Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax, pięknie Ci w tym kolorku No i na fejsie i tutaj nie mogę się napatrzeć
Ja właśnie urwałam się na przerwę i kupiłam truskawy
Ale będziemy mieli wyżerkę w domciu.
Mój ma dzisiaj spektakl, zmierzły jak cholera.. Koleżanka mnie zaprosiła po pracy na obiad do siebie a, że my nic nie mamy to się pewnie skusze.
A weekend zleciał w pracy.
Ukija, biały czy kremowy kolor?
Nadzieja, widzisz jak zleciało, na pewno będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:33
Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość
-
Szarlotka bialusi. A to źle? śliczny masz ten brzusio. O juź czuć Maleństwo
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Super, że mogliście razem wypocząć. Ja dziś mam lenia i leżę w łóżku z ciepłą herbatką
Masz rację jutro po wizycie jak wszystko będzie ok to będę spokojniejsza jednak znam siebie i zawsze mnie ciś dręczy, więc pewnie i tak za jakiś czas będę Wam truć wybaczcieNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja juz w domu. Pozwiedzalismy, zrobiliśmy mnóstwo kilometrów zdobyliśmy kilka szczytów splynelismy Dunajcem. Bylo fajnie ciepło u szkoda ze się juz skońcZyło. Pozostaje długo czekać na @ (jakieś 9 miesięcy :d) a bociany mnie wczoraj prześladowana :d
madziara0080, Nadzieja1988!, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was czuła implanntacje?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyU nas cieplutko weekend we trojke:-) tzn w czworke;p;p hihi
Troszke nogi opalalam bo blade strasznie. Dzis Olka miala przeglad piosenki religijnej i spiewala w kosciele;-)
A moj mezus dzis wyjezdza do Danii do moich rodzicow o 22 i jutro ma rozmowe o prace w dunskiej firmie:-) Trzymajcie kciuki kobietki:-) Jesli uda sie to bedziemy miec za jakis czas swoj maly wymazony domeczek
A ja czuje sie dobrze juz. mdlosci minely. zaczynam sie zaokraglac choc jestem tak nabita ale teraz juz widac ze cos tam rosnie:-)
Po ndz zrobie fotke brzusia i wstawie i pokaze:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 19:45
Nadzieja1988!, madziara0080, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulipanowa wrote:U nas cieplutko weekend we trojke:-) tzn w czworke;p;p hihi
Troszke nogi opalalam bo blade strasznie. Dzis Olka miala przeglad piosenki religijnej i spiewala w kosciele;-)
A moj mezus dzis wyjezdza do Danii do moich rodzicow o 22 i jutro ma rozmowe o prace w dunskiej firmie:-) Trzymajcie kciuki kobietki:-) Jesli uda sie to bedziemy miec za jakis czas swoj maly wymazony domeczek
A ja czuje sie dobrze juz. mdlosci minely. zaczynam sie zaokraglac choc jestem tak nabita ale teraz juz widac ze cos tam rosnie:-)
Po ndz zrobie fotke brzusia i wstawie i pokaze:-) -
My dziś zrobiliśmy sobie dwugodzinny spacerek było pięknie codziennie rozpieszczam się truskawkami i arbuzem
Brzuszek mam napecznialy cały czas, ale widać taki urok. Śpię w dzień jak mam wolne i czasem czuje kłucie z prawej strony nieprzyjemne a tak poza tym wszystko chyba dobrze. Czekamy do wizyty.
A tym czasem czekam na Wasze 2 kreseczki i wątek na fioletowej stronie, bo prawie w ogóle tam nie wchodzę...Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
dziewczyny dzieci to potrafia i w najmniej oczekiwanym czasie i miejscu.wyobrazcie sobie byłam wczoraj z moja 6 latka w biedronce na zakupach a ona ni stad ni zowad z tekstem <mamusiu jak sie ciesze że jestes w ciazy po tylu latach juz nie moge sie doczekac jak powiem w poniedzialek w przedszkolu że bede miec braciszka> pytam sie czemu tak opowiada nieprawde to powiedziala ze przytylam ostanio i dlatego jestem w ciazy.czy to nie slodkie
Nadzieja1988!, rosax3, madziara0080, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Aurellka ja też ciągle truskawki i arbuzik no i mleko i ciasto francuskie a cyce to mnie tak bola nienawidze tego objawu odbytej owulacji, najgorszy
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
anusiak5 wrote:dziewczyny dzieci to potrafia i w najmniej oczekiwanym czasie i miejscu.wyobrazcie sobie byłam wczoraj z moja 6 latka w biedronce na zakupach a ona ni stad ni zowad z tekstem <mamusiu jak sie ciesze że jestes w ciazy po tylu latach juz nie moge sie doczekac jak powiem w poniedzialek w przedszkolu że bede miec braciszka> pytam sie czemu tak opowiada nieprawde to powiedziala ze przytylam ostanio i dlatego jestem w ciazy.czy to nie slodkie
Az mnie sie dowcip przypomial
Zona mowi do meza, patrz kochanie gruba jestem.
Maz na to no wygladasz jak swinia juz.
Kobieta odeszla poplakala sie i nagle jej corka podchodzi i mowi, Mamusiu nie martw sie. Nie ma grubszej swinki od Ciebie
Ale fakt dzieci czesto cos powiedzaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9b68ffacfce.jpg
Wczorajszy dzień w Energylandii
A tu cała nasza czwórka na roller coster
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e4cb22ac17.jpg
Z tego wszystkiego to i wczoraj i dziś temperatury nie zmierzylamMagduullina, madziara0080, Aurellka, rosax3, Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość