Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Ja już po wizycie. Wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 176 uderzeń, fasolka już przypomina bardziej ktosia niż fasolkę

W czwartek mam się stawić na badania w szpitalu to będę miała bezpłatne te wszystkie ciążowe
Ale karty ciąży jeszcze nie mam. On nie dał a ja nie pytałam kiedy złoży.
Tylko problem z tym, że ja dziś i jutro jestem na urlopie a w czwartek znów bym musiała mieć urlop i pytanie czy mi dadzą... Postaram się przedłużyć do czwartku a jak się nie zgodzi to nie wiem... Od kolejnej wizyty planuję iść na L4 ale się dopiero w czwartek umowię na kolejną wizytę
borsuk, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze

Kurcze masz urlop do wybrania, więc możesz brać wtedy kiedy potrzebujesz. A teraz potrzebujesz bardzo
Wszystkie badania porobisz, bo to jest ważne. Zdjęcia dzieciątka Tobie nie dali? Nie wiem kiedy się robi takie fotki, więc pytam
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie, poniżej moj wynik progesteronu wraz z normami w 5dpo.
Bralam clo oraz pregnyl na pęknięcie pecherzyka (estradiol-298). Wydawało mi się że miałam owulacje, nawet w tym dniu miałam niewielkie plamienie a tu z wynikami taka klapa...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89caa76bf56c.jpg
Czy to oznacza brak owulacji a może niedomoge ciałka żółtego. Pomocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 20:51
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Progesteron bada się w 7-8 dpo zrobiłaś za wcześnie badanie. ☺Oreore wrote:Dziewczyny pomóżcie, poniżej moj wynik progesteronu wraz z normami w 5dpo.
Bralam clo oraz pregnyl na pęknięcie pecherzyka (estradiol-298). Wydawało mi się że miałam owulacje, nawet w tym dniu miałam niewielkie plamienie a tu z wynikami taka klapa...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89caa76bf56c.jpg
Czy to oznacza brak owulacji a może niedomoge ciałka żółtego. Pomocy
-
Skorpionek to ja już zglupialam bo tak mi kazał lekarz. Łudzić się że może jeszcze przyrosnac? Nigdy nie miałam problemów z plamieniami czy nieregularnymi cyklami...07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
-
Ja bym jeszcze zrobiła za 3 dni jeszcze raz badanie krwi progesteronu. Może powinnaś dostać duphaston jeśli będzie tak niski poziom progesteronu a to na pewno nie zaszkodzi jeśli jesteś w ciąży.Oreore wrote:Skorpionek to ja już zglupialam bo tak mi kazał lekarz. Łudzić się że może jeszcze przyrosnac? Nigdy nie miałam problemów z plamieniami czy nieregularnymi cyklami...
-
Ore ore czemu nie zrobiłaś 7dpo? Z takiej ilości progesteronu nie ma owulacji. To znaczy że nie było... ale według mnie za wcześnie robiłaś...
Nadzieja i co usg nie robił Ci? Nie za dużo fal?
dobrze że wszystko jest ok
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Modrzewiowa wrote:Odebrałam wynik AMH, ale wstyd się przyznać...interpretacja nie jest taka oczywista. Nawet po przeczytaniu wątku na forum...oj nie wiem...muszę czekać do wizyty

P.S.
Mój wynik to 2,25...któraś z Was potrafi z niego coś wywróżyć?
Ja miałam 2.59 i lekarz powiedział, że idealnie więc Twój wynik tym bardziej jest ok

-
nick nieaktualnyDali dali. Po każdej wizycie mój lekarz dajeborsuk wrote:Nadzieja1988! bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze

Kurcze masz urlop do wybrania, więc możesz brać wtedy kiedy potrzebujesz. A teraz potrzebujesz bardzo
Wszystkie badania porobisz, bo to jest ważne. Zdjęcia dzieciątka Tobie nie dali? Nie wiem kiedy się robi takie fotki, więc pytam 
Mam już więc moją małą kolekcję zdjęć z 3 wizyt
borsuk lubi tę wiadomość
-
Tak mi kazał lekarz. Jutro mam wizytę może czegoś się dowiem.Ukija wrote:Ore ore czemu nie zrobiłaś 7dpo? Z takiej ilości progesteronu nie ma owulacji. To znaczy że nie było... ale według mnie za wcześnie robiłaś...
Nadzieja i co usg nie robił Ci? Nie za dużo fal?
dobrze że wszystko jest ok
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
-
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny! Ja już po wizycie. Wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 176 uderzeń, fasolka już przypomina bardziej ktosia niż fasolkę

W czwartek mam się stawić na badania w szpitalu to będę miała bezpłatne te wszystkie ciążowe
Ale karty ciąży jeszcze nie mam. On nie dał a ja nie pytałam kiedy złoży.
Tylko problem z tym, że ja dziś i jutro jestem na urlopie a w czwartek znów bym musiała mieć urlop i pytanie czy mi dadzą... Postaram się przedłużyć do czwartku a jak się nie zgodzi to nie wiem... Od kolejnej wizyty planuję iść na L4 ale się dopiero w czwartek umowię na kolejną wizytę
Super ze wszystko ok:-)
Ja dzis mam dobry humor, mezus dostal sie do pracy i jutro zaczyna pierwszy dzien:-) W koncu zaczniemy realizowac nasze marzenie:-)
U nas dzis cieplutko ale w nocy taka burza ze az sama sie obudzilam i sie balam;p hihi a moj pies to juz wogle
Ide teraz spac bo po calym dniu wrazen trzeba odpoczac:-)
Milej nocy dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny