Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też radzę powtórzyć jutro i najlepiej innej firmy bo kreska jest szara a nie różowa. W każdym bądź razie jest widoczna a może w pon na bete?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:A dlaczego obawiaja sie bzykac po owu?
Znajomi już pojechali. Mój kiepsko niestety Tak tak to jest jak zamiast polskiej wódki pije się whisky.
Skorpionek leć w poniedziałek na bete. Będziesz miała pewność! -
Makowa_Panna wrote:Poroniłam już trzy razy i mój mąż boi się, że seks może zaszkodzić fasolce. Tymbardziej, że nasi znajomi mieli zakaz uprawiania seksu po jednwj starcie. I on sobie to chyba wbił do głowy
Znajomi już pojechali. Mój kiepsko niestety Tak tak to jest jak zamiast polskiej wódki pije się whisky.
Skorpionek leć w poniedziałek na bete. Będziesz miała pewność! -
Witajcie dziewczyny w tę słoneczną niedzielę
Przyznam szczerze, że nie wiem skąd u mnie takie pozytywne nastawienie. W czasie owulacji tylko raz, żadnych ,, ciążowych,, objawów nie mam. U mnie chyba wystarczyl wykres z pomiarów temperatury i oznaczenie owulacji
Cieszy mnie to, ale obawiam się co będzie jak test wyjdzie negatywny.
Co tam u was? Pewnie jakieś spacery i wypady na świeże powietrzeNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Naszym forumowym Madziom życzę wszystkiego najlepszego :* Tulipanowa Madziara spojonych ciąż a Borsuczku Tobie ujrzenia wymarzonych II na teście ciążowy :*
U mnie temp piekna szkoda tylko, że po mniej niż 6 godzinach snu i po zarwanej mocy. Zaznaczyła jako zburzoną. Zobaczymy jaka będzie jutro.
Ukija a Ty czemu zaznaczyłaś swoją temp jako do zignorowania?
Skorpionek nie posostaje nic innego jak zrobić kolejny test.. A jak wrócis z wakacji to biegusiem na bete.
U mnie od rana piękna podoga. Pojechałabym gdziesz np. nad Wisłe, ale mój zdycha po wczorajszym
madziara0080, Nadzieja1988!, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziara, borsuk, Tulipanowa, spełniania wszystkich marzeń Kochane :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31c1b4b5fd63.jpg
To mój brzuch sprzed jakiś dwóch tygodni, zrobię wam zdjęcie jak wrócę z pracy to pokażę aktualniejszy
Makowa, Twój opił przyszłe dwie krechy
Ukija, poszybowała w górę, widzisz!
Skorpionek, ja bym za dwa dni powtórzyła test albo leciała na betę. Ta krecha jest jakaś dziwna i znając te testy nie wiem czy to nie jest przypadkiem ta złączka, a wiem, że można pomylić kreche przy niej niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 10:45
Aurellka, rosax3, madziara0080, Nadzieja1988!, Tulipanowa, Anka309 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka jaki fajny brzusio! Chyba tak hehe. Ja nawet jakoś nie potrafię się na niego gniewać. Kac to wystarczającą kara
Piersi mnie bolą od kilku dni, ale jakoś tak inaczej niż zwykle. Bolą tak jak bolą zakwasy W dodatku wczoraj mnie wysypało jak jeszcze nigdy. Na brodzie, pod brodą na nosie i na czole na lini włosów. Takie dziwne podskórne krostki. Może to.po niepokalanku.Szarlotka123, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny