Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlota nie kuś! Miałam testować 2 czerwca (14 dpo) tak jak termin @, ale może zatestuję w naszą druga rocznicę ślubu czyli 31 maja. Mam test o czułości 10, więc powinien już coś pokazać 12 dpo.
Szarlotka123, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Widzę że zmiany zmiany wygladowe ją jestem naturalną bondi ale maluje się na czarno i każdy mówi że mi lepiej w czarnych jak blond. Też w niedługim czasie muszę podciąć. rosax super Ci wysLo masz talent dziewczyno. Zreszta ladnemu we wszystkim ładnie. Kochana mam prośbę zerknijcie na mój wykres i wypowiedzcie się jak myślicie czy była ovu bo już sama nie wie .MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyJa właśnie mam za sobą pierwsze rzyganie. 5 ciąż obumarłych mam za sobą ale nigdy nie rzygałam. A dzisiaj naszła mnie straszna ochota na rosół i mięsko z rosołu więc aby zaspokoić chęć na rosół postanowiłam oszukać smak i z lodówki jedynie w oczy wpadł mi serek homogenizowany truskawkowy. Otworzyłam, zjadłam 2 łyżeczki i zrobiło mi się niedobrze. Położyłam się na chwilę na lóżku i wstałam tylko podłączyć telefon do ładowarki i nagle bieg... No i tak w skrócie zjadłam 2 łyżeczki serka a oddałam 2 opakowania. No i teraz najlepsze! Przeszło jak ręką odjął. Odbiło mi się dwa razy i czuję się jak nowo narodzona Takie uczucie po
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Nadzieja wczoraj w sklepie nakupowaliśmy różnych dobroci i pakując to wszystko do auta sobie uświadomiłam, że sobie tylko popatrze na moje malibu... No nic będę pić kolorowe drinki bez alko.
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Widzę, widzę Moja tajemnica gdzie
Zwymiotowałam śniadanie całe, kłócę się ostatnio ciągle z moim a tak to do przeżycia. Brzuchol rośnie coraz bardziej
Rosax, pięknie Ci to wyszło -
nick nieaktualnyAgatka_46 wrote:Nadzieja myślę że to dobry znak !
W tej ciąży jest zupełnie inaczej. Od dwóch tygodni mi niedobrze, od tygodnia kilka razy biegłym do WC bo aż mi się cofało ale nigdy nie udało mi się zwymiotować. A dzisiaj wymiotowałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWymioty są jak najbardziej prawidłowym odruchem.
Zawsze trzymały mnie przy myśli, ze jest wszystko ok ale już bym się ich chętnie pozbyła
smerfetka super weekend Wypoczęłaś przynajmniej
Makowa, jaaaasne, trzymaj ciężarną w niepewnościNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Myślisz? Zwykle było mi niedobrze ale nie to żeby rzygać.
W tej ciąży jest zupełnie inaczej. Od dwóch tygodni mi niedobrze, od tygodnia kilka razy biegłym do WC bo aż mi się cofało ale nigdy nie udało mi się zwymiotować. A dzisiaj wymiotowałamNadzieja1988! lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Szarlotka to jest szantaż emocjonalny Wiesz z jednej strony bardzo chciałbym zrobić test jak najszybciej ale boję się zobaczyć jedną kreskę...
U mnie z objawów małpowo-ciążowych mdłości pd czasu do czasu, zgaga, obolałe piersi, dziwne uczucie w podbrzuszu czasami. A i mam wielką ochotę na ale mój nie chcę bo się boi, że może to zaszkodzić... -
nick nieaktualny