Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja1988 termin @ mam właśnie na 2 czerwca.
Madziara ja robilam Pink super czuły.
Ukija nie narzekaj na temperaturę! W poprzednim cyklu była idealna i co?! Taka zmiana może coś znaczyć
Borsuk mi dziś detektor pokazuje 68% szans...borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Nadzieja1988 termin @ mam właśnie na 2 czerwca.
Ukija nie narzekaj na temperaturę! W poprzednim cyklu była idealna i co?! Taka zmiana może coś znaczyć
Borsuk mi dziś detektor pokazuje 68% szans... -
Makowa no w sumie zastanawiałam się czy nie przestać mierzyć bo wkurza mnie wstawanie rano ale chyba za bardzo mnie to kusi a Ty testuj 2 czerwca i wysikuj 2 krechy i rób mi prezent na urodziny bo mam 4"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina wrote:Witam Was wszystkie makowa dopóki nie ma @ jest nadzieja. Borsuczku będę mocno trzymać kciuki za jutro.
Ja poprostu się zadrapie kiedyś piersi na zmianę swedza i bolą smaruje i wogole i nic z tego ale śmiać mi się chce bo mój do mnie wczoraj mówi tak " jakie ty masz piersi wielkie, do grudnia to Ci wybuchna " pocieszne
Kochana smaruj piersi smaruj bo że swędza to znak powstawania rozstępów...MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Makowa_Panna wrote:Nadzieja1988 termin @ mam właśnie na 2 czerwca.
Borsuk mi dziś detektor pokazuje 68% szans... -
A ja tam nie wierze w ten detektor bo np mogę zaznaczyć ból menstruacyjny lub ból owulacyjny - a jak mam ból jak na @ po owulacji a sporo przed @... to nie mam co zaznaczyć... nie zwracajcie na to uwagi - to takie moje zdanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 10:30
madziara0080 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Makowa spróbowałaś, wyszła jedna kreska, bo powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki, wiec to jeszcze nic nie znaczy. A masz może testy owu? Może sprawdzisz nimi?
Borsuczku odbijasz się pięknie, wiec za jutrzejsze II kciuki zaciśnięte.
Ukija te ciążowe objawy Ile dni do testowania?
A czytaliście może w internecie o domowych sposobach testowania? Oczywiście z przymrużeniem oka
1. Do kubeczka z moczem wsypać sode oczyszczona. Jak się zapieni - ciąża.
2. Biała pasta do zębów wymieszana z moczem po 2-3 minutach, jeżeli jest ciąża, ma zmienić kolor na niebieski.
3. Ocet vinegar 2 łyżeczki wymieszać z taką samą ilością moczu, też ma na ciążę zmienić kolor na niebieski.
4. Do moczu wsypać cukier i wymieszać, podobno w moczu ciężarnej się nie rozpuści.rosax3 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum jak mi wyjda dwie kreski na teście, to potem sprawdzę na tych domowych sposobach Może nie potrzebnie testy w aptekach kupujemy, bo wystarczy soda oczyszczona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam kilogram truskawek i wszystkie zjadłam
Teraz czas pomyśleć o obiadku chociaż mąż wraca z pracy pod wieczór dopiero I zawsze o kanapkach na niego czekam, aby obiadek zjeść razem chyba, że na obiad zupa to wtedy jem dwa razy, raz z nim raz sama Dziś zrobię leczo
A Wy co porabiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:37
-
Ja w pracy... jestem GŁUPIA jak but! 5dpo wg detektora wg mnie 7dpo i zrobiłam test owywista negatyw chociaż moja koleżanka miała tak blada kreskę że ja ją widziałam ona nie - i w dniu spodziewanej @ była mega dwie kresy ale ona brała duphaston.
Cycki normalne, brzuch podobolewa jak na miesiączkę.
Wiecie że gdybym zaszła w tym cyklu termin miała bym na 17 lutego - 17 lutego 2011 urodziała się nasza córka- ale by było śmiesznie. Wiem wiem marzenia ... myślę ze uda się nie wcześniej jak w lipcu ...MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017