Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka ale wam zazdroszcze! Tez cem pojezdzic na tym hihi
Swietnie wygladacie!
A zaskoczy na pewno!
Dobranoc kobietki. :*Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane,
U mnie nowy cykl rozpoczął się 5min temu. Ten racze musze sobie odpuscic, bo w sobotę byłam na ostrym dyżurze z powodu kleszcza. Szkubaniec wbił mi się pod stanik. Wyciągnęłam go, ale łapka została. Dostałam antybiotyk, taka jednorazowa dawkę. Także czekałam juz na @, zeby go wziąć, zarażenie odkleszczowe a początek ciąży nie byłoby najlepsze.
Ale Borsuczku,Ukija, Makowa zaciskam kciuki .
Borsuczku gdzie Twój test, coś mnie ominęło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 09:00
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dzień dobry!
Wyspane?
Beatum no co Ty mówisz! Aż gdzieś pod stanik włazł?! Dobrze, że pojechałaś na pogotowie.
Nadzieja1988 czekam na wieści!
Moja dzisiejsza temp bardzo mi się spodobała
Milego dnia Wam życzę!madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Makowa no widzisz pod stanik, czego on tam szukał Powinnam męża na niego naslac, żeby mu dał w zęby A tak w ogóle trzymam go, jakby pojawiły się dziwne objawy, to idę go przebadać pod kątem innych chorób zwierzęcych.
Co do Twojej tempki jest piękna. W ciąży jesteś jak nic .
Borsuczku aaa na dzień dziecka, rozumiem. Teraz niech się odbija tempka, nie ma leniuchowania Test juz kupiłaś?szczęśliwa łac. beatum -
Oczywiście, że kupiłam Mam go ze sobą, ale nie zrobię wcześniej niż w środę Chęć jest aby nasikać wcześniej, ale rozum mówi, że to sensu nie ma
madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
-
Beatum mam nadzieję, że ten kleszcz był zdrowy!
Hehe to się okaże za parę dni.
Borsuk znam tą pokusę
Ale jest zła!!! Telefon mi spadł i chyba się popsuł, bo ciągłe pokazuję brak sieci ;( Dobrze, że jeszcze na gwarancji jest. Znalazłam w domu jakiś stary na szczęście. Tylko, że mój był dużo większy źle mi się z tego korzystabeatum lubi tę wiadomość
-
Madziara ja mam bardzo nieregularne cykle, więc nawet nie wiem kiedy mam się spodziewać @. W środę będzie 11dpo. Zobaczymy czy COŚ wyjdzie. oby tylko @ się nie pojawiła!!!