Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi dziś jest tak niedobrze że szkoda gadać... Nie mogę z łóżka wstać
Jak tylko mi się zrobi trochę lepiej to ubiorę się i pójdę do biedronki bo dziś mają być rzeczy ciążowe a ja bym legginsy chciała bo na inne rzeczy to jeszcze za wcześnie żeby kupować ale piszę tu o tym bo może któraś z Was by była zainteresowanabeatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki! U mnie są nadal Rodzice, ale dziś lecę do pracy. Ja mam czasem raz dziennie brazowe plamienie, ale doktor powiedziała ze to może się zdarzyć...juz nie mogę się doczekać kolejnego usg.
Napiszcie proszę która kiedy testuje bo się pogubilam.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Jaki wysyp młości na forum. Zaparzyć plasterki świeżwgo imbiru, posłodzić miodem i pić. Najlepszy ponoć (jako iż z doświadczenia nie wiem)"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja chyba dopiero 7 czerwca w 15dpo no ale cóż w tym cyklu będzie to tylko formalność
beatum, Aurellka, Magduullina, Nadzieja1988!, Makowa_Panna lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja jeśli @ nie nadejdzie (a przecież nie jest taka odważna żeby się pokazać) to pierwsze testowanie robię 1 czerwca w dzień dziecka, a jak nic nie pokaże to kolejne 8 czerwca w moje urodziny
Aurellka, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Madziara jakby Ci się utrzymywała biegunka kup sobie enterol w kapsulkach. Jest to probiotyk. Podaje go synowi w takich przypadkach od 2. roku życia, tylko kapsułki mu otwieram i proszek podaję. Są saszetki, ale mi osobiście ciężko wchodzą Zdrówka
Ukija tak myslalam, suwaczek za kilka dni dorzucisz sobie po pozytywnym teście
Rosax i dało rade jechać samochodem?
Borsuczku taki relaks, z taką piękna tempka i przede wszystkim z lubym, ale Ci zazdroszczę
Nadzieja1988 a dzisiaj plamienia się uspokoiły? Bedziesz miała chwile dziś na lezakowanie?
Magdullina skoro synuś dał pospać, to trzeba było skorzystac, a jak się rozchodzisz, to oby samopoczucie się poprawilo.
Mi tato rano zrobił pobudke No jeden dzień mogę dłużej pospać. A on już nie spi, to i ja nie musze. A co tam. Mimo to będę miała udany dzień, bo pracowity, głupoty po głowie nie będą się krzątać Miłego dnia kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:25
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dalo rade beatum trzezwa bylam. Nawet w alko podmuchalam dla pewnosci 0000
Ide korzystac z pogody. A za nie dlugo do pizdogrzebkabeatum, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Beatum niektórzy tak mają. Mój tata jest na emeryturze i czasem jak jesteśmy razem na działce to już przed szóstą potrafi wstać i hałasowac. Oczywiście według niego on jest ciuchutko jak myszka
Ja dziś się przebudzilam przed czwartą, i jakoś zasnąć nie potrafiłam. Był tego jeden na prawdę ogromny plus!! Gdybyście tylko usłyszały ten koncert jaki dały ptaki!!!! No po prostu coś pięknego *.*beatum lubi tę wiadomość
-
To wiesz o czym mowie borsuczku
U mnie niby ogromne miasto, ale dzielnice mam taką, że ptaków jest od groma, w stawie obok żaby. Koncert mam non stop . Jak wyjdę z psem, to zatapiam się w tej zieleni, odglosach i wracam po 3hWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:39
borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum dokładnie wtedy dodam suwaczek
Borsuk ja mam urodziny 4 no ale testować się niestety nie uda trudno bo bety nie zamierzam robić. Wole kupić sobie za tą kasę migdałów pakę
Dziewczyny jak ja zazdroszczę takich miejsc jak łono natury. Mieszkam w centrum ogrommego miasta i wszędzie hałas i szum...borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam z biedronki i kupiłam legginsy. Nie są jakieś rewelacyjne ale chociaż po domu będę miała bo w nic się już nie mieszczę Za 24,99 to mogą być
Chciałam jeszcze bluzkę ale były same białe i nawet nie było mojego rozmiaru więc mniejsza z tym. Tak się źle czułam, że musiałam wracać szybko do domu bo duchota w sklepie jak nie wiem co. No i przy okazji zrobiłam zakupy. Zapytałam przy kasie panią czy mogę w ten czerwony koszyk się zaparkować dojdę do samochodu wypakuję i oddam a ona na to, że niestety nie. Wiec jej powtarzam że tu tylko do samochodu na parking i przecież nie ukradnę tego koszyka ale tak się upierała, że nie i koniec (a ja zgrzewkę wody miałam i inne ciężary...) to poprosiłam aby poprosiła kogoś ze sklepu żeby w takim razie mi pomógł bo jestem w ciąży i tych zakupów nie zaniosę sama. Na odwal się zadzwoniła dzwonkiem ale nikt nie przychodził więc ludzie z kolejki mi pomogli i spakowali w koszyk czerwony i do auta zaprowadzili, wypakowali wszystko i koszyk odnieśli -
nick nieaktualnybeatum wrote:Madziara jakby Ci się utrzymywała biegunka kup sobie enterol w kapsulkach. Jest to probiotyk. Podaje go synowi w takich przypadkach od 2. roku życia, tylko kapsułki mu otwieram i proszek podaję. Są saszetki, ale mi osobiście ciężko wchodzą Zdrówka
Ukija tak myslalam, suwaczek za kilka dni dorzucisz sobie po pozytywnym teście
Rosax i dało rade jechać samochodem?
Borsuczku taki relaks, z taką piękna tempka i przede wszystkim z lubym, ale Ci zazdroszczę
Nadzieja1988 a dzisiaj plamienia się uspokoiły? Bedziesz miała chwile dziś na lezakowanie?
Magdullina skoro synuś dał pospać, to trzeba było skorzystac, a jak się rozchodzisz, to oby samopoczucie się poprawilo.
Mi tato rano zrobił pobudke No jeden dzień mogę dłużej pospać. A on już nie spi, to i ja nie musze. A co tam. Mimo to będę miała udany dzień, bo pracowity, głupoty po głowie nie będą się krzątać Miłego dnia kochane -
nick nieaktualnyAurellka wrote:Nadzieja dobrze za na ludzi niektórych można liczyć ? Nie mieścisz się w spodnie juz?