Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:A ja nie robie nic. Popielilam w ogrodzie, przekopalam, scielam trawe i podcielam krzaki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ebe199c550d.jpg
A teraz nie robie nic. Czekam na meza bo szef znow zmienil plany.. Mial juz byc ale musial sie cofnac i zawiesc tira gdzies tam wiec nadal czekam na swoje i powazna rozmowe na ciag dalszy mojej historii i przyszlosci.. Przepraszam "naszej".. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Rosax kochana tak ta pierwsza fryzura ale w tym kolorze ci ślicznie.
No slyszalam ze kobieta zmienia zycie zaczynajac od fryzury. To i ja zmienie miesiac przed zajsciem u synem farblam sie na czarno i nawet mysle czy by teraz tak nie zrobic moze ten blond nie chce bym dzieci miala? Hihi
Szykuje sobie kapiel, mam dosc prysznica. Dzis poleze w wannie. Nawet i 3 godziny. Tylko moje kochane brudaski musza zasnac ale sie nameczyl w ogrodku to szybko powinien zasnac. Ostatnio i tak mnie zaskakuje. Pogoda ladna wybawi sie to i spac idzie predzej.. Meczace sa dni kiedy zasypia po polnocy ;(Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyChodziło mi o to ze kolor ten co masz jest dla ciebie idealny a fryzura kształt ta pierwsza bo w ciemnych kolorach chyba wyglądalabys blado..
No wiem coś o tym jak mały późno chodzi spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:06
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jakim? Tym co mam na moich wlosach czy ta ciemna?
No slyszalam ze kobieta zmienia zycie zaczynajac od fryzury. To i ja zmienie miesiac przed zajsciem u synem farblam sie na czarno i nawet mysle czy by teraz tak nie zrobic moze ten blond nie chce bym dzieci miala? Hihi
Szykuje sobie kapiel, mam dosc prysznica. Dzis poleze w wannie. Nawet i 3 godziny. Tylko moje kochane brudaski musza zasnac ale sie nameczyl w ogrodku to szybko powinien zasnac. Ostatnio i tak mnie zaskakuje. Pogoda ladna wybawi sie to i spac idzie predzej.. Meczace sa dni kiedy zasypia po polnocy ;(
A teraz jak już sobie chcę poleżeć to 2 minuty i to w mocno letniej bo 36°C -
nick nieaktualny
-
Rosax druga fryzura nie nie nie! Nie będziesz wyglądać ok. A skoro masz kruszące włosy to pamiętaj jak ciężko będą odrastać. Długi Bob pasował by do Ciebie idealnie ale z drugiej strony będziesz musiała prostować"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No ze prostowac to wiem niestety.. Ale i tak prostuje wiec co mi szkodzi. A odrastanie wiem ze dlugo bo ta dlugosc co mam teraz zapuszczam 2 lata wlosy niby szybko mi rosna bo widze po odrostach ale strasznie sie konce krusza wiec dlugosc stoi w miejscu.. Ale chyba warto zaszalec. W koncu kiedys odrosna. A wiec jutro wybiore sie do fryzjera. Mam nadzieje ze bedzie jakies miejsce wolne. Nie bede farbowac tylko zetne a pofarbuje na sombre w przyszlym miesiacu albo szybciej. Puki co ustawilam sobie juz termin na brwi permanentne, teraz te wlosy sciac chce i moze zrobie termin na rzesy metoda 1:1 ale zastanawiam sie bo swoje mam dosc dlugie a jak wytuszuje to i pieknie geste sie robia. Fakt faktem jako mama mam malo czasu na make up wiec rzesy by juz odpadly do malowania czas zadbac o siebie i wstac do ludzi. Zaczac normalnie zyc. Bo ostatnio zyje tylko ciaza, ovufriend i praca.. Ale jak zyc bez Was? Uzaleznienie doslownie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 21:20
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax...pochwalam!!!
Idę piec ciacho ... pełnoziarniste z rabarbarem...i 5 godz dyżuru jutro, potem 2 dni po 7g35min i ...urloooop... czyli zakładanie trawnika i sadzenie drzewek -
Rosax a masz jakieś zdjęcie z ciemnymi włosami dla porównania? A może umiesz swoje zdjęcie przerobić na brunetkę?
Mnie się wydaje, że blond Ci pasuje, ale może inny kolor tez . Co do sciecia, to Ci nie doradzę, bo też mam długie włosy i czasem mnie kusi, żeby się ich pozbyc, ale u fryzjera juz taka odważna nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 22:22
szczęśliwa łac. beatum -
Magroz26 oby się udało bez mierzenia i do lipca i żeby Tobie pierwszej szczena opadła, że się udało
Ale nie rezygnujesz, bo troszkę takie odniosłam wrażenie, może mylne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 22:27
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Rosax a masz jakieś zdjęcie z ciemnymi włosami dla porównania? A może umiesz swoje zdjęcie przerobić na brunetkę?
Mnie się wydaje, że blond Ci pasuje, ale może inny kolor tez . Co do sciecia, to Ci nie doradzę, bo też mam długie włosy i czasem mnie kusi, żeby się ich pozbyc, ale u fryzjera juz taka odważna nie jestem
Kolory ktore mialam przez ostatnie 4 lata. Byly tez inne ale nie moge zadnych zdjec znalesc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2af1ba5660e.jpg
07.11.2012 Julian
Rosax mi się też podobasz w ciemnych. Super! Zdjęcie w prawym górym rogu wuglądasz jak taka dziewczynka miała z braciszkiem
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry Dziewczyny :*
Rosax w blondzie wyglądasz bardzo ładnie. Tak świeżo i no nie wiem, moim zdaniem lepiej niż w ciemnych Ale co do rzęs, to skoro piszesz że masz długie i tusz wystarczy aby je podkreślić to nie rób sztucznych. Ja zrobiłam raz na wakacje i potem baaaardzo tego żałowałam. Sztuczne mi odpadły razem z moimi i trochę czasu mi zajęło zanim je doprowadziłam do ładu. To pewnie nie jest zasada, z twoimi nie musi się tak stać ale wolałam to napisać
A u mnie temperatura w górę dziś jest 37.03, pogoda się robi na dworze, mój przygotowuje naleśniki a ja jeszcze w łóżku Takie poranki to ja lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 07:22
beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Witam.Ja na chwilkę bo u swoich rodziców od czwartku jestem i jutro powrót bo Niki do przedszkola...tez miałam pecha żeby u rodziców dostać @ przynajmniej o tyle dobrze ze nie 03.06 bo jedziemy z Niki do Gdańska do UCM po odbiór wyników.Beatum jestem zrezygnowana i zmęczona wszystkim,Niki ostatnio tez mocno dokazuje przez pogodę -za bardzo chyba chce i w tym problem.Starać się będę ale nie na zasadzie ze tylko wtedy ze nadchodź ovu tylko kiedy my chcemy to może zaskoczy.Przed pierwsza ciąża przestalam o tym myśleć i zajęłam sie czymś innym i szybko zaskoczylam.W większości przypadków jest tak ze jak zajmie sie czymś innym głowę to się udaje;)
beatum lubi tę wiadomość