X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ale pyszności na tym stole! Mniam! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax, pięknie Ci w tym kolorku :D No i na fejsie i tutaj nie mogę się napatrzeć :D
    Ja właśnie urwałam się na przerwę i kupiłam truskawy <3
    Ale będziemy mieli wyżerkę w domciu.
    Mój ma dzisiaj spektakl, zmierzły jak cholera.. Koleżanka mnie zaprosiła po pracy na obiad do siebie a, że my nic nie mamy to się pewnie skusze.
    A weekend zleciał w pracy.
    Ukija, biały czy kremowy kolor? :D
    Nadzieja, widzisz jak zleciało, na pewno będzie dobrze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:33

Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka bialusi. A to źle? ;) śliczny masz ten brzusio. O juź czuć Maleństwo <3

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Szarlotka bialusi. A to źle? ;) śliczny masz ten brzusio. O juź czuć Maleństwo <3
    No to jutro beta i wszystko będzie wiadomo <3

• borsuk Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Super, że mogliście razem wypocząć. Ja dziś mam lenia i leżę w łóżku z ciepłą herbatką :-)
    Masz rację jutro po wizycie jak wszystko będzie ok to będę spokojniejsza jednak znam siebie i zawsze mnie ciś dręczy, więc pewnie i tak za jakiś czas będę Wam truć :-P wybaczcie :-P
    Nie mamy czego wybaczać :) Logiczne że się stresujesz. Dostaniesz tu tylko wsparcie :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Nie mamy czego wybaczać :) Logiczne że się stresujesz. Dostaniesz tu tylko wsparcie :*
    Dziękuję :-*

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie głowa boli... Masakra nie mogę sobie poradzić. Nawet przespałam się godzinę ale nie przeszło. I od obiadu ciężko mi na żołądku :-(

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz w domu. Pozwiedzalismy, zrobiliśmy mnóstwo kilometrów zdobyliśmy kilka szczytów splynelismy Dunajcem. Bylo fajnie ciepło u szkoda ze się juz skońcZyło. Pozostaje długo czekać na @ (jakieś 9 miesięcy :d) a bociany mnie wczoraj prześladowana :d

madziara0080, Nadzieja1988!, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was czuła implanntacje?

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was czuła implanntacje?
    Ja. ;) ale w jajowodzie 8dpo ;D jesli ten bol to wlasnie byla ona ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cieplutko weekend we trojke:-) tzn w czworke;p;p hihi
    Troszke nogi opalalam bo blade strasznie. Dzis Olka miala przeglad piosenki religijnej i spiewala w kosciele;-)
    A moj mezus dzis wyjezdza do Danii do moich rodzicow o 22 i jutro ma rozmowe o prace w dunskiej firmie:-) Trzymajcie kciuki kobietki:-) Jesli uda sie to bedziemy miec za jakis czas swoj maly wymazony domeczek <3
    A ja czuje sie dobrze juz. mdlosci minely. zaczynam sie zaokraglac choc jestem tak nabita ale teraz juz widac ze cos tam rosnie:-)
    Po ndz zrobie fotke brzusia i wstawie i pokaze:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 19:45

Nadzieja1988!, madziara0080, borsuk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa wrote:
    U nas cieplutko weekend we trojke:-) tzn w czworke;p;p hihi
    Troszke nogi opalalam bo blade strasznie. Dzis Olka miala przeglad piosenki religijnej i spiewala w kosciele;-)
    A moj mezus dzis wyjezdza do Danii do moich rodzicow o 22 i jutro ma rozmowe o prace w dunskiej firmie:-) Trzymajcie kciuki kobietki:-) Jesli uda sie to bedziemy miec za jakis czas swoj maly wymazony domeczek <3
    A ja czuje sie dobrze juz. mdlosci minely. zaczynam sie zaokraglac choc jestem tak nabita ale teraz juz widac ze cos tam rosnie:-)
    Po ndz zrobie fotke brzusia i wstawie i pokaze:-)
    Czekamy więc na zdjęcia brzuszka :-)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zrobiliśmy sobie dwugodzinny spacerek :) było pięknie :) codziennie rozpieszczam się truskawkami i arbuzem :)
    Brzuszek mam napecznialy cały czas, ale widać taki urok. Śpię w dzień jak mam wolne i czasem czuje kłucie z prawej strony nieprzyjemne a tak poza tym wszystko chyba dobrze. Czekamy do wizyty.
    A tym czasem czekam na Wasze 2 kreseczki i wątek na fioletowej stronie, bo prawie w ogóle tam nie wchodzę...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzieci to potrafia i w najmniej oczekiwanym czasie i miejscu.wyobrazcie sobie byłam wczoraj z moja 6 latka w biedronce na zakupach a ona ni stad ni zowad z tekstem <mamusiu jak sie ciesze że jestes w ciazy po tylu latach juz nie moge sie doczekac jak powiem w poniedzialek w przedszkolu że bede miec braciszka> pytam sie czemu tak opowiada nieprawde to powiedziala ze przytylam ostanio i dlatego jestem w ciazy.czy to nie slodkie

Nadzieja1988!, rosax3, madziara0080, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka ja też ciągle truskawki i arbuzik :D no i mleko i ciasto francuskie :D a cyce to mnie tak bola :/ nienawidze tego objawu odbytej owulacji, najgorszy :/

Aurellka lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie ukija juz te cyce kolejne miesiace beda bolaly ;D az skonczysz piersia karmic ;D!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    dziewczyny dzieci to potrafia i w najmniej oczekiwanym czasie i miejscu.wyobrazcie sobie byłam wczoraj z moja 6 latka w biedronce na zakupach a ona ni stad ni zowad z tekstem <mamusiu jak sie ciesze że jestes w ciazy po tylu latach juz nie moge sie doczekac jak powiem w poniedzialek w przedszkolu że bede miec braciszka> pytam sie czemu tak opowiada nieprawde to powiedziala ze przytylam ostanio i dlatego jestem w ciazy.czy to nie slodkie

Az mnie sie dowcip przypomial ;D

Zona mowi do meza, patrz kochanie gruba jestem.
    Maz na to no wygladasz jak swinia juz.
    Kobieta odeszla poplakala sie i nagle jej corka podchodzi i mowi, Mamusiu nie martw sie. Nie ma grubszej swinki od Ciebie ;)

:D

Ale fakt dzieci czesto cos powiedza ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie głowa ciągiem boli od 16... Ledwo żyje postaram się zasnąć. Do jutra :-*

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija do bólu piersi się przyzwyczajaj...prędko nie minie ;)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9b68ffacfce.jpg

Wczorajszy dzień w Energylandii

A tu cała nasza czwórka na roller coster

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e4cb22ac17.jpg

Z tego wszystkiego to i wczoraj i dziś temperatury nie zmierzylam :-(

Magduullina, madziara0080, Aurellka, rosax3, Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ