X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś jest tak niedobrze że szkoda gadać... Nie mogę z łóżka wstać :-/
    Jak tylko mi się zrobi trochę lepiej to ubiorę się i pójdę do biedronki bo dziś mają być rzeczy ciążowe a ja bym legginsy chciała bo na inne rzeczy to jeszcze za wcześnie żeby kupować ale piszę tu o tym bo może któraś z Was by była zainteresowana

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że tak odliczam, ale zostały 3 dni do wizyty :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:06

borsuk, beatum lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki! U mnie są nadal Rodzice, ale dziś lecę do pracy. Ja mam czasem raz dziennie brazowe plamienie, ale doktor powiedziała ze to może się zdarzyć...juz nie mogę się doczekać kolejnego usg.
    Napiszcie proszę która kiedy testuje :) bo się pogubilam.

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki wysyp młości na forum. Zaparzyć plasterki świeżwgo imbiru, posłodzić miodem i pić. Najlepszy ponoć (jako iż z doświadczenia nie wiem) :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dopiero 7 czerwca w 15dpo ;) no ale cóż w tym cyklu będzie to tylko formalność :D

beatum, Aurellka, Magduullina, Nadzieja1988!, Makowa_Panna lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• borsuk Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeśli @ nie nadejdzie (a przecież nie jest taka odważna żeby się pokazać;)) to pierwsze testowanie robię 1 czerwca w dzień dziecka, a jak nic nie pokaże to kolejne 8 czerwca w moje urodziny :D

Aurellka, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • beatum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara jakby Ci się utrzymywała biegunka kup sobie enterol w kapsulkach. Jest to probiotyk. Podaje go synowi w takich przypadkach od 2. roku życia, tylko kapsułki mu otwieram i proszek podaję. Są saszetki, ale mi osobiście ciężko wchodzą ;) Zdrówka :)

Ukija tak myslalam, suwaczek za kilka dni dorzucisz sobie po pozytywnym teście :)

Rosax i dało rade jechać samochodem? :P

Borsuczku taki relaks, z taką piękna tempka i przede wszystkim z lubym, ale Ci zazdroszczę :)

Nadzieja1988 a dzisiaj plamienia się uspokoiły? Bedziesz miała chwile dziś na lezakowanie? ;)

Magdullina skoro synuś dał pospać, to trzeba było skorzystac, a jak się rozchodzisz, to oby samopoczucie się poprawilo.

Mi tato rano zrobił pobudke :/ No jeden dzień mogę dłużej pospać. A on już nie spi, to i ja nie musze. A co tam. Mimo to będę miała udany dzień, bo pracowity, głupoty po głowie nie będą się krzątać ;) Miłego dnia kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:25

borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalo rade beatum ;D trzezwa bylam. Nawet w alko podmuchalam dla pewnosci ;D 0000 :)

Ide korzystac z pogody. A za nie dlugo do pizdogrzebka ;D

beatum, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum niektórzy tak mają. Mój tata jest na emeryturze i czasem jak jesteśmy razem na działce to już przed szóstą potrafi wstać i hałasowac. Oczywiście według niego on jest ciuchutko jak myszka ;)
    Ja dziś się przebudzilam przed czwartą, i jakoś zasnąć nie potrafiłam. Był tego jeden na prawdę ogromny plus!! Gdybyście tylko usłyszały ten koncert jaki dały ptaki!!!! No po prostu coś pięknego *.*

beatum lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wiesz o czym mowie borsuczku ;)
    U mnie niby ogromne miasto, ale dzielnice mam taką, że ptaków jest od groma, w stawie obok żaby. Koncert mam non stop :) . Jak wyjdę z psem, to zatapiam się w tej zieleni, odglosach i wracam po 3h :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 09:39

borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zazdroszczę takiego otoczenia :)

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum dokładnie wtedy dodam suwaczek :)

Borsuk ja mam urodziny 4 no ale testować się niestety nie uda :( trudno bo bety nie zamierzam robić. Wole kupić sobie za tą kasę migdałów pakę :D

Dziewczyny jak ja zazdroszczę takich miejsc jak łono natury. Mieszkam w centrum ogrommego miasta i wszędzie hałas i szum...

borsuk lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie hałasu stolicy nie słychać...ale za to strzelają na niedalekiej strzelnicy :/

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialyscie dzisiejszą moją tempke? Zwariowała poleciała na łeb na szyję... Taki spadek przed owu?

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak już mi lepiej tylko coś boli w lewym boku pod zebrami. Synek pewnie w nocy zasadzil mi parę strzałów :)
    Zawsze jak z nami śpi bo nie raz przyjdzie w nocy to zawsze jestem połamana rano...

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Ja jeśli @ nie nadejdzie (a przecież nie jest taka odważna żeby się pokazać;)) to pierwsze testowanie robię 1 czerwca w dzień dziecka, a jak nic nie pokaże to kolejne 8 czerwca w moje urodziny :D
    Luuuubię to!!!

borsuk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z biedronki i kupiłam legginsy. Nie są jakieś rewelacyjne ale chociaż po domu będę miała bo w nic się już nie mieszczę :-( Za 24,99 to mogą być ;-)
    Chciałam jeszcze bluzkę ale były same białe i nawet nie było mojego rozmiaru więc mniejsza z tym. Tak się źle czułam, że musiałam wracać szybko do domu bo duchota w sklepie jak nie wiem co. No i przy okazji zrobiłam zakupy. Zapytałam przy kasie panią czy mogę w ten czerwony koszyk się zaparkować dojdę do samochodu wypakuję i oddam a ona na to, że niestety nie. Wiec jej powtarzam że tu tylko do samochodu na parking i przecież nie ukradnę tego koszyka ale tak się upierała, że nie i koniec (a ja zgrzewkę wody miałam i inne ciężary...) to poprosiłam aby poprosiła kogoś ze sklepu żeby w takim razie mi pomógł bo jestem w ciąży i tych zakupów nie zaniosę sama. Na odwal się zadzwoniła dzwonkiem ale nikt nie przychodził więc ludzie z kolejki mi pomogli i spakowali w koszyk czerwony i do auta zaprowadzili, wypakowali wszystko i koszyk odnieśli

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja dobrze za na ludzi niektórych można liczyć ? Nie mieścisz się w spodnie juz?

Nadzieja1988!, borsuk lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Madziara jakby Ci się utrzymywała biegunka kup sobie enterol w kapsulkach. Jest to probiotyk. Podaje go synowi w takich przypadkach od 2. roku życia, tylko kapsułki mu otwieram i proszek podaję. Są saszetki, ale mi osobiście ciężko wchodzą ;) Zdrówka :)

Ukija tak myslalam, suwaczek za kilka dni dorzucisz sobie po pozytywnym teście :)

Rosax i dało rade jechać samochodem? :P

Borsuczku taki relaks, z taką piękna tempka i przede wszystkim z lubym, ale Ci zazdroszczę :)

Nadzieja1988 a dzisiaj plamienia się uspokoiły? Bedziesz miała chwile dziś na lezakowanie? ;)

Magdullina skoro synuś dał pospać, to trzeba było skorzystac, a jak się rozchodzisz, to oby samopoczucie się poprawilo.

Mi tato rano zrobił pobudke :/ No jeden dzień mogę dłużej pospać. A on już nie spi, to i ja nie musze. A co tam. Mimo to będę miała udany dzień, bo pracowity, głupoty po głowie nie będą się krzątać ;) Miłego dnia kochane :)
    Właśnie robię sobie kanapki i herbatkę i z tym zestawem wędruje na łóżko leżeć. Będę oglądała seriale na laptopie i objadała się pisząc jednocześnie tutaj :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Nadzieja dobrze za na ludzi niektórych można liczyć ? Nie mieścisz się w spodnie juz?
    Niestety nie mieszczę się :-( na co dzień noszę rozmiar 34/36 i zawsze mocno przybieram w brzuchu jak jestem w ciąży. Może dlatego że jestem drobna a wszystkie rzeczy mam obcisłe i stąd ten problem? Jeszcze dopiąć się to w jedną parę daję radę ale jak usiądę to tylko w rozpiętych

‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ