Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Glowa mi peka..
Poczytalam ale puki co mnie jeszcze nie ma w swiecie zywych.
Kazdej Madzi zycze duuuuuzo zdrowia, cierpliwosci i zdrowych bobaskow!
Za duzo wina pierwszy raz jestem chora po winie... A nie pewnie nie po winie a wypilam 2 kieliszki sliwowicy do kolacji juz w trakcie picia wina.. Fuck. Nigdy wiecej alkoholu.! Pogoda zla! Wczoraj bylo pieknie dzis pada...madziara0080, Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNie, jeszcze nie. Niby na belly pisze, że zacznę czuć ruchy od Wtorku (15 tydzień) ale jakoś wątpię w to Jeszcze chyba za wcześnie.
Ale wiem kiedy zmienia pozycję bo zaczyna mnie boleć brzuch i jajniki bardzo
borsuk, Ty kiedy chcesz testować?
rosax, hahaha kacyk męczy Biedna
U mnie tez brzydko i padaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 11:41
-
Szarlotka juz na insta ostatnio fajnie bylo widac wystajacy na Waszym zdjeciu
Pieknie rosniecie!Nadzieja1988!, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Poroniłam już trzy razy i mój mąż boi się, że seks może zaszkodzić fasolce. Tymbardziej, że nasi znajomi mieli zakaz uprawiania seksu po jednwj starcie. I on sobie to chyba wbił do głowy
Znajomi już pojechali. Mój kiepsko niestety Tak tak to jest jak zamiast polskiej wódki pije się whisky.
Skorpionek leć w poniedziałek na bete. Będziesz miała pewność!
Whisky kocham i mąż też ale na takich posiaduchach już tyle się razy struł że teraz zawsze whisky w domu na kanapie a jak większe ilości to wódka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Witajcie dziewczyny w tę słoneczną niedzielę
Przyznam szczerze, że nie wiem skąd u mnie takie pozytywne nastawienie. W czasie owulacji tylko raz, żadnych ,, ciążowych,, objawów nie mam. U mnie chyba wystarczyl wykres z pomiarów temperatury i oznaczenie owulacji
Cieszy mnie to, ale obawiam się co będzie jak test wyjdzie negatywny.
Co tam u was? Pewnie jakieś spacery i wypady na świeże powietrzeborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Madziara, borsuk, Tulipanowa, spełniania wszystkich marzeń Kochane :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31c1b4b5fd63.jpg
To mój brzuch sprzed jakiś dwóch tygodni, zrobię wam zdjęcie jak wrócę z pracy to pokażę aktualniejszy
Makowa, Twój opił przyszłe dwie krechy
Ukija, poszybowała w górę, widzisz!
Skorpionek, ja bym za dwa dni powtórzyła test albo leciała na betę. Ta krecha jest jakaś dziwna i znając te testy nie wiem czy to nie jest przypadkiem ta złączka, a wiem, że można pomylić kreche przy niej niestety.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To przynajmniej jutro już będziesz spokojniejsza
My jesteśmy w drodze powrotnej z długiego weekendu. Szkoda. Ten czas tak szybko zleciał. Takie wypady we dwoje powinny być częściej i to najlepiej w czasie owulkiNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Powrocilam do swiata zywych. Glowa juz nir boli.
Porozmawialismy z mezem na temat badan i staran.
Doszlismy do wniosku ze za dwa miesiace bedziemy normalnie sie kochac i jesli do sierpnia nic nie wyjdzie to zrobimy badania w polsce jak bedziemy. Chcemy zaryzykowac raz jeszcze ale bez jakiejs spiny. Nie bedzie testow i ze musi byc a kompletny lajcik.borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
No i zlecialo ci odliczanie juz jutro wszystkiego sie dowiesz. Nie stresuj sie tylko.
O tak borsuk takie wypady to i ja bym chciala ale szkoda ze czas poza domem tak szybko ucieka..Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Jestem glupia
W glowie mi ciagle siedzi tekst z mojej opowiesci co kiedys pisalam "w maju bedzie jako tako okres a w lipcu uslyszymy bicie serc"
Ahhh musze zaczac zdrowo myslec..
A jak Wam minal weekend? Cicho na forum wiec pewnie kazda byka za roga chwytala hihi
Jak nasze forumowe ciezaroweczki sie czuja?
My wczoraj pierw porozmawialismy,pozniej bylo szybkie przywitanie (czyt.). Spakowalismy sie w auto i pojechalismy do mini zoo, pogoda byla piekna wiec trzeba bylo gdzies syna zabrac i spedzic czas nasza trojca. Pozniej podjechalismy do znajomych. Poszlismy z nimi na spacer, lody az w koncu dotarlismy wszyscy do restauracji na kolacje i od wina sie zaczelo po kolacji wszyscy przyjechalismy do nas. A dzis chora po winie musze sprzatac sama ten bajzel
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3da895b344c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b27f9f3e991.jpg
Ps. Jeblo mnie na leb! Palilam wczoraj fajki.. Bleee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 15:53
Szarlotka123, s1985 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyborsuk wrote:To przynajmniej jutro już będziesz spokojniejsza
My jesteśmy w drodze powrotnej z długiego weekendu. Szkoda. Ten czas tak szybko zleciał. Takie wypady we dwoje powinny być częściej i to najlepiej w czasie owulki
Masz rację jutro po wizycie jak wszystko będzie ok to będę spokojniejsza jednak znam siebie i zawsze mnie ciś dręczy, więc pewnie i tak za jakiś czas będę Wam truć wybaczcie -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Powrocilam do swiata zywych. Glowa juz nir boli.
Porozmawialismy z mezem na temat badan i staran.
Doszlismy do wniosku ze za dwa miesiace bedziemy normalnie sie kochac i jesli do sierpnia nic nie wyjdzie to zrobimy badania w polsce jak bedziemy. Chcemy zaryzykowac raz jeszcze ale bez jakiejs spiny. Nie bedzie testow i ze musi byc a kompletny lajcik. -
Dziewczyny z mojej piczki leci balsam. Normalnie mogła bym smarować nim ciało
Faktycznie temp. Skoczyła pomimo że mierzyłam o 5 rano czyli godzine wcześniej no zobaczymy :p pierwszy raz nie miałam schodków w dół z kilku temp
Wszystkiego najlepszego MagdySzarlotka123, Nadzieja1988!, borsuk, Tulipanowa lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"