Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
borsuk wrote:Kurcze, nie chcę psuć sobie humoru ale brzuch mnie boli jak na @ Ale już sobie przetłumaczyłam, że za miesiąc już na pewno się uda, bo co raz lepiej rozumiem swój organizm Będzie dobrze
borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyCześć kochane dawno mnie nie było ale codziennie was czytałam.Z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona. Babki się cieszą. W pracy też dałam zaświadczenie o ciąży.. he brzusio rośnie. he wyglądam jakbym było już w 4 miesiącu.. eh te wzdęcia a co u Was dziewuszki Makowa_Panna borsuk przecież już jesteście w cionszy czekam na wasze sikance
borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam wynik AMH, ale wstyd się przyznać...interpretacja nie jest taka oczywista. Nawet po przeczytaniu wątku na forum...oj nie wiem...muszę czekać do wizyty
P.S.
Mój wynik to 2,25...któraś z Was potrafi z niego coś wywróżyć? -
nick nieaktualny
-
Smerfetko trzymam kciuki aby wyszły z tego dwie kreseczki :*
Magdulina czujesz się NIESWOJO bo teraz to już nie jest tylko TWOJE ciałoMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak może i tak jest ale no dzisiejszy dzień nie należy do dobrych tyle się ostatnio dzieje ze poprostu jakoś tak dziwnie ogólnie się czuje.. szczerze nawet nie myśle o odpoczynku a przydałoby się... Nie mogę się doczekać 9.06 aż zobaczę i usłysze maleństwo żeby było wszystko wpozadku.. .
borsuk lubi tę wiadomość