X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jedna kreska na teście o czułości 10 nie pozostawia chyba złudzeń na ten cykl. Nie chciałam żeby mąż wiedział, że robię test ale wpakował mi się do łazienki w najmniej odpowiednim momencie. Nie chciałam mu psuć takiego dnia :/

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tych czułościach się nie znam. To Ty czujesz czy nie jest za wcześnie na test. Ja tam nadal trzymam kciuka :* No ale jest mi oczywiście przykro.

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku zazwyczaj testy mają czułość 25 czyli mniejsza. Ten mój już chyba coś powinien pokazać. No ale nic. Jak @ się nie przypałęta do 2 to zrobię jeszcze jeden. A jutro Twój dzień na II ;)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wyjaśnienie ;)
    No tak. Jutro moja kolej. Zobaczymy czy COŚ się pokaże :)

Magduullina, Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa zrób test 2 czerwca tak jak piszesz. Ja nadal trzymam kciuki! :-* A przypomnij mi kiedy masz termin @?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Makowa może być za wcześniej. Pamiętaj że implantacja może być do 10dpo :P także spokojnie :)

Dziewczyny wczoraj przysnęło mi się w salonie podczas oglądania tv i wyobraźcie sobie że śnił mi się pogrzeb i miałam iść na dwa kolejne. Opowiadam o tym mojemu a on że to oznacza przeciwieństwo czyli dziecko :P chyba nie podołam trojaczkom :D
    Swoją drogą moja temp jakaś lipna w tym cyklu. Sama nie wiem :/ a poza tym tak mnie cycki bolą że szok. Nie mogłam zasnąć wczoraj bo każda pozycja była zła bo naciskałam na cysie i bolały :/

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Dzięki za wyjaśnienie ;)
    No tak. Jutro moja kolej. Zobaczymy czy COŚ się pokaże :)
    Czekam w napięciu jakbym sama miała testować :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Hej ;)
    Makowa może być za wcześniej. Pamiętaj że implantacja może być do 10dpo :P także spokojnie :)

Dziewczyny wczoraj przysnęło mi się w salonie podczas oglądania tv i wyobraźcie sobie że śnił mi się pogrzeb i miałam iść na dwa kolejne. Opowiadam o tym mojemu a on że to oznacza przeciwieństwo czyli dziecko :P chyba nie podołam trojaczkom :D
    Swoją drogą moja temp jakaś lipna w tym cyklu. Sama nie wiem :/ a poza tym tak mnie cycki bolą że szok. Nie mogłam zasnąć wczoraj bo każda pozycja była zła bo naciskałam na cysie i bolały :/
    Ból cycków to dobry znak! ;-)

madziara0080, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oreore wrote:
    Tak mi kazał lekarz. Jutro mam wizytę może czegoś się dowiem.
    Kochana mi lelarka kazała zrobić prpgesteron w 21 dc a ja w tym dniu miałam owulacje więc kompletny bezsens. Zrobiłam 6dpo i tak uważam że zbyt wcześniej :P także nie we wszystkim trzeba się och aż tak ściśle słuchać :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa - ja robiłam testy o czułości 10 co prawda te paskowe z allegro, i wyobraź sobie, że nie pokazywały mi prawie wcale tej drugiej krechy, a robiłam je później jak już jeden test o czułości 25 pokazał mi obie ładne kreski... więc te testy są na prawdę do bani.. Nie wiem jak Ty robiłaś, ale uważam, że te z apteki (nawet 25) są wiarygodniejsze niż 10 z allegro... Głowa do góry ;)

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988 słuchaj ale pierwszy raz boląnie tak strasznie mocno. Bo pobolewają często ale tym razem to już cysie przesadzają :P

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie ;) makowa dopóki nie ma @ jest nadzieja. Borsuczku będę mocno trzymać kciuki za jutro.
    Ja poprostu się zadrapie kiedyś piersi na zmianę swedza i bolą smaruje i wogole i nic z tego ale śmiać mi się chce bo mój do mnie wczoraj mówi tak " jakie ty masz piersi wielkie, do grudnia to Ci wybuchna " pocieszne ;)

madziara0080 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija to dobry znak :) mnie również od samego początku bolały bardziej niż zwykle i tak do teraz są obolałe. A czy coś jeszcze zauważyłaś innego kochana?
    A tak wogole Rosax kochana co tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Nadzieja1988 słuchaj ale pierwszy raz boląnie tak strasznie mocno. Bo pobolewają często ale tym razem to już cysie przesadzają :P
    To znaczy, że progesteron jest wysoki a on wysoki jest w ciąży ;-)

• borsuk Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Chciała bym się nie nakręcać, ale same wiecie, że się nie da :(
    Dziś detektor mi pokazał 35 % procent na pozytywny test.

Ukija zgadzam się z Tobą. Nie ma co tak do końca słuchać ginekologów, lepiej jeszcze tutaj na forum zapytać :D

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczerze to czuje pobolewanie jakników. Jakby ktoś mi szpileczke wbijał. Nie cały czas tylko kilka razy dziennie ;) no temp nie pokazuje dużej ilości progesteronu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija nie patrz już na tą temperaturę. Słuchaj swojego ciała :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dziś w głowie kołuje, słabo mi :-(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchota na dworze więc masz prawo źle się czuć. Mi też słabo i duszno :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś znów rzygam :-( :-/

‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ