Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego mamusie i przyszle mamusie
Najwspanialszy Anioł
Oczekując dnia narodzin, chłopiec zwraca się do Boga:
„-Jutro posyłasz mnie na ziemię, ale jak ja tam będę żył? Jestem zbyt mały i bezbronny?”.
Bóg odpowiedział: „-Spośród wielu aniołów wybrałem jednego dla Ciebie. Twój anioł będzie czekał na Ciebie i zaopiekuje się Tobą”.
Chłopiec pyta dalej: „-Ale powiedz, co będę tam robił? Tutaj w niebie nic nie robię, tylko śmieję się i śpiewam ze szczęścia”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie śpiewał dla Ciebie i będzie się do Ciebie uśmiechał każdego dnia. Będziesz czuł jego miłość, a nieogarnione szczęście wypełni Twoje serce”.
Ponownie chłopiec pyta: „-Jak ja zrozumiem ludzi, którzy będą mówić do mnie nieznanym językiem?”.
Bóg odpowiedział: „-Od twego anioła usłyszysz wiele cudownych i serdecznych słów, jakich nigdy nie słyszałeś. Z wielką cierpliwością i troską będzie Cię uczył, jak je wymawiać”.
Chłopiec zapytał: „-A co powinienem zrobić, gdy zechcę porozmawiać z Tobą?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie się modlił z Tobą”.
Chłopiec zastanawia się: „-Słyszałem, że na ziemi jest wielu złych ludzi. Kto mnie przed nimi obroni?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie Cię bronił, gotowy oddać życie za Ciebie”.
Mówi chłopiec: „-Ale na zawsze pozostanę już smutny, bo nigdy Cię już nie zobaczę”.
Bóg odrzekł: „-Twój anioł zawsze będzie Ci o mnie mówił i pokaże Ci drogę, którą wrócisz do mnie, chociaż ja i tak zawsze będę przy Tobie”.
W niebie zapanowała cisza, a na ziemi dały się słyszeć głosy i wtedy chłopiec pospiesznie zapytał: „-Boże, jeśli już muszę opuścić niebo, to powiedz mi, jakie jest imię mojego anioła?”.
Odpowiedział mu Bóg: „-Jej imię nie jest ważne. Będziesz do niej mówił po prostu:'mamo'.”Nadzieja1988!, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry!
Rosax przykro mi z powodu Twojej przyjaciółki. To straszne jak taki guz może zmienić człowieka.
Wszystkim mamom obecnym i przyszłym życzę wszystkiego najlepszego :*
Ukija no piękne dwie czerwone krechy na Twoim wykresie. Teraz tylko czekać jak takie będą na teście
U mnie temperaturą z tendencją spadkową. Brzuch mnie pobolewa jak na @... Jaki jakichkolwiek innych objawów brak. -
Nadzieja1988 mam nadzieję, że to nic poważnego, ale może lepiej by było gdybyś spróbowała się wcześniej dostać do lekarza.
Mnie się udało wsiąść do odpowiedniego pociągu i wysiąść na odpowiednim peronie SUKCES
Dziś temperatura 36.87 Mniej niż wczoraj ale nie jest źle. Oby @ się nie pojawiła!!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Makowa no już przez chwile myślałam że się popsułam i owu nie będzie u Ciebie implantacja! Objaw jak na @ to super dobry znak. A przecież za wcześniej na zołzę wię nie masz się czym martwić
borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No Ty odpowiedź będziesz miała już niedługo. Mi to dane niestety nie jest jeszcze ale spokojnie wytrzymam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyrosax3 wrote:A dzis moze idz na jakies badanie? 4 dni to duzo kiedy zauwazy sie plamienia.. One moga byc normalne ale nie oszukujmy sie bo moga takze oznaczac cos zlego. Idz dzis na ip lub gdzies. Spokojniejsza bedziesz. A i lekarz cos bedzie mogl zrobic w razie wu.
I tak na tym etapie nikt mi nic nie pomoże biorę wszystkie możliwe leki na podytzymanie a jeśli ciąża obumarła to i tak po wszystkim -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Wszystkiego najlepszego mamusie i przyszle mamusie
Najwspanialszy Anioł
Oczekując dnia narodzin, chłopiec zwraca się do Boga:
„-Jutro posyłasz mnie na ziemię, ale jak ja tam będę żył? Jestem zbyt mały i bezbronny?”.
Bóg odpowiedział: „-Spośród wielu aniołów wybrałem jednego dla Ciebie. Twój anioł będzie czekał na Ciebie i zaopiekuje się Tobą”.
Chłopiec pyta dalej: „-Ale powiedz, co będę tam robił? Tutaj w niebie nic nie robię, tylko śmieję się i śpiewam ze szczęścia”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie śpiewał dla Ciebie i będzie się do Ciebie uśmiechał każdego dnia. Będziesz czuł jego miłość, a nieogarnione szczęście wypełni Twoje serce”.
Ponownie chłopiec pyta: „-Jak ja zrozumiem ludzi, którzy będą mówić do mnie nieznanym językiem?”.
Bóg odpowiedział: „-Od twego anioła usłyszysz wiele cudownych i serdecznych słów, jakich nigdy nie słyszałeś. Z wielką cierpliwością i troską będzie Cię uczył, jak je wymawiać”.
Chłopiec zapytał: „-A co powinienem zrobić, gdy zechcę porozmawiać z Tobą?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie się modlił z Tobą”.
Chłopiec zastanawia się: „-Słyszałem, że na ziemi jest wielu złych ludzi. Kto mnie przed nimi obroni?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie Cię bronił, gotowy oddać życie za Ciebie”.
Mówi chłopiec: „-Ale na zawsze pozostanę już smutny, bo nigdy Cię już nie zobaczę”.
Bóg odrzekł: „-Twój anioł zawsze będzie Ci o mnie mówił i pokaże Ci drogę, którą wrócisz do mnie, chociaż ja i tak zawsze będę przy Tobie”.
W niebie zapanowała cisza, a na ziemi dały się słyszeć głosy i wtedy chłopiec pospiesznie zapytał: „-Boże, jeśli już muszę opuścić niebo, to powiedz mi, jakie jest imię mojego anioła?”.
Odpowiedział mu Bóg: „-Jej imię nie jest ważne. Będziesz do niej mówił po prostu:'mamo'.” -
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja1988 mam nadzieję, że to nic poważnego, ale może lepiej by było gdybyś spróbowała się wcześniej dostać do lekarza.
Mnie się udało wsiąść do odpowiedniego pociągu i wysiąść na odpowiednim peronie SUKCES
Dziś temperatura 36.87 Mniej niż wczoraj ale nie jest źle. Oby @ się nie pojawiła!! -
nick nieaktualnyJeszcze na dodatek dziś moja szwagierka mi napisała, że jest w 5 tygodniu ciąży ona próbuje namówić swojego faceta do ślubu a że on nie chce to go na dziecko złapie i już. I za pierwszym razem już jest w ciąży a ja jestem 4 lata po ślubie i 5 lat od niej starsza i nie mogę donosić żadnej ciąży
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Ja mam te plamienia od początku ciąży z przerwami co dwa dni. Jednak dziś piersi mam jak flaki i nie bolą boję się a nigdzie mnie nie przyjmą bo wszystko pozamykane dziś. Mój lekarz przyjmuje dopiero w poniedziałek
I tak na tym etapie nikt mi nic nie pomoże biorę wszystkie możliwe leki na podytzymanie a jeśli ciąża obumarła to i tak po wszystkim
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja1988! wrote:Jeszcze na dodatek dziś moja szwagierka mi napisała, że jest w 5 tygodniu ciąży ona próbuje namówić swojego faceta do ślubu a że on nie chce to go na dziecko złapie i już. I za pierwszym razem już jest w ciąży a ja jestem 4 lata po ślubie i 5 lat od niej starsza i nie mogę donosić żadnej ciąży
Skad ja wiem jak sie teraz czujesz...
Slowa kuzynki jak dowiedziala sie ze sie staram "a my nie chcemy drugiego dziecka, jeden nam starczy. Chce by byl jedynakiem"
2 msc pozniej "zdjecie usg podpisane nasze drugie szczescie" wyslane do mnie w wiadomosci prywatnej.. Oboje zarzekali sie ze nie chca dzieci wiecej.. Tylko u nich akurat tak jest. Jak zobacza ze ktos cos ma musza tez to miec a jak widza ze ktos chce cos miec to kupuja lub robia to zanim ta druga osoba to zrobi...Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Nadzieja1988! wrote:Tylko teraz przez ten długi weekend to nikt mnie nie przyjmie bo nikt nie pracuje. Chyba że do szpitala pojadę ale co im powiem? Że po co przyjechałam? Nie mam krwawienia to w szpitalu mnie oleją bo to nie przychodnia
No ale miejmy nadzieję że to nic poważnego. -
Nadzieja1988 idziesz do szpitala na sor i mówisz że jesteś w ciąży i masz plamienia i oni Cię biorą i badają. Z tym nie ma problemu. Jedynie Ty musisz się zdecydować. Nikt nie ma prawa Ci odmówić!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja1988! wrote:Tylko teraz przez ten długi weekend to nikt mnie nie przyjmie bo nikt nie pracuje. Chyba że do szpitala pojadę ale co im powiem? Że po co przyjechałam? Nie mam krwawienia to w szpitalu mnie oleją bo to nie przychodnia
07.11.2012 Julian
A tu taki maly prezencik od synka
Mamusiu pojedziemy do sklepu?
A po co?
Bo ja mam pieniazka i mam ci cos kupic.
Kto tak powiedzial?
Tatus jak byl.
A dzis przeciez masz swieto, pojedziemy?
No to mama pojechala;) sam wybral czekoladki i kwiatki;) ale mi sie serce spocilo trzymal pieniazki od taty w kurtce i nic mi nie powiedzial a tatus do niego dzis zadzwonil i mu powiedzial ze to dzis do mnie zadzwonil ale z nim rozmawial zebyscie nie pomyslaly ze moj trzy latek ma telefon :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc409146e86f.jpg
Ps. Nie patrzcie na mamy nieogar nie mam sil dzis na nic. Moze jutro sie ogarne bol brzucha daje sie we znaki. Najlepiej nie wychodzilabym z pod koldry..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 13:44
Magduullina, beatum, madziara0080, Aurellka, MMM2016 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax kochanych masz tych swoich Mężczyzn"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"