Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax, blond najlepszy
Bez dwóch zdań!
Ukija, taki spadek to nie spadekKiedy testujesz?
Makowa, u Ciebie jutro widzę zielonego kropka jak nic
Nadzieja, nie wiem o co dokładnie chodzi bo Wy tu tyle piszecie, że nie nadążyłabym z byciem na bieżąco ale musisz myśleć pozytywnie. Pamiętaj, że złe rzeczy czepiają się tych pesymistycznie nastawionych!! Masz jakieś objawy, które zwiastują, że z maleństwem coś nie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 11:26
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:rosax, blond najlepszy
Bez dwóch zdań!
Ukija, taki spadek to nie spadekKiedy testujesz?
Makowa, u Ciebie jutro widzę zielonego kropka jak nic
Nadzieja, nie wiem o co dokładnie chodzi bo Wy tu tyle piszecie, że nie nadążyłabym z byciem na bieżąco ale musisz myśleć pozytywnie. Pamiętaj, że złe rzeczy czepiają się tych pesymistycznie nastawionych!! Masz jakieś objawy, które zwiastują, że z maleństwem coś nie tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Rozumiem, doskonale.
Ja sama od 6-9 tc trzęsłam się ze strachu ale musisz myśleć pozytywnie.
Masz jakieś plamienia? Jakieś dziwne bóle? Cokolwiek?
Tylko martwi mnie, że piersi nie są już takie tkliwe jak na początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 11:37
-
nick nieaktualnyNo to nie ma się czym przejmować! Jeżeli śluz ma odcień jasnego brązu lub nawet takiego beżowego to jest to normalne, jeśli zaczną się plamienia śluzem krwistym, bardzo ciemno brązowym lub bordowym to wtedy trzeba jechać jak najszybciej do szpitala. Jesteś pod stał opieką lekarza, bierzesz leki, badania wyszły w porządku- jestem pewna, że ta ciąża zakończy się dobrze. Ja jak miałam dni zwątpienia to na chama starałam się łapać jakiś sygnałów z brzucha a moja podświadomość działała tak, że nic specjalnie ni czułam i co chwile musiałam latać do lekarza.. Za którymś razem powiedziałam sobie, ze tak się nie da żyć, że robię co mogę, żeby maleństwo było zdrowe więc nic już w moich rękach nie zostaje.. Zaczęłam mówić do brzucha (serio, może zaczniecie się śmiać ale mnie to pomagało), głaskać- przekonywałam tym samą siebie, że maleństwo tam jest i za niedługo będę je trzymać w ramionach a przy porodzie przypomni mi się, że jednak nienawidzę seksu i mojego
Beta Ci ładnie wzrastała, nie ma powodu do niepokoju, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze bo jak nie Ty to kto? Nie wątp w to, że maleństwo bardzo chce z Tobą być!
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:No to nie ma się czym przejmować! Jeżeli śluz ma odcień jasnego brązu lub nawet takiego beżowego to jest to normalne, jeśli zaczną się plamienia śluzem krwistym, bardzo ciemno brązowym lub bordowym to wtedy trzeba jechać jak najszybciej do szpitala. Jesteś pod stał opieką lekarza, bierzesz leki, badania wyszły w porządku- jestem pewna, że ta ciąża zakończy się dobrze. Ja jak miałam dni zwątpienia to na chama starałam się łapać jakiś sygnałów z brzucha a moja podświadomość działała tak, że nic specjalnie ni czułam i co chwile musiałam latać do lekarza.. Za którymś razem powiedziałam sobie, ze tak się nie da żyć, że robię co mogę, żeby maleństwo było zdrowe więc nic już w moich rękach nie zostaje.. Zaczęłam mówić do brzucha (serio, może zaczniecie się śmiać ale mnie to pomagało), głaskać- przekonywałam tym samą siebie, że maleństwo tam jest i za niedługo będę je trzymać w ramionach a przy porodzie przypomni mi się, że jednak nienawidzę seksu i mojego
Beta Ci ładnie wzrastała, nie ma powodu do niepokoju, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze bo jak nie Ty to kto? Nie wątp w to, że maleństwo bardzo chce z Tobą być!
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Uwierz, maleństwo to wszystko czuje. Nie narażaj go na ciągły stres i smutek
Głowa do góry, będzie dobrze
-
Aaaaaaaaaa zrobilam to!!!!!
Fryzjer nie mial czasu wiec postanowilam robic sama hihi a co mi tam. To tylko wlosy
Fryzjerka nie jestem ale u nas w rodzinie kobiety strzyza, szyja na maszynie, pieka ciasta i takie tam. Iczymy sie z pokolenia na pokolenie. Kogos strzyze sie lepiej niz samemu siebie w lustrze ale jakos wyszlohaha
nie jest zle chyba..
Poprawi mi fryzjer za tydzienale jestem taka osoba ze jak cos chce to musze miec. No i sie odwazylam nawet sama sciac
Tak bylo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b45a0633cd52.jpg
A takie cos jest teraz :p https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471e4f98333f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e657377df1d.jpgSzarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Aaaaaaaaaa zrobilam to!!!!!
Fryzjer nie mial czasu wiec postanowilam robic sama hihi a co mi tam. To tylko wlosy
Fryzjerka nie jestem ale u nas w rodzinie kobiety strzyza, szyja na maszynie, pieka ciasta i takie tam. Iczymy sie z pokolenia na pokolenie. Kogos strzyze sie lepiej niz samemu siebie w lustrze ale jakos wyszlohaha
nie jest zle chyba..
Poprawi mi fryzjer za tydzienale jestem taka osoba ze jak cos chce to musze miec. No i sie odwazylam nawet sama sciac
Tak bylo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b45a0633cd52.jpg
A takie cos jest teraz :p https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471e4f98333f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e657377df1d.jpg
Gratuluję odwagi bo ja to pod kątem włosów to mięczak jestem i nawet fryzjera się boję a co dopiero siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 12:34
rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane!
Js dziś zabiegana, bi znajom mają wieczorkiem na grilla wpaść.
Szarlotka ja nie wiem gdzie Ty to widziszJa jakoś nie jestem zadowolona z mojej temp. A jak Ty się czujesz?
Nadzieja1988 też bym na Twoim miejscu zabrała męża.
Rosax agentka z Ciebie. Czesto obcinam sobie końcówki ale na takie spore cięcie bałabym się zdecywodać. Mam włosy do pasa i jaki kiedyś zachce mi się zmian do właśnie obetne się na długiego boba. Zawsze mi się podobał. A tak w ogóle to świetnie Ci w tej długości.Nadzieja1988!, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej kochane!
Js dziś zabiegana, bi znajom mają wieczorkiem na grilla wpaść.
Szarlotka ja nie wiem gdzie Ty to widziszJa jakoś nie jestem zadowolona z mojej temp. A jak Ty się czujesz?
Nadzieja1988 też bym na Twoim miejscu zabrała męża.
Rosax agentka z Ciebie. Czesto obcinam sobie końcówki ale na takie spore cięcie bałabym się zdecywodać. Mam włosy do pasa i jaki kiedyś zachce mi się zmian do właśnie obetne się na długiego boba. Zawsze mi się podobał. A tak w ogóle to świetnie Ci w tej długości.
-
Nadzieja wczoraj w sklepie nakupowaliśmy różnych dobroci i pakując to wszystko do auta sobie uświadomiłam, że sobie tylko popatrze na moje malibu... No nic będę pić kolorowe drinki bez alko.
Szarlotka123, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax, pięknie Ci to wyszło, gratuluję odwagi. Ja w poniedziałek idę do fryzjera podciąć włosy i grzywkę, chciałam nałożyć świeżą farbę, ale teraz muszę trochę poczekać
Szarlotka, nareszcie do nas wpadłaś. Martwiłam się Twoją nieobecnością, ale cieszę się że jest dobrze
Makowa, miłego wieczorku życzę, tylko nie pij za dużo albo najlepiej wcaleAle mówią, że dopóki nie wiesz, że jesteś w ciąży to można
Więc może ewentualnie jedno piwko z przymrużeniem oka
Ja sprzątam w domu. Mąż u kumpla na budowie, teraz trochę przysiadłam bo padam, jest tak duszno że masakra, a przy tym zaczyna mi ciążyć na żołądku, pewnie niedługo zacznę rzygaćSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny