra moze umrzec... Rodzina i przyjaciele szukaja klinik jakichkolwiek.. A ja jestem 1000 km dalej i nic nie moge zrobic
-
nick nieaktualny
-
Nasza trojke zawsze cos trafia.. Ale ja uderzylo chyba juz najmocniej.. Pisze chyba bo nie wiem co trafi jeszcze mnie lub druga siostre..
Ja trace ciaze.
Ona ten guz
A tamta bedzie miala kolejny zabieg ma zmiany nowotworowe w szyjce macicy i w macicy... Wyniki sie pogarszaja a bylo niby juz dobrze..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp