Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hellou kochane
Czemu u nas nie ma weekendu dlugiego?! Tez bym sobie gdzies pojechala.. A tak to ja w domu mezus w pracy.. Moze na niedziele sie gdzies wybierzemy odstresowac. Chociaz wspominal cos o urlopie za dwa tygodnie jak bylam w szpitalu to moze cos zaplanuje gotuje obiad, bylam pozalatwiac kilka spraw na miescie, od rana w biegu. Czekam na okres albo jakiekolwiek plamienie..
No i male zakupy byly obowiazkowo mama z synem szaleje podczas gdy tatko musi pracowac;D
Zajmuje sobie czyms glowe bo od wujka googla i pytan ktore w kolko mu zadaje jakie badania i czemu to swira mozna dostac. Koniec z mysleniem pytaniem i w ogole z tematem dlaczego az do piatku. W piatek gin wiec wszystko sie zobaczy co i jak bedzie dalej. A co wy porabiacie kochane? Borsuk te ostatnie godziny zawsze najdluzej sie ciagna ale chyba zaraz juz weekendzik co?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax google to straszna sprawa, bo zawsze se coś nie dobrego wyczyta. Dlatego ja już tego nie robię Zakupy to świetny sposób na odstresowanie
Masz racje, w piątek mam nadzieje, że wszystkiego si dowiesz!! Ciśnij lekarza ile się da!!! Nie ma litości.
Jeszcze 2 godziny i 10 minut i znikam z biura. A o 18 do pociąguNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Dzień dobry dziewczyny no widzę że plany na weekend juz macie
Ja wczoraj byłam nieobecna trochę mi smutno się zrobiło ze mój ojciec nawet nie pamiętał ze mam urodziny...
Ale zostało mi to wynagrodzone... mąż wrócił z pracy dostałam kosmetyki bombonierke a w bombonierce kluczyk nigdy w życiu nie spodziewałam się ze może mnie tak zaskoczyć dostałam samochodód bardzo bardzo się cieszę..
Piękny prezent. A ojcu pewnie głupio teraz :-p
A ode mnie 100 lat !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:56
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Rosax kochana jak się czujesz????
Madziu, Aurellka, Nadzieja a wy jak tam jakieś nowe objawy ?
Mnie już nic strasznie nie dolega tylko piersi i senność spalabym calu czas najchętniej no i piłeczka rośnie pięknie 9.06 wizyta zobaczymy jak tam maleństwo i 15 mam usg ale musze przesunąć bo zauważyłam dopiero ostatnio ze na ta sama godz mam z synkiem do okulistynadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Dzień dobry
Nadzieja ktosik cudowyn! Rośnie jak na drożdżach
Madgulina to mąż się postarał! I spóźnione Wszystkiego nsjlepszego :*
Borsuk, Ukija, Beatum teraz kolej na nadze II
Borsuk, Beatum kiedy macie zamiar testować. Ukija to wiem planowana @ na 5.06.
Sandri to supet. Plemniczki teraz będą miały jak w niebie
Rosax jak się czujesz :* Odpiczywaj teraz dużo. Choć wiem, że przy takim małym szkrabie to trudne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Magduullina ale prezent Kurcze, takie niespodzianki to ja rozumiem
Makowa jeśli @ się nie pojawi, to 1 czerwca nasikam na patyk Jakby w tym cyklu ,,zaskoczyło" to to będzie wielki fart, bo z jednego strzału
My na weekend jedziemy na działkę niedaleko Częstochowy. Cisza i spokój Tylko najpierw muszę tam dojechać pociągiem... a jeszcze nigdy sama nie jechałam!! Stara a głupia i ma stres
Ale ja bym sobie gdzieś pojechała ale gdzie tak na jeden dzień jak w piątek maż idzie do pracy -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:U mnie właśnie z jednego strzału powstał kropek więc trzymam kciuki podwójnie!
Ale ja bym sobie gdzieś pojechała ale gdzie tak na jeden dzień jak w piątek maż idzie do pracy
Ja bym się jeszcze bardziej cieszyła z tego mojego weekendu, gdyby nie ten irracjonalny stres przed samotną jazdą pociągiem:/Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:To mi nadzieje zrobiłaś jeszcze większą :*
Ja bym się jeszcze bardziej cieszyła z tego mojego weekendu, gdyby nie ten irracjonalny stres przed samotną jazdą pociągiem:/ -
Dzwonilam do mojego gina i powiedzial mi, ze to zgrubienie, ktore wyczułam to gruczoł Nabotha,ktory pojawia się po owulacji. Całe szczęście, to nic poważnego, ale przyjemnego tez nie. No i przeżyłam szok. Dopiero jak mam monitoringi to się dzieje, ale czego się nie robi
Ukija myślisz, że Ci zmieni? Zobaczymy, zobaczymy, chociaż gdzie by się nie pojawiła, to wszędzie były wtedy kiedy trzeba
Makowa Twój wykres przypomina wykres Nadziei i tez zielonoscia się zakończy
Hihi Rosax zaszalalas i nie chwalisz się zakupami? Co tam fajnego upolowaliscie?
A Wy nie mieliście ostatnio wolnego na dzień ojca?
Borsuczku szczęśliwej podróży U mnie też złoty strzał. I śmieje się, liczę na to, ze ekipa była wystrzelona i spragniona zaliczenia bazyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 15:27
szczęśliwa łac. beatum -
beatum kolejna rzecz o której się od Was dowiedziałam Gruczoł Nabotha- nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje
Dobrze, że to nic niepokojącego.
Mam nadzieję, że podróż będzie szczęśliwa, i że wysiądę tam gdzie powinnam
Jeszcze godzina i 8 minut. Cały dzień pogoda była ładna, a a teraz zaczyna grzmieć! Mam parasol, ale o kaloszach nie pomyślałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 15:52
-
Nadzieja1988 planowy termin @ 2 czerwca i chyba wtedy będę sikać Chyba, że wytrzymam do 3 żeby dać @ cały dzień na przyjście. Zobacze też zresztą jaka będzie temperatura.
Patrzyłam na mój pierwszy wykres (w którym udało się zajść) i już od 4 dpo miałam mdłości i obolałe piersi a teraz 6dpo i żadnych dolegliwości...
Rosax zakupy to zawsze dobry sposób na odstresowanie
-
nick nieaktualny
-
Makowa- cierpliwa z Ciebie kobieta. ja owulacje miałam później od Ciebie a test robię wcześniej. Wymyśliłam sobie dwie kreski na Dzień Dziecka, będzie wtedy 11dpo A co mi tam! najwyżej później powtórzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 16:07
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Ja marzyłam ze mojemu dam test z dwoma krechami ma problemu 3 rocznice 4maja... Nie udalo sie. Ale jestem teraz pelna nadzei, bo mam tyle śluzu.... Jestem pewna że przez jego brak nie moglam przez rok zajść w ciąże. I mysle ze w tym lub następnym cyklu na pewno sie wreszcie uda! Uswiadomilam sobie ze ja nie wiedzialam co to znaczy miec śluz. Szok.
borsuk lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:A jak się czujesz? Brzuch boli? Trzymasz się?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:Dzwonilam do mojego gina i powiedzial mi, ze to zgrubienie, ktore wyczułam to gruczoł Nabotha,ktory pojawia się po owulacji. Całe szczęście, to nic poważnego, ale przyjemnego tez nie. No i przeżyłam szok. Dopiero jak mam monitoringi to się dzieje, ale czego się nie robi
Ukija myślisz, że Ci zmieni? Zobaczymy, zobaczymy, chociaż gdzie by się nie pojawiła, to wszędzie były wtedy kiedy trzeba
Makowa Twój wykres przypomina wykres Nadziei i tez zielonoscia się zakończy
Hihi Rosax zaszalalas i nie chwalisz się zakupami? Co tam fajnego upolowaliscie?
A Wy nie mieliście ostatnio wolnego na dzień ojca?
Borsuczku szczęśliwej podróży U mnie też złoty strzał. I śmieje się, liczę na to, ze ekipa była wystrzelona i spragniona zaliczenia bazy
Tak mielismy wolne na dzien ojca a tydz pozniej tez dluzszy weekend bo bylo 50 dni po wielkanocy ale nie wiem jak to swieto sie nazywa
Kupilismy buty dla tatusia zeby nam uciekal haha (nie wierze w ten przesad akurat) ja kupilam sobie spodnie i spodenki a synek kupil sobie koparke taka duza do zabawy w piasku, statek i rolki rolki oczywiscie by siniaki mial hahabeatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp