Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax jest i w tym wszystkim pozytyw masz nową szansę :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej dziewczynki.
Rosax polecam ci obejrzeć na You Tube filmiki o leczeniu raka wpisz blady mamut1
Z resztą wszystkim wam polecam aby spojrzeć na wiele spraw z innej perspektywy a te dokumenty są warte obejrzenia. Trwają ponad godzinę ale świetnie są zrobione.
No ja idę bo zaraz będzie atak pod kołderką, trzeba coś nabroić żeby mieć powód do testowania
Buziaki do jutrabeatum, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki! Czytam wieczorkiem Was. Rodzice moi do nas przyjechali i swietowalusmy moje imieniny no i Maleństwo, dlatego nie pisałam. Nadzieja jak cudny Ktosiek ciekawe jak nasz będzie wyglądał w czerwcu
Jestem śpiąca, czasem brzuch pobili no i piersi. Poza tym w porządku wzdęcia mam ciągle, wiec brzuszek jak w 4 m-cu
Magduullina Wszystkiego Najlepszego!
Rosax dbaj o siebie!Przykro mi z powodu Twojej przyjaciółki. Niestety choroby są wszędzie
Ukija i reszta czekam na testy z 2 kreskami :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 00:40
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Czesc
Temperatura zmierzona, dzis juz o niebo lepiej spalam a co najwazniejsze chwile spalam na boku brzuch mnie boli 3xmocniej niz z wykle podczas okresu.. Ale nowy cykl rozpoczety to najwazniejsze. Teraz tylko by szybko zlecialo do pazdziernika co w koncu zaczniemy starania no moze juz we wrzesniu zaczniemy, Alex chcialby na swoje urodziny dowiedziec sie o ciazy a ma 5.10 wiec chyba bedziemy musieli we wrzesniu
Smutno mi. Ale musze zyc nadal i sie usmiechac. Swoim smutkiem niczemu i nikomu nie pomoge niestety..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax też spać nie możesz. Czytam jak bardzo doswiadcza Cie los i Twoich bliskich. Aż ciężko w takich momentach wierzyć w boski plan.07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Hej Dziewczyny
Ja już owu mocną krechą więc chyba poznałam jednak ten mój organizm w co nieco w ciągu tych 5 cykli ciekawe czy wiedziała bym bez testów owu
Aurellka no jakoś dawno nie widziałam Twoich postów. Ale jak jest dobrze to cieszę się. Ty taka chudziutka masz aż takie wzdęcia? No nie wierze!
Rosax zobaczymy co Ci na badaniach powiedzą i wtedy będziesz myśleć kiedy się starać. Ja mam jrodziny w czerwcu i Mój też i chciała bym się dowiedzieć w tym miesiącu że się udało"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Snilo mi sie dzis pelne pole czerwonych i zoltych tulipanow bylo ich meeega duzo. Zaczelam je zrywac i podarowalam pelen kosz babci i chcac poprawic makijaz w lustrze nie widzialam swojej twarzy byla cala rozmazana albo slonce mi tak padalo ze oczy zamykalam
Z naszych domowych znaczen jak juz kiedys pisalam co sie sprawdza kwiaty oznaczaja ze ktos umrze. Kwiaty z pakami to ze dzieci ale wyczytalam w slownimu znaczenie i takie podoba mi sie bardziej
Tulipany we śnie symbolizują wiarę, miłość, nadzieję, doskonałość oraz płodność. Bardzo często wskazują także na umiłowanie życia i nowy, świeży początek.
ujrzeć tulipany - odłóż ważne sprawy na później
zrywać tulipany - działaj dyplomatycznie a na pewno postawisz na swoim
podarować komuś tulipany - odnowisz stare kontakty
ujrzeć pole pełne tulipanów - nie wdawaj się teraz w rozgrywki o władzę
żółty tulipan - zaskarbisz sobie sympatię jakiejś ważnej osobistości
czerwony tulipan - ruszając na miłosne podboje możesz być pewien sukcesu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Hej Dziewczyny
Ja już owu mocną krechą więc chyba poznałam jednak ten mój organizm w co nieco w ciągu tych 5 cykli ciekawe czy wiedziała bym bez testów owu
Aurellka no jakoś dawno nie widziałam Twoich postów. Ale jak jest dobrze to cieszę się. Ty taka chudziutka masz aż takie wzdęcia? No nie wierze!
Rosax zobaczymy co Ci na badaniach powiedzą i wtedy będziesz myśleć kiedy się starać. Ja mam jrodziny w czerwcu i Mój też i chciała bym się dowiedzieć w tym miesiącu że się udało
Pamietam jak nie chcialas kupowac a teraz pewnie one Ci duzo pomogly!
07.11.2012 Julian
Nadzieja1988! wrote:Cześć wszystkim. Już brzuch nie boli ale znów brązowe plamienie się pojawiło no cóż muszę poczekać do poniedziałku wtedy się wszystko wyjaśni. To jeszcze 4 dni
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp